![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
Quote:
maine revin cu poze cu noile proiecte protuning cu respect robert |
4 Attachment(s)
cu terminarea tt-ului , nu avem de ales avem de tras pe doua masini deodata un range rover vogue si zilele urmatoare revin cu poze cu cealalta masina pe care inca nu o dezvaluiesc .range-ul a venit din bucuresti si va sta maxim o luna si jumatate.alte detalii le vom da pe parcursul proiectului.
data de pe fotografii nu sunt reale nu a fost reglata data pe aparat. cu repect Robert |
Succes robi :)
|
tare sunt curios sa vad cum iese range roverul
|
5 Attachment(s)
o reparatie printre altele .un ferrari maranelo 550
|
Jos palaria , prima Super masina care o vad la fibra, chiar si pentru reparatie... felicitari! Niste poze cu ferrari-ul la final daca se poate, BAFTA!
|
Quote:
Spor la treaba. |
5 Attachment(s)
a intrat si cealalta masina de care am vorbit un supra de peste 400 cai la care urmeaza sa ii schimbam tot kitul,pt inceput proprietarul a comandat bara de pe supraul di 2 fast & 2 furious , din pacate e o copie facuta in tara si trebuie prelucrata la greu bara e prea subtire incepem sai dam inca doua straturi de fibra si vom modifica un pic adancimea prizelor laterale .
cu range roverul am avansat cu evazarile ,saptamana viitoare revin cu poze. va multumesccelor ce urmaresc acest topic si promit sa vedeti lucrari cat mai interesante. |
Ai promis, si la ce ai aratat pana acum te credem. TT-ul cand iese din bunker? Si range-ul pare promitator...
|
2 Attachment(s)
Buna seara.
Doresc un kit de prelungiri (bara fata, praguri si bara spate) pentru Chevrolet Aveo Sedan, in genul celui din poze. Puteti sa imi spuneti un pret si daca trebuie neaparat sa fie prezenta masina, sau se pot face si expedia prin curier, eu fiind din Petrosani? Multumesc! |
5 Attachment(s)
seat toledo intra saptamana asta la vopsit ,la supra lucram la praguri si la range la bara fata.in curand venim cu poze noi.
|
Tatic tu cate maini ai ? :shock:
Spor la treaba :!: |
Ai dat de naiba! :lol: Saptamana asta (vineri mai exact) sunt pe capul tau. Nu ai scapare. :lol:
Vin pana la Cluj si dau o fuga si pana la tine sa te vad. |
Nho Roby sa te pregatesti cu de toate ca-ti vin musafiri.
|
Felicitările mele Robert, eşti un adevărat maiestru ! Am urmărit cu mare atenţie fiecare pagină de pe acest topic şi am rămas gură mască! Superbe realizările de pānă acum, vreau să te felicit pentru munca ta şi la mai multe lucrări. Baftă multă cu TT-ul şi de ce nu, baftă la Bani ! :tenisclap
|
Nu se mai aude nimic?:lol:
|
salut.am trecut azi pe langa garaj. am vazut range-ul:)
|
Quote:
|
nu prea am vazut mare lucru ca era in garaj si nu s-a prea vazut:P
|
Salut am citit de pe la inceput topicu cu loganu alb si acum si cu TT-u si am cam ramas fara cuvinte.
p.s. esti cumva neam cu Chip Foose, ca doar in lucrarile lui am mai vazut asa ceva. Bafta in continuare cu toate proiectele. |
cred ca Foose e neam cu Robert , in fine , cand ai timp , mai urca 2-3 poze cu tt'ul ,range'ul ,etc, etc ,etc :D
|
Quote:
Parca-i vad si acum... "am adaptat o bara de la ... pe un ..." - long live aftermarket market! :rolleyes2 |
nimic nou pe aici? ce s-a intamplat cu promovarea ? proiecte? nimic nimic?
|
Quote:
|
ROBY dami si mie nr tau de tel ca nul mai am vreau ceva de la u ,astept pm k sal
|
salut. te rog sa imi lasi 2-3 oferte cu bodykit-uri complete (sp fata / spate, praguri, si daca este cazul si cu eleron portbagaj tip lipit si eleron luneta ) pt seria7 din 2002 (2002-2004). imi arati cum iese ca lucrare finala si imi spui pretul la fiecare si de cat timp ai nevoie sa iti aduc si sa iti las masina de la bacau la tine. merci astept raspuns pe pm sau mail pe [email protected].
|
totusi astept si eu un semn de la voi de vreo 6-7 zile ... mi s-a spus ca sunteti SERIOSI ????
|
|
Foarte interesant topicul asta ,astept cu nerabdare sa vad si eu tt-ul terminat.
|
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
Please provide me your email address, I would like to have your advise.
Please. |
Vă rugăm să-mi adresa ta de e-mail, aş dori să vă sfătuiască.
Vă rog. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze facute la Tulcea cu telefonul. :lol:
|
I sent you an email dtd 13.09.2010 on your yahoo address, Please reply on it.
my email id is [email protected] Thanks Quote:
|
13 Attachment(s)
azi am predat range roverul ,montat vopsit .in bara am montat un daylight custom fabricat de noi.nu am putut sa le dam drumu pt ca instalatia electrica nu a fost facuta, dar in curand revenim cu poze cu ele aprinse.in rest lasam pozele sa vorbeasca de lasine
|
Quote:
Felicitari si bafta cu celelalte proiecte!!! |
foarteeee frumos, singurele lucruri de facut ca masina sa arate si mai bine este scosul badge-urilor si schimbatul jantelor, in rest felicitari! pe parte de bodykit foarte frumos!
|
wow, You are the Best, and i am waiting for your Audi Project.
Thanks for Inspiring the World, |
foarte faina masina, felicitari, CE SE MAI AUDE DE AUDI TT ?:d l-ai vopsit cv ?8)8)8):D
|
TT-u e bine,sanatos,pe rotile lui, se bucura de noua caroserie din fibra,alearga mai tare acum. :lol:
Aveti oameni buni rabdare,ca atunci cand o sa fie 100% gata o sa posteze poze cu el,dar pana atunci nu mai apare nimic. Mai dureaza pana o sa-l finalizeze asa cum e in plan. Aveti impresia ca a uitat sa puna poze? Sau voi nu aveti idee cum sa mai adaugati cate un post si veniti pe topicurile oamenilor si intrebati de masini. Sau daca intrebati voi o sa termine masina mai repede ca sa va arate voua poze? Ce oameni. Pacat ca nu aveti nici o legatura cu tuning-ul dar postati si voi pe aici ca sa va aflati in treaba si sa va dati mari ca va bagati in seama cu lumea. On topic: frumos Range-ul. L-am vazut in garaj cand era in stadiu de inceput, cu cateva matrite, dar nu credeam ca o sa iasa ceva asa de frumos dintr-un jeep. Aveam ceva retineri. Roby, nu te apuci de un tir ceva? cred ca il scoti si pe ala cu ceva forme frumoase. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning