![]() |
Re: Ce am vazut azi
vazut azi una bucata dgr in masina de servici care se credea pe tir si incerca sa claxoneze :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mai grav e ca un VW RS4 iti bate ///M-u :-P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1:26.0 - BMW M3 CSL (very wet) :lol: Quote:
|
Ba iarasi vii cu de astea? :lol:
Da' ce-ai cu CSL-ul, cel simplu nu te mai multumeste? |
2 Attachment(s)
In concluzie RS4 si-o ia de la M3 sedan. CSL-ul era ca o paranteza, diferenta intre CSL si RS4 e mai mica decat intre RS4 si M3 E90 si asta pe very wet.
Ontopic: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru "claritatea impresionanta" si randamentul tel mobil, insa am vazut ceva ce nu vad in fiecare zi.. Sluiskil si Breskens Olanda. Cred ca astia nu au ce face cu banii si ii investesc in tuning, modest insa sa arate bine, sau in masini "Vintage". Mi-au placut mult jantele primei masini.
Mai era si un lowrider la Yara in Sluiskil. In mod normal nu am voie sa fac poze in interiorul fabricii, insa voi incerca cu camera ascunsa.. |
3 Attachment(s)
ce am vazut eu azi..... asa ceva numa in romania poti vedea :lol::lol::lol: chiar la Santhualm :D
|
poate era unu transat acolo:D
|
am vazut azi la lido un maybach inmatriculat IF-02-BKL si in spate era chiar el, jiji :shock:
|
beeeee beeee beeeee cali
|
1 Attachment(s)
Ieri am vazut un Nissan Skyline :omfg: ... ma fac eu mare si imi cumpar eu un R34 :-P
|
vazut azi nissan 350z decapotabil , n-am avut baterie sa-i fac poza dar ajung eu :D
|
Si eu am vazut ieri Skylineu', a stat parcat in fata la primii toata ziua.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi am vazut 2 masini pe care nu am reusit sa le identific :-P , si credeam ca ma pricep cat de cat:rolleyes2 , apoi am vazut un astra vopsit fain cu aerograf dar nu am apucat sa ii fac poza, poate il mai prind si maine. Cele 2 masini cred ca sunt la fel doar ca una are cata tuning, sunt cu nr de anglia si volan pe dreapta , daca stie cineva brand si model va rog sa ma lamuriti si pe mine.
|
Quote:
|
Da, mitsubishi FTO este , multumesc fratzika sincer nici in 1000 de ani nu as fi stiut ce sa google-uiesc :-P
|
vazut la mine in parcare o Celica cat de cat frumusica (care are timp poate da o tura sa-i traga o poza ca eu nu prea am cand),si un bmw 318I Cabrio parcat in spate la Belu,(badboy look, interior frumusel si jante la fel)Era prea intuneric sa-i fac poza:)
|
6 Attachment(s)
o mica lista cu ce am vazut intr`o saptamana la mare :-P :
-Nissan 350z BV-**-GTT -Porsche Boxster negru mat , LSD , s.a.m.d. -Mercedes SL55 AMG -Porsche Cayenne turbo -Ferrari F430 Spider -BMW M3 E46 , CSL rims :peace: -Adi de la Valcea si al sau superb LAMBORGHINI GALLARDO -Rolls Royce Drophead Coupe ( la TiriacAuto in Constanta , daca nu ma insel :confused:) -BMW M6 , vreo 3-4 bucati :blahblah: -Ford F250 :shock::shock::shock: era IMENS :shock::shock::shock: -Mercedes ML63 AMG -Audi R8 -Audi RS4 -Hummer H2 cu un sunet dement :pistoles: -Caddilac Escalade -sper sa nu vorbesc prostii , dar cred ca am vazut si un BRABUS ML 63 Biturbo , cu de departe cel mai tare sunet pe care l`am auzit vreodata :ihearu::ihearu::ihearu: |
numai bunaciuni ti-or vazut ochii
p.s. frumos ferrariul :love: |
Ferrari 1, M3 2 restul nu ma intereseaza
|
Quote:
ferrari`ul il vedeam de cel putin 2-3 ori pe zi ... frumoasa viata sa bei o bere si sa treaca ala turat pe langa terasa :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hai si un Lambo...Murc doar |
Quote:
|
Quote:
|
Frumos Ferrari-ul am vazut si eu unul in Bucuresti o plecat de la un semafor din piata Victoriei de s-o ricicat parul pe mine.
P.S. Nici mie nu-mi place Lambo ca au toti tiganii :-P |
8 Attachment(s)
Vad ca e foarte simpatizat Ferrari :D
Am mai vazut o Brera in Mangalia care mi`a placut . Ce parere aveti ? |
Si eu am vazut Brera aia, acu 2 zile tot in Mangalia intr-o curte.
Dar RS4-le ala nu l-am vazut :D Mai mult nu ne arati ? |
eu am vazut Brera pe langa gara din Mangalia , infine ... RS4`le , imi pare rau , dar era noapte si blitzul de la telefon este doar asa ca sa nu zic ca nu am blitz :lol: dar pot sa garantez ca are RS4`le un sunet de ti se ridica parul in cap :shock: de nedescris !
|
vazut azi un r8 de toata frumusetea :X nu am reusit sa-l prind in poza , sper sa mai treaca pe aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning