![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
salut as dori sa stiu si eu cat costa un body kit de skoda octavia I ti-am dat add ca sa vb pe mess
|
Quote:
din pacate fara masina nu iti pot face nimic din ce mi-ai cerut |
5 Attachment(s)
praguri fabia vopsite
|
2 Attachment(s)
Salut,poti face asa ceva pentru un 407? Pleoape + eleron
Si cat costa/dureaza? Merci |
salut ai pm cu pretul
|
Ok,mersi frumos.
|
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Execut tuning auto exterior sau interior. Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Vopsitorie Contact: tel 0726188312 0766488921 YM: fast.customs mail: [email protected] |
daca vad eu bine pragurile de pe fabia sunt de tabla?
|
Quote:
|
Re: Execut TUNING EXTERIOR(bari, praguri,badboy) etc
SAL am un golf 4 si am bad boy-ul din tabla dar intre faruri este curbat pt corectare un pret???
|
Re: 2FAST Customs tuning exterior - bari, praguri, bad boy look, aripi umflate
cat ma costa o grila pt solenza fara stema?astept pm!
|
aveti pm
|
Quote:
|
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Vopsitorie Contact: tel 0726188312 0766488921 YM: fast.customs mail: [email protected] |
Un badboy pentru polo 6n2 cat m-ar costa, fara vopsit!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut!un pret pentru pleoape matiz,modelul asta!
|
6 Attachment(s)
nu am mai pus demult poze pe aici
portbagaj clean golf 4 usi clean g4 reparatie bara spate g4 |
un pret pentru scoaterea bondurilor la un logan
si un pret pentru un portbagaj clean |
4 Attachment(s)
bara fata, bara spate, praguri si bad boy look almera
|
Modelul barii spate la Almera a fost ales de client?
Sincer nu se potriveste de loc cu masina |
Quote:
|
Cat m-ar costa sa imi scoti manerele si butonul de la portbagaj la un peugeot 106?
|
Quote:
|
Salutare maestre....Am vazut mai in spate ca ai facut pleoape la un ford focus alb facelift dupa 2008... Mai poti face mai ai matrita???cat costa???
Astept mp.Mersi.. |
3 Attachment(s)
bari si praguri seat ibiza
|
6 Attachment(s)
capota, aripi fata, usi si hayon pt o masina de raliu piesele sunt facute complet din fibra de sticla
|
salut!!!
vreau si eu pentru opel vectra a spoilar fata,sapte praguri poze daca ai ceva modele si ce pret multumesc!!!!! |
Quote:
sunt interesat sa fac 2 usi,capota,portbagaj,aripi,bara,plafon.... |
Quote:
depinde pt ce masina si ce grosime vrei sa aiba iti las nr de telefon si ne auzim la un telefon 0726188312 0766488921 |
Quote:
|
Salut un badboy look pentru un vw polo 6n din 97 cat m-ar costa ?stima
|
aveti pm
|
7 Attachment(s)
bad boy look bora
bad boy look polo bara spate golf 4 caroserie model din fibra + vopsit |
2 bari clean la o supernova cat ma ajunge?
|
2 Attachment(s)
Salut, se poate modifica bara actuala jos ca sa arate ca ce-a alba? daca da astept un pret si cam cat ar dura. merci!
|
salut...poti face prelungiri bara pt astra h fata/spate? si cat ma costa...multumesc :)...
|
1 Attachment(s)
Salut cat imi iei sa imi finalizezi haionul fara vopsit?
Si reparat in colt acolo unde este lovit ? Astept PM ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning