Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

frost_dani 14-07-06 12:27

Re: Propuneri!

1 Attachment(s)
gata leam schimbat din nou...dak nici acum nu sunt bune ma spanzur:lol:

lyvyu 14-07-06 12:53

astea is mai mishto
CRED CA INTRII
bafta la toti!!!

ra2 14-07-06 13:00

Quote:

Originally Posted by frost_dani
gata leam schimbat din nou...dak nici acum nu sunt bune ma spanzur:lol:

eu zic ca ar trb sa te spanzuri:D :D :D :lol:...janta spate parca ia curba

frost_dani 14-07-06 14:42

da mah dar asa erau pe mashina de pe care leam luat...:lol:;)
ms lyvyu;)

patriotu90 14-07-06 20:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Patriotu e ok doar sa mai lucre putin la detalii ( erori cum a selectat etc)

sorry pt intarziere am fost plecat sapt asta .... am refacut cateva selectii ... sper sa fie bene ... dak mai e nevoie de cva te rog sa imi spui ...

lyvyu 15-07-06 08:57

am inceput sa fac si eu corsa
intr-o ora doua e gata

lyvyu 15-07-06 10:08

1 Attachment(s)
am terminat si eu
dadi, intru?

frost_dani 15-07-06 18:15

am intrat sau mai lucrez??

Most_Wanted 15-07-06 21:52

va tine putzin in suspans :)

Most_Wanted 17-07-06 15:28

DAdy ...fa-mi si mie un topic aici ...si pune si masinile care crezi tu ca sunt mai bunicele ..pe care le am bagate pe aici........pot baga ce lucarare de a mea vreau ....sau tre sa fie doar lucrari prea bune .....

ra2 17-07-06 17:04

3 Attachment(s)
un mic retus la spoiler fata la opel
si ink un opel da mai vechi

GRIGO 17-07-06 19:10

Quote:

Originally Posted by frost_dani
am intrat sau mai lucrez??

stai linsit ca o sa fi anuntzat cand o sa intrii

frost_dani 17-07-06 20:18

da asta crd shi eu..dar sa speram ca voi fi shi yo acceptat..:)

Gabi 18-07-06 01:29

Tie ti se pare o lucrare demna de Design Team, nu ? Sincer sa fiu, mie mi se pare maginifica ! Arunc-o !

Serios acum, de ce se incepe iar cu abureala, cu postatu' a enspe mii de masini, cand dadi a zis clar "Modificati Corsa"?

andrei ctyn, sper sa nu mai fie nevoie sa-ti mai sterg mesaju' inca o data, ca se lasa cu scandal :twisted:

frost_dani 18-07-06 11:24

Quote:

Originally Posted by Gabi
Tie ti se pare o lucrare demna de Design Team, nu ? Sincer sa fiu, mie mi se pare maginifica ! Arunc-o !

Serios acum, de ce se incepe iar cu abureala, cu postatu' a enspe mii de masini, cand dadi a zis clar "Modificati Corsa"?

andrei ctyn, sper sa nu mai fie nevoie sa-ti mai sterg mesaju' inca o data, ca se lasa cu scandal :twisted:

pai mah mie mia zis sa modific CORSA......am facuto....shi dupa aia a zis sa schimb jentile atat nu a pomenit niminc de alte parti ale mashinii...dak tie nu iti place problema ta...shi in plus yo nu am pus zeci de mii de mashini...

Gabi 18-07-06 14:21

Nu era vorba despre tine, stai linistit! :wink: Intre ultimul tau mesaj si mesajul meu, a postat cineva o lucrare... :roll: care nu e demna nici de VT, cu atat mai putin de DT. Reciteste ultimul alineat din mesajul meu! :wink:

frost_dani 18-07-06 15:18

:oops::oops:aaaaammm...pai atunci yo imi cer scuze...am facut o confuzie..:cry:...sorry

pufy 18-07-06 18:27

2 Attachment(s)
mai pun si eu o masina....sper sa fie buna...

lyvyu 19-07-06 20:31

te rog dady zi dak am intrat ca mor aici
te IMPLORR
zi
DA SAU NU
daca nu DC???

Ace Axel 19-07-06 21:09

te-ai gandit k poate are treaba!?

Lukian_XXX 20-07-06 15:12

2 Attachment(s)
incerc si yo cu golfu meu!:lol:

patriotu90 20-07-06 17:32

intre timp am mai facut si eu o masinia ...
orig ...
chop ...

pufy 21-07-06 07:48

3 Attachment(s)
mai pun si eu o masina dadi..pentru cand ai timp

andrey_ctyn 22-07-06 02:25

Srry Gabi n-am fost atent !:oops:

Most_Wanted 24-07-06 23:27

Vad ca mie Kikass nu mia facut topic aici ..si iam trimis un pm .....hei maitzi uitat :(

Psycho 26-07-06 10:33

nu gasesc unde e topicu ala ... deci ... vreau sa-mi facetzi si mie pe o solenza ... daca se poate sa o facetzi alba ... dintr-o parte ... asa .. sa-mi punetzi si mie un vinil .. ideea care este .. mashina mea are bandouri ... negru si ea este alba tot ce e pus pe mashina e negru ... e capota vopsita neagra si vreai sa ii fac si un vinil pea ea ... tineti cont de bandourile negre ....

dau o bere ....

Kolegosu\' 26-07-06 10:43

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu gasesc unde e topicu ala ... deci ... vreau sa-mi facetzi si mie pe o solenza ... daca se poate sa o facetzi alba ... dintr-o parte ... asa .. sa-mi punetzi si mie un vinil .. ideea care este .. mashina mea are bandouri ... negru si ea este alba tot ce e pus pe mashina e negru ... e capota vopsita neagra si vreai sa ii fac si un vinil pea ea ... tineti cont de bandourile negre ....

dau o bere ....

Vezi link-ul asta pt ce vrei tu cu o mica completare urca pozele cu masina ta :wink: ca sa ne fie mai ushor Nu prea gasim Solenze albe la rezolutie mare si din unghi bun.... So arde-i niste poze si urc-o aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-121.html

Psycho 26-07-06 11:01

mersi .. in 2 zile sper sa urc pozele acolo ;) ..s a vedem ce va trece prin cap ..

Most_Wanted 26-07-06 23:02

....aloo .....mie imi face kickass topic aici .....sau imi fac singur ....ca de cand tot astept si vad ca nimik ....ca vreau si eu sa pun lucrari aici ..ca sa nu mai zica lumea ca nu am nici topic aici si sa imi vada si lucrarile bune ..putzine alea bune ..d.ar ...fac ce pot

Gabi 26-07-06 23:07

Poti sa-ti faci si singur! kickass nu prea mai e activ.

PointMaster 27-07-06 13:30

3 Attachment(s)
Vreau sa intru si eu in Team, ma primiti ?
P.S. de ce mi-ati sters postul ? :???:

Gabi 27-07-06 13:34

Repet pentru a nu stiu cata oara si deja incep sa ma enervez: IN DESIGN TEAM INTRA NUMAI CEI CARE LUCREAZA APROAPE PERFECT! Ce-i perfect la lucrarile tale ? Ca ai facut din 4 tevi, 6 si ai pus un eleron (care, daca te uiti bine, e descentrat) la BMW ? Sau ca la Golf ai selectii aiurea ?

Hai sa fim seriosi!

PointMaster 27-07-06 13:57

Quote:

Originally Posted by Gabi
Repet pentru a nu stiu cata oara si deja incep sa ma enervez: IN DESIGN TEAM INTRA NUMAI CEI CARE LUCREAZA APROAPE PERFECT! Ce-i perfect la lucrarile tale ? Ca ai facut din 4 tevi, 6 si ai pus un eleron (care, daca te uiti bine, e descentrat) la BMW ? Sau ca la Golf ai selectii aiurea ?

Hai sa fim seriosi!

OK omule o sa mai lucrez ca sa-ti demonstrez ca pot lucra si mai finut de atat . P.S. alea erau niste poze mai vechi

PointMaster 28-07-06 01:21

2 Attachment(s)
am lucrat o poza, poate acum ti-ai schimbat parerea :rolleyes2

Gabi 28-07-06 05:19

Quote:

Originally Posted by PointMaster
am lucrat o poza, poate acum ti-ai schimbat parerea :rolleyes2

Tu n-ai inteles nimic. Nu pe mine tre' sa ma impresionezi, ci pe cel care conduce usergroup-ul, xxdadixx. Si daca vrei sa impresionezi, fi flawless!!!

pufy 28-07-06 09:41

omule,fara suparare ,dar ma mir k nu ti-s sters-o si p asta

maf 28-07-06 10:58

macar incearca :) .... laso aici , poate invata din gresheli...

PointMaster 28-07-06 11:15

eu nu vreau sa impresionez pe nimeni, vreau doar sa fiu in grupul vostru sa pot sa-mi perfectionez stilul.
P.S. mai dati odata click pe la primele pagini ale acestui topic sa vedeti cum ati fost si voi la inceput ;)

Skillzu 28-07-06 13:11

stim si noi cum am fost la inceput DAR atunci nu era nimeni in design team.cand s-a facut design team au fost 2-3 membri...si apoi au mai intrat...

P.I.M.P boy 28-07-06 14:14

2 Attachment(s)
am si eu o lucrare poate pot intra in design team ms

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning