![]() |
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
gata leam schimbat din nou...dak nici acum nu sunt bune ma spanzur:lol:
|
astea is mai mishto
CRED CA INTRII bafta la toti!!! |
Quote:
|
da mah dar asa erau pe mashina de pe care leam luat...:lol:;)
ms lyvyu;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
am inceput sa fac si eu corsa
intr-o ora doua e gata |
1 Attachment(s)
am terminat si eu
dadi, intru? |
am intrat sau mai lucrez??
|
va tine putzin in suspans :)
|
DAdy ...fa-mi si mie un topic aici ...si pune si masinile care crezi tu ca sunt mai bunicele ..pe care le am bagate pe aici........pot baga ce lucarare de a mea vreau ....sau tre sa fie doar lucrari prea bune .....
|
3 Attachment(s)
un mic retus la spoiler fata la opel
si ink un opel da mai vechi |
Quote:
|
da asta crd shi eu..dar sa speram ca voi fi shi yo acceptat..:)
|
Tie ti se pare o lucrare demna de Design Team, nu ? Sincer sa fiu, mie mi se pare maginifica ! Arunc-o !
Serios acum, de ce se incepe iar cu abureala, cu postatu' a enspe mii de masini, cand dadi a zis clar "Modificati Corsa"? andrei ctyn, sper sa nu mai fie nevoie sa-ti mai sterg mesaju' inca o data, ca se lasa cu scandal :twisted: |
Quote:
|
Nu era vorba despre tine, stai linistit! :wink: Intre ultimul tau mesaj si mesajul meu, a postat cineva o lucrare... :roll: care nu e demna nici de VT, cu atat mai putin de DT. Reciteste ultimul alineat din mesajul meu! :wink:
|
:oops::oops:aaaaammm...pai atunci yo imi cer scuze...am facut o confuzie..:cry:...sorry
|
2 Attachment(s)
mai pun si eu o masina....sper sa fie buna...
|
te rog dady zi dak am intrat ca mor aici
te IMPLORR zi DA SAU NU daca nu DC??? |
te-ai gandit k poate are treaba!?
|
2 Attachment(s)
incerc si yo cu golfu meu!:lol:
|
|
3 Attachment(s)
mai pun si eu o masina dadi..pentru cand ai timp
|
Srry Gabi n-am fost atent !:oops:
|
Vad ca mie Kikass nu mia facut topic aici ..si iam trimis un pm .....hei maitzi uitat :(
|
nu gasesc unde e topicu ala ... deci ... vreau sa-mi facetzi si mie pe o solenza ... daca se poate sa o facetzi alba ... dintr-o parte ... asa .. sa-mi punetzi si mie un vinil .. ideea care este .. mashina mea are bandouri ... negru si ea este alba tot ce e pus pe mashina e negru ... e capota vopsita neagra si vreai sa ii fac si un vinil pea ea ... tineti cont de bandourile negre ....
dau o bere .... |
Quote:
|
mersi .. in 2 zile sper sa urc pozele acolo ;) ..s a vedem ce va trece prin cap ..
|
....aloo .....mie imi face kickass topic aici .....sau imi fac singur ....ca de cand tot astept si vad ca nimik ....ca vreau si eu sa pun lucrari aici ..ca sa nu mai zica lumea ca nu am nici topic aici si sa imi vada si lucrarile bune ..putzine alea bune ..d.ar ...fac ce pot
|
Poti sa-ti faci si singur! kickass nu prea mai e activ.
|
3 Attachment(s)
Vreau sa intru si eu in Team, ma primiti ?
P.S. de ce mi-ati sters postul ? :???: |
Repet pentru a nu stiu cata oara si deja incep sa ma enervez: IN DESIGN TEAM INTRA NUMAI CEI CARE LUCREAZA APROAPE PERFECT! Ce-i perfect la lucrarile tale ? Ca ai facut din 4 tevi, 6 si ai pus un eleron (care, daca te uiti bine, e descentrat) la BMW ? Sau ca la Golf ai selectii aiurea ?
Hai sa fim seriosi! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am lucrat o poza, poate acum ti-ai schimbat parerea :rolleyes2
|
Quote:
|
omule,fara suparare ,dar ma mir k nu ti-s sters-o si p asta
|
macar incearca :) .... laso aici , poate invata din gresheli...
|
eu nu vreau sa impresionez pe nimeni, vreau doar sa fiu in grupul vostru sa pot sa-mi perfectionez stilul.
P.S. mai dati odata click pe la primele pagini ale acestui topic sa vedeti cum ati fost si voi la inceput ;) |
stim si noi cum am fost la inceput DAR atunci nu era nimeni in design team.cand s-a facut design team au fost 2-3 membri...si apoi au mai intrat...
|
2 Attachment(s)
am si eu o lucrare poate pot intra in design team ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning