![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
Quote:
|
cat ma costa sa retapitez in volan si o nuca schimbator pentru E36? astept un pm. multumesc
|
Quote:
|
Salut, ma intereseaza o reparatie la un scaun textil de Calibra... o aripioara de la sezut e cam lasata si e descusut o parte din sezut. Cat m-ar costa reparatia asta?
Separat, as vrea sa stiu cat m-ar costa retapitatul pt 2 scaune fata, tot de Calibra, cu sau fara material textil. Multumesc. |
Salut,volan imbracat in alcantara pe negru (are piele volanul),exact cum ai facut si husele din poza,un pret te rog
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1324155595 |
Quote:
2 scaune 300 euro cu stofa/200 euro doar manopera. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si inca un volan lucrat impecabil :D
|
salut pentru un volan de golf 4 in 3 spite de piele cat mar costa? imbracarea ca pielea care o are acum sa tocit grav... deci 2 preturi daca se poate odata gen original..si celalt cu piele perforata ca al gti:D ms
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Tapiterie piele AUDI S8
|
Quote:
Pentru un Peugeot 206 similar cu cel de Fiesta ST(cel cu piele perforata si piele alcantara albastra), cat costa? Mentionez ca volanul nu este imbracat in piele. |
Quote:
|
Imi puteti spune un pret va rog pentru imbracarea in piele perforata a unei manete de schimbator ca aceea din poza ?
https://s16.postimage.org/5jwmq93hh/image.jpg |
Quote:
|
Cat costa de re imbracat cu piele normala, volan de bmw e46 sport?
|
Quote:
|
Salut, sunt tipul cu dodge'ul, luni vin la tine pentru piele si vreau sa te intreb daca aduc eu o imitatie de alcantara pentru plafon e ok si restul de piele de la tine?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Tapiterie piele DODGE Nitro
|
Folositi si piele intoarsa, gen alcantara? cat costa pt un plafon, cu trapa?
|
Quote:
|
salut.
cat m-ar costa parte din fata a unor scaune de volvo s 60 piele crem? partea din spate e ok..deci nu trebuie inlocuita |
Quote:
|
Quote:
de curand am cumparat 2 scaune recaro (poza 01) ma intereseaza sa tapitez scaunele din (https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1343736859) identic cu scaune (poza 02) Black Vinyl poti sa mi faci un pret pt scaune si bancheta spate? multumesc anticipat! eugen |
Black Vinyl
poti sa mi faci un pret pt scaune si bancheta spate? multumesc anticipat! eugen[/QUOTE] Pretul este de 1000 euro cu piele auto. |
Quote:
exagerezi!!!! ma asteptam sa castigi ceva bani, nu sa ma lasi falit. in fine, merci pt info! succes! |
salut, cat ma costa sa imi imbraci in piele niste fete de usi? piele neagra lateralele si mijlocul in material textil albastru? stima
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Tapiterie BENTLEY GT
|
Buna ziua ! Cat ar costa ingrosarea unui volan+retapisare de e46 sport ?
Doresc sa ajung la grosimea unui volan de m3 (tot e46). Optional poti adauga si "denivelarile" de pe covrig? LE: atasez o poza cum as dori sa arate http://imageshack.us/photo/my-images/29/dscf9047j.jpg/ |
Quote:
|
salut ma interesa si pe mine un pret pentru un vectra b interioru( scaune fata ,banchete,fete usi,volan si schimbator si frana de mana) piele alba cu cusatura bleo sau albastra
|
Quote:
|
Buna ziua,va rog un pret pentru 2scaune si o bancheta-imbracate in piele neagra total sau imbracare in piele partial(doar lateralele si tetiera).
Multumesc, |
Quote:
|
Puteti imbraca un interior de accord in 2 usi dar in stofa nu in piele si un pret v-as ruga.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
scaune modificate
|
Salut,
Am un Passat model 2004 si vreu sa schimb pielea de pe scaune, mai exact pielea de pe aripioarele de la sezut si spatar de la ambele scaune de pe fata(este vorba despre partile de piele care intra in contact cu pasagerii). Culoarea tapiseriei este gri si ma intereseaza un pret min-maxim pentru aceasta operatiune. Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning