![]() |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
am si eu o poza cu o masina \"tunata\" :D de asta ce mai ziceti de nea conserva asta :shock:
|
1 Attachment(s)
Si daca tot a venit vorba de garaje...l-am gresit putin, ca ramane una pe afara :)
|
S-a facut piticu arhitect :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
|
1 Attachment(s)
la mine nu incape in garaj daca am vrut limuzina :D
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de asta
|
1 Attachment(s)
limuzina...
|
nu am poze recente cu masina....asa k opreste-ma o data sa le vezi!!!
|
1 Attachment(s)
pentru masina asta mi-am facut garaj blindat la cat costa....apropo garajul e subteran :D :D :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
E vreo masina cu jante ca alea ? :shock: :shock:
|
nu cred...seamana cu borbeturile model t
|
250.000 $ .......bucata.....fix cu borbeturile T seamana!nu?
|
daca ar fi avut jantele de 250.000 de dolari ar fi fost o masina de 5 bulioane de dolari nu?
|
Bagatzai Doamne....pai daca ai avea un set de jante de-alea pe o masina ar trebui sa ai garaj o unitate militara :shock:
|
1 Attachment(s)
[b]ba te lovis hi la cap?ete model t luat de pe site de la borbet!!!
Design T Details Design T Räderkonfigurator + Gutachten Design T 14-16\" Design: silver horn-polished For many popular types of vehicles, available in the following sizes: Size Offset *EUR 7J x 14H2 25, 35 140.00 8J x 14H2 15, 20 150.00 7,5J x 16H2 20, 35, 40 139.00 9J x 16H2 15, 30 161.00 * recommended retail price (inc. VAT) |
ba tampitule......ce are sula cu prefectura?
zi-mi si mie care sunt asemanarile? |
sunt tot in 5 spitze doar ca ale mele sunt mai subtiri(spitzele) si au buza mai mica!
|
Piticule iti zic eu care e faza :lol: ...eu il intrebasem pe Gab-u daca are poze cu jantele lui...si el a zis ca nu si dupaia a postat ca seamana cu borbet-urile T ....si noi am continuat discutia despre jantele alea cu diameante pe ele sau ce dreaq au :wink: si de-aici s-a produs incurcatura
|
adica ma facetzi prost?
|
eee....noi nu...da'....
|
borbeturi sunt alea gabule ... da da
|
mondeo...tu vorbishi?tu cu cercurile alea de bicicleta...
|
Frumos \"toarce\" GAB-ule masinutza ta..ca sa nu mai zic de cum bate lumina in jantele alea noi :D
|
are Gabu 2 luminitze mai mici care nu se vad decat cand reflecta in jante...ce stii tu :lol: :lol: :lol:
|
Am vazut azi SEE ... noul SEE :lol: ! Ce culoare ... ce spoilere ... ce prezenta ! E DEMENTIAL !!! 8) Pacat ca nu am inca poze ...
|
ce i-a facut ?? :shock:
|
L-a vopsit alb....perlat cred.defapt nu cred e alb perlat cu reflexe albastre.MARFA!
|
Re:
Quote:
|
:shock: Alte jante ??
|
s
ceva poze exista?
|
jantele sunt aceleasi cred
|
Re:
Quote:
|
si a mai aparut o astra(hatchback) cu plafonul negru si tot culoarea aia k a lui Sasha :?
|
Culoarea aia alb perlat cu albastru e de ani de zile in Craiova.
A fost pe un olcit de la Basicra. :wink: :wink: Asa ca .................... |
4 Attachment(s)
Ia uitati-va aici MASINA in adevaratul sens al cuvantului:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
La sters