![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Quote:
felicitari inca odata |
Quote:
Eu nu-l cunosc pe niciunul dintre voi dar sper ca toata lambada asta sa se termine in momentul in care ONO o sa fie refacut, printr-o alta cursa (2 din 3, 6 din 11 sau cum vreti voi) si cu mai multe posibilitati de a proba cine este castigatorul. Discutii bineinteles ca o sa existe intotdeauna indiferent de rezultat (si asta nu numai in cazul vostru), dar cu mai multe cadre sper eu in mintea mea sa se rezume doar la mici intepaturi. In alta ordine de idei deja sunt 2 MASINI de top si ar fi bine sa ia si altii exemplu. Si mai sunt si altii aproape de valoarea acestor 2 masini, care sigur o sa emita pretentii mai devreme sau mai tarziu. Va admir pe amandoi in mod egal si va doresc spor la treaba :P Cu respect, Andrei |
pana la urma cat a luat ono in 400 de m ??? viteza maxima evident
|
mai am ceva de spus ...pe forumul celor de la mr am indraznit sa spun ca sebi a castigat , folsind un limbaj frumos, ....postul a fost sters......asta e....
|
Vitezele erau f aproite la 402m si pot afirma ca sigur peste 200 si sub 250.
nu faceti o medie ca scriam eu direct daca banuiam cat sau ceva aproape pana la 400 respiri de poate o data si apoi te mai uiti pe ceasuri. |
Quote:
|
Quote:
|
Masinile de genul celei pe care o folosesc eu in configuratia actuala are nevoie de setari speciale.
Eu am facut aceste setari crezand ca ONO are doar 650cp dn cei declarati dar pot spune ca omul e ieftin si masina buna. Puterea lui o estimez la peste 700cp. Eu folosesc anvelope de concurs care trebuiesc incalzite si atunci nu am folosit ARGON ca si gaz pentru presiune doarece previne incalzirea. Rotile au fost umflate cu aer la presiunea nominala in vara la peste 30grade. Acum erau vreo 10 grade si la sol cred ca mai putin soarele nu dogorea sa incalzeasca solul. Aceste roti le-am incalzit dar nu suficient cat sa creasca din asta presiunea in ele, am incalzit putin banda de rulare si ata, dar ele au ramas moi cam 1,5-1,6 bar. Slic la 1,5 1,6 bari e prea aderent daca-l incalzesti la suprafata. Eu am testat plecarea sa nu fie prea puternica pe asfalt. Acolo era beton ceva mai aderent. Nu am vrut sa sar in fata la start ca o broasca am vrut sa fac spectacol si atunci calculele au mers gresit, am plecat sub limita aderentei, masina a dat in nas, cealalta a tasnit cu toata lungimea in fata, mai ales ca startul a fost dat cu susta de Micutzu, mare atentie la asta. Important e ca am avut putere sa recuperez sa trec in fata si sa ajung la 402 cu cca 60cm avans. Daca nu conduci 4x4 o sa pricepi mai greu. Am gresit ca am vrut spectacol! |
Chiar dc ai gresit....felicitari....se vede din film ca ai fost in fata...nu cu mult, dar ai fost. Oricum.....ambele masini sunt foarte puternice, si dc o sa va faca placere...poate o sa ne delectati si cu un rematch.
|
cum necum,ai fost in fatza,meritele sint ale tale,pentru ca desi ai ratat un sfert de start,ai reusit sa recuperezi,si sa-ti pui nasu barii in fatza Porschelui.....ceea ce ati aduce toate laudele,atat tiie,cat si masinii pe care o conduci.Respect deasemenea si pentru Daniel,pentru ca a reusit sa`si faca o masina foarte competitiva.Felicitari pentru amandoi,si la mai mare.
Bafta. |
ceea ce mi s-a transmis in momentul in care am indraznit pe mr sa spun ca subaru a fost in fata:
You have been banned for the following reason: MICUTZU : pentru ca nu ati suportat infragerea cu decenta , aveti ban Date the ban will be lifted: Never |
Din acest motiv Andrei le-a spus pe nume unora de acolo, nu la toti.
A spus pe romaneste fara ocolisuri ca sunt M-U-I-S-T-I. |
se vede si din filmuletzul facut de ei k nu shtiu sa piarda ... probabil unii dintre ei...ono sustzine k shtie sa piarda...ashteptam shi un semn de viatza din partea lui aici...filmuletzul lor este subiectiv la maxim...shi tre sa fii cam naiv sau putzin plecat sa pui botu ptr k sa vazut clar cine a trecut primu de finish...si alte comentarii cum k nar fi asa sunt de prisos...maxim respect ptr cei 2 competitori sa continue munk pe care au inceputo shi sa fac din bolizii lor 2 adevarate rachete sol-sol...shi sa reprezinte cu fruntea sus ROMANIA dak vor merge afara la competitziile de gen...shi dake cu putintza sa o faca cat mai bine i calitate de echipa nu de adversari..numai bine shi maxime felicitari baietzi ptr k meritatzi
|
Ono din cate stiu eu este plecat din tara.
E mai bine sa asteptam sa se intoarca si dupa aceea sa aruncam cu noroi. Nu-i iau apararea dar ar trebui sa ascultam si versiunea lui.Poate va coincide cu cea a lui Sebastian.Sau poate nu. Atata timp cat nu a scris aici nimic (ca ar fi castigat sau nu) el personal restul opiniilor in afara de cea a lui Sebastian sunt in plus. Parerea mea! |
pe un forum public nimic nu este in plus. ono si-a spus pctul de vedere pe alt forum. iar cine nu are o preferinta din cei doi, ori nu a scris ori nu are de ce sa o faca. o alta parere personala. sa zicem ca as fi preferat o mica schimbare...
|
Aha o mica schimbare ca sa vezi cat mai poate urca Sebastian motorul de pe Subaru sa inteleg.Vrem sa vedem limita superioara a motorului de 2L.Din cate am inteles de pe forum Sebastian zice ca ar mai fi rezerve.Oricum rezultatele sunt incredibile si acum, dar se pare ca baietii i-au pus gand rau.
Ono a fost primul care a ajuns acolo.Sa vedem cine va trece in fata si cand.Si mai ales cu ce monstru.Inca odata tot respectul pentru Sebastian.Nu ca mi-ar fi prea simpatic dar vad altfel un om care a muncit cu mainile lui la o masina si a dus-o atat de sus. |
Quote:
|
Sincer nu pot aproxima viteza mai bine decat am facut si daca as sti exact tot nu as da informatia public pentru ca tot ce spun e intors pe toate fetele, sunt luat la misto desi tot ce am spus pana in prezent am realizat.
Multumesc celor care m-au inteles si spre ca pe viitor sa ofer spectacol alaturi de masini mult, mult mai puternice decat masina lui Ona. |
E un moment special in lumea curselor pe 402 si evident lumea diseaca si interpreteaza.Statul de VIP cand esti sau aspiri la no. 1 este asigurat chiar daca vrei sau nu si e clar ca esti in fata si expus la multe.Oricum e publicitate maxima si un excelent moment pentru o etapa LEGAL RACING. Si aici la Iasi se comenteaza intens pe subiect si sunt divese afnitati.Felicitari si la mai mare.Comunitatea "402 m" se extinde.
|
sebastian ..spuneai ceva in legatura cu achizitionarea unei instalatii pro de cronometare.....poti sa dezvolti un pic?
sunt sperante ca la urm legal race....vom avea asa ceva sau este vb de un proiect? |
Instalatia este in lucru adica s-au achizitionat de la producator primele componente, dar dureaza putin.
Dedicatie special pentru Ona care a detinut in ochii nevazatorilor locul unu cateva momente. https://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96XSk8 |
super tare...sa inteleg ca va fi cum vedem noi la drag....pe 2 piste cu starturi separate ?
|
Quote:
|
Quote:
|
EU sunt aproape sigur ca nu este motocicleta din 2 motive :
-faptul ca daca te uiti atent! cadrul este la dreapta (soferul motocicletei nu ar fi putut filma Iar daca filma pasagerular cadrul ar fi fost mai sus cam deasupra capului ) deci cine filma era pe scaunul din dreapta !! - si faputul ca se aude prea incet sunetul motorului ( chiar si un "motor" silentios daca esti aproape de el face un zgomot ... ) |
Quote:
|
Quote:
|
kojikiro frate o fi ora in japonia mai devreme dar tu eshti intarziat rau frate....chiar crezi k se dezbatea problema asta pe 40 de pagini....wtf man....
|
Quote:
unul dintre putzinii din romania care a promis ceva si s-a tzinut de cv.... eu unul eram putzin in dubiu ptr ca erai foarte retzinut in a face comentarii despre masina ta si cam ce poate ea... acum ai inchis gura la multzi... R E S P E C T!!si la mai multe ''victime'' din ce in ce mai puternice... P.S super tare faza cu dedicatzia;) |
Quote:
nu imi vine sa cred eu cred ca e jawa california biturbo sunt aproape sigur |
gata ma cu kojikiro, n-a stiut si el, s-a pierdut in pagini :-)
Felicitari Sebastian ! :twisted: |
Quote:
|
Dupa mintea unor retardati e chiar un scooter.
|
Care e treaba cu scuterul ???:shock:
|
A devenit un topic demn de toata jena!!!
|
asteptam sa vedem ce va "declara" ono. sunt foarte curios ;)
|
deci pana la urma sebi a castigat FELICITARII SEBY le meritii cu adevarat.. iar faza cu dedicatia e super tare.... chiar mi-as dorii sa vin anu asta sau la anu in tzara sa ma dau la o liniutza cu instalatie de cronometrare profesionale.... ar fi ceva frumos ... felicitarii si sper sa terminatii cu succes proiectul cu cronometrarea.................FELICITARII INCA O DATA
|
Concluzia pe care ar trebui s-o tragem(cred eu) din evenimentul cu pricina :
-Sansele de a invinge o echipa om-masina ce s-a pregatit(a muncit si a pus pasiune+bani=sacrificii,indiferent de nivelul financiar la care se afla) pentru a fi competitiv timp de aproape 2ani,de catre un chalenger grabit care dupa cateva saptamani de munca(impropriu in cazul de fata),are pretentii....sunt foarte mici;). Eu cred ca in cazul STi-ului,numai pentru a se gasi setarile perfect potrivite pilotului si modificarilor "hardware" ce le are masina(si care au evoluat de-a lungul timpului...urmand de fiecare data optimizarea setarilor in functie de ele)s-a cheltuit mult timp nervi si bani...poate si ceva riscuri. Evolutia asta gradata eu nu cred ca poate fi in nici un caz concurata de o infuzie scurta si intensa de capital,facuta poate fara multa strategie.....Blitzkrieg-ul incercat de aspirantul cu porsche 996 turbo,n-a prea dat roadele scontate....asta e:) PS: Sunt parerile mele,cat se poate de subiective,scuze daca am jignit pe cineva-a fost fara intentie...insa nu cred.... |
Pentru a sta linistita lumea masina nu este gata si primeste un nou kit de abgrade pentru mare putere.
Iar pana acum oricum nu a mers cu setarile la maxim. |
sebastian cred k orizontul tau e mult peste cel vizibil...banuiesc k tinzi catre cea mai inalta treapta a podiumului....aici ma refer k vrei sa ajungi cu masnia asta unde nimeni nu a mai facuto....adik sa faci din ea cea mai rapida subaru impreza sti din lume...ce pot sa zic....cred k nu e imposibil...shi tu shtii cel mai bine unde te situezi acuma cu acest proiect....itzi doresc de acum numai concurentzi din ce in ce mai puternici ptr a putea evolua....bafta maxima...shi numai bine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning