Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

SMocKey21 17-12-05 10:47

SLC-ule poate ne intalnim odata si ne invartim in santier la noi :lol: :lol:.intai marcam cataroaiele alea sa le ocolim si gata se rupe smekeria RESPECT si BFT :peace:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 19-12-05 00:54

ANDY_SLC!

intr-o dimineata faceam flashuri la masina ta si cand colo e taicatu si mi-a facut si el mie cred ca si-a dat seama ca oi fii tovaras cu tine!:)) acolo nu ma dau ca e rupere pe pamant ne dam in mamaia sau pe varianta nu e nici drak!

peter 19-12-05 09:27

Slaniceanu.....cumva ieri..sau alaltaieri....te-ai dat cu un passat ??
ruta navodari-mamaia........? :roll:

JELELEU4 19-12-05 13:49

da spune-mi si mie alea 2 locuri....care sunt slc-ule?????? :?: si smk-ule daca vroiai iti faceai loc in port....yo de fiecare data cand ma duc ma dau cu frana de mana pe langa ei ma mai fac ca-l ating pe unu si se caca toti pe ei si se elibereaza :wink: asa k incearca si u data viitoare

JELELEU4 19-12-05 13:55

cu toate ca este adevarat de fiecare data cand ma duc stau toti la seminte si de fiecare data cand plec se face asa liniste si stau si ma gandesc smk-ule nu merita sa ne rupem masinile pt kknarii aia....dr fiecare data numai noi doi....si mai venea ala cu solenta albastra tiz parca....vreau sa stiu care sunt celalalte 2 locuri de care spuneti voi :?:

needBrain 19-12-05 17:09

nush de ce,dar cred ca ala cu solenza albastra va da clasa :wink:

SMocKey21 19-12-05 17:13

Quote:

nush de ce,dar cred ca ala cu solenza albastra va da clasa
eu unul recunosc,ca le are soferul,nu am ce zice.Lasa ca se mai adauga ceva experienta si o sa ajuns si eu k el :wink:

SMocKey21 19-12-05 17:30

Quote:

intr-o dimineata faceam flashuri la masina ta si cand colo e taicatu si mi-a facut si el mie cred ca si-a dat seama ca oi fii tovaras cu tine!)
eu eram in scaunul mortului ca shau` a zis cum sa plec eu cu masina pe vremea aia,k de.......ud pe jos si portul aproape ce imi era sa plec de la ore......m-a bunghit shau sa mor yo :shock: :cry: offtopic scuze

mike20 19-12-05 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SMocKey21\"
Quote:

nush de ce,dar cred ca ala cu solenza albastra va da clasa
eu unul recunosc,ca le are soferul,nu am ce zice.Lasa ca se mai adauga ceva experienta si o sa ajuns si eu k el :wink:

da de ala cu slz visinie??? knd ajungi ca el :?: :twisted: :twisted:

SMocKey21 19-12-05 19:29

Quote:

da de ala cu slz visinie??? knd ajungi ca el
...bai decat ca ala,mai bine stau in banca mea bhuHAHAHA

JELELEU4 19-12-05 22:36

ala cu solenta albastra le are, ce a facut la clubu elevilor se vede k stie, ii trage si masina, iar u ala cu solenza visine ce plm sa zic de ce sa ajung ca......nici nu vreau....te provoc la o liniuta de 2 luni.....si o tot dai intoarsa....asa k pana ajungi u ca mine sau smk.....mai ai mult......deocamdata nu mi-ai facut nici o demonstratie cu frana de mana
:lol: asa k pana la urma daca te hotarasti q liniuta spune si sunt gata la orice ora k sa vedem......nu te supara da nu mai baga chestii dastea pe forum daca stii ca nu ai faqt nik.....plm...oricum cand te hotarasti.... :peace: :wink:

SMocKey21 19-12-05 22:52

Quote:

asa k pana ajungi u ca mine sau smk.....mai ai mult......deocamdata nu mi-ai facut nici o demonstratie cu frana de mana
pe mine nu ma bagati in ciorba voastra ok???

JELELEU4 20-12-05 10:11

nu ma sao....da de fiecare data cand suntem in port numai yo si cu tine ne invartim si restu se uita asa k am dat si yo un ex stai linistit u n-ai nici o treaba cu asta si nici el sa nu se supere pe mine......da vreau neaparat liniuta aia :lol: :wink: :peace:

D_M_X 20-12-05 11:17

Auziti dar voi va invartiti in port ca sa va vada lumea?Sau va invartiti ca va place si o faceti ptr voi?

SMocKey21 20-12-05 15:55

Quote:

Auziti dar voi va invartiti in port ca sa va vada lumea?Sau va invartiti ca va place si o faceti ptr voi?
Eu unul DMX ma invart de placere nicidecum sa ma duc sa ma rup in figuri pe aklo ca sunt eu mare smenar.Am postat si mai sus k nu vreu sa fiu amestecat in nimikBFT

mike20 20-12-05 17:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JELELEU4\"
iar u ala cu solenza visine ce plm sa zic de ce sa ajung ca......nici nu vreau....te provoc la o liniuta de 2 luni.....si o tot dai intoarsa....asa k pana ajungi u ca mine sau smk.....mai ai mult......deocamdata nu mi-ai facut nici o demonstratie cu frana de mana
:lol: asa k pana la urma daca te hotarasti q liniuta spune si sunt gata la orice ora k sa vedem......nu te supara da nu mai baga chestii dastea pe forum daca stii ca nu ai faqt nik.....plm...oricum cand te hotarasti.... :peace: :wink:

Auzi ...ceea ce am postat yo a fost o gluma intre mine si smk...si faza cu demonstratul ..tin sa te anunt ca yo nu trebuie sa iti demonstrez tie nimic si nici nu vreau sa ajung ca tine, ar trebui sa nu mai fii asa plin de tine.
De 2 luni?? vrei sa ti`o dai cu mine...trebuia sa ma anunti , mi`o dau cu tine cu prima ocazie knd ne intalinim...asteapta putin sa imi fac si yo masina...yo niciodata nu am dat`o intoarsa de la asa ceva , nu cred ca ne cunoastem destul de bine. Si in cazul in care nu stii yo am vb cu smk atunci knd erati voi in Bourbon sa mi`o dau cu amandoi dar el a zis ca nu aveti benzina asa ca nu mai crede ca nu vreau :!: Bafta..

JELELEU4 20-12-05 19:36

bai si yo ma invart de placere da am tot citit pe forum cu semintarii si diverse sfaturi......mike20 sa stii ca nu sunt plin de mine...da yo ma uit de fiecare data in juru meu si nu ma vad decat pe mine, smk-u si cum am spus baiatu ala cu solenta albastra...si cam atat...intelegi acum... i-am spus odata lu smk pe mess sa ne facem noi doi si am inteles ca ti-a spus....yo asteptam si de la tine un semn....mie nu mi-a spus nik cand eram at la suc...si crede-ma k daca imi spunea ma faceam...si ti-am spus nu tre sa te superi atat da in fine....yo sunt pregatit,...cand o sa fi si u sa ma anunti.. :peace:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 20-12-05 23:35

Andy_SLC

dc intrebi peter ai vazut u ceva suspect? :twisted:

mike20 21-12-05 18:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"JELELEU4\"
yo sunt pregatit,...cand o sa fi si u sa ma anunti.. :peace:

sa fii sigur ca te anunt..maine cred ca bag masina in service, daca au astia piese :lol: :lol:

Psycho 21-12-05 21:21

baiatul cu solenza albastra e RAV`u .... despre care vb voi ... si io zic sa va linishtitzi cu da`tu`n port k va vad p la rutiera .. e plin de fraieri acolo care stau gura casca ..s i ashteapta o minune sa nu ajungetzi p la rutiera ... gasiti`va de joaca in alta parte

CT-87-ADY 22-12-05 07:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
baiatul cu solenza albastra e RAV`u .... despre care vb voi ... si io zic sa va linishtitzi cu da`tu`n port k va vad p la rutiera .. e plin de fraieri acolo care stau gura casca ..s i ashteapta o minune sa nu ajungetzi p la rutiera ... gasiti`va de joaca in alta parte

pt care movit? exista vreo lege pt asa ceva?
\"ce`ai domne???\" am derapat... atata tot :lol:

SMocKey21 22-12-05 17:48

1 Attachment(s)
pentru a solutiona problema cu stabilopozii,rugam proprietarii de opel astra,sa ne dea o mana de ajutor :P

CT-03-ART 22-12-05 19:18

daka asta cu astra stock cara unu cred ca WRC-u cara vreo 10 :D :D :P

Insanity 23-12-05 00:35

Il si vad pe andrei cum o sa-si puna un stavilopod pe masina...

peter 23-12-05 08:59

Re: Andy_SLC

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
dc intrebi peter ai vazut u ceva suspect? :twisted:

da...am auzit de la o fata...ca s-a dat cu un golf break....cu nr SLC....

si fata era cu un passat 2004...si ca si-a luat-o..Slaniceanu....

AM AUZIT....de la fata....nu sunt date 100% adevarate....dak e..poate ne lamureste si Slaniceanu..:D

x-28-TRA 24-12-05 17:27

da sa ne zica slc cum are si 2 motoare unu de iarna si unu de vara (g60 cu nustuu citzi cai):::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) asta e auzita de la niste mecanici la care repara el masina:))))))

peter 24-12-05 17:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
da sa ne zica slc cum are si 2 motoare unu de iarna si unu de vara (g60 cu nustuu citzi cai):::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))) asta e auzita de la niste mecanici la care repara el masina:))))))

:lol: :lol: ...hai SLC..lamureste-ne.. !!! :)

GRIGO 24-12-05 18:47

ma oftic ca nu am cu cine sa vin in port
pote o iesi ceva

SMocKey21 24-12-05 21:29

Quote:

ma oftic ca nu am cu cine sa vin in port
pote o iesi ceva
eu unul nu am mai trecut pe acolo demult.Am vazut pe acolo odata 2 TURISTI intr-o dacie,dar nush sigur poate imi zice si mie cineva daca este adevarat sau iluzie optica.BFT

D_M_X 24-12-05 23:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"
Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"

:lol: :lol: ...hai SLC..lamureste-ne.. !!! :)

Pot sa stiu si eu de ce ranjesti fasolea?

ct77pia 25-12-05 08:49

mamaaaaaa spuf gindesti ca un om mareeeeeeeeeeee in orice caz generatia noua incepe sa faca figuri

SMocKey21 26-12-05 15:02

a fost marfa aseara,si in pt si in mamaia,a meritat mult de tot.P.S SLC daca vrei sa iti faci frana de mana vb si mergem la cineva sa se uite k trebuie sa mi-o strang si eu.BFT tuturor :peace:

Most_Wanted 29-12-05 18:01

am sio io o intrebare ....este cineva pe aici care are filmuletze din portul tomis cu un cielo alb CT-75-WYS....
va rog sa le postati aici dac avetzi ........

Psycho 02-01-06 17:39

La Multi Ani :)

Psycho 02-01-06 17:41

La Multi Ani :)

faruk_fyk 04-01-06 12:38

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"
am sio io o intrebare ....este cineva pe aici care are filmuletze din portul tomis cu un cielo alb CT-75-WYS....
va rog sa le postati aici dac avetzi ........

am eu frate...este prieten de al meu :lol: :lol:

AdiNX 08-01-06 21:02

WYSu si-a spart guma :chainsaw: ! tare faza... si cum a mai ajuns acasa? a avut roata de rezerva?

Most_Wanted 08-01-06 21:27

MS Faruk pt filmulet .....daca mai ai mai baga...el vrea sa vada filmuletze cu el in actiune...stiu ca a facut de multe ori treaba buna.....tre sa mai fie filme cu el......iam promis ca mai fac rost de filme.. :D

GRIGO 11-01-06 22:54

beton filmuletzu stie WIS`u sa faca treaba

Psycho 15-01-06 00:00

bah a facut blodna mashina dupe accident ce shtitzi ?!

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning