![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
de abia astept prima legala:)... cred ca si voi:D
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/108109-402-craiova-15-martie-2009-reprogramata-locatie-schimbata.html la craiova , 402 :D o sa vina ceva masini....
|
ce mai face masina? este gata?
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
intre timp sa mai lucrat putin la ea
iata si rezultatul!!;) |
la pitesti o sa vi? .... sau te vedem deabia de 2 mai la cta?
|
Quote:
urmeaza evacuarea cap coada. gandestete ca trebuie sa fac toate flansele, sa imi vina tobele,garniturile de la turbo vin in 2 saptamani.la fel si tobele. deci trebuie sa astept ca daca era dupa mine era gata de mult dar depind de alti. iar dupa tre sa comand calculatorul. dar nu ma grabesc. |
o sa iasa grava rau masina dabia astept sal vad la start cu golfisti :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Viorele, vad ca ai inaintat, nu gluma! Grija mare, rabdare, tutun si spor la treaba.
Hai, BPR-u'! |
Quote:
bafta cu troaca. |
Quote:
motorul asta care lam pus pe masina nu are multi cai de fabrica ,are decat 224 cp. sa vedem cat va avea la final. |
Quote:
rabdare am ,chiar nu ma grabesc vreau sa iasa bine, ca numai eu stiu cati bani ma costa moftul asta. tu in ce stadiu mai esti ? |
Bv...felicitari pentru munca si pasiune....si nu mai tine ca prostul suparare..... ai zis bine...la nivelui asta, in momentul de fata 3 maxim 4 si sunt convins ca aceste modificari vor fi in scadere...in niciun caz in crestere cum se viseaza a fi...
Inceraca sa intelegi ca nu esti concurentul nimanui...cel putin asa vad eu treaba...la noi la golf 2, lumea se bucura de binele altuia si nu se porta ciuda si alte suparari copilaresti. In fine...on topic iar...Mult succes. |
La mine mai dureaza... putin... sper!
|
Quote:
acum iti dau 3 exemple daca vrei, cum se bucurau uni cand ma batut GTO cu 50 cm la pitesti, si au pus repede filmuletul pe vwforum si comentau ei ce varza e masina mea. aia ce a fost, prietenie sau dusmanie. sau domnul BLR fratili tau cand spunea el pe 4tuning ca motorul meu e varza . tot prietenie nu. singura mea arma in momentul acesta e sa termin masina si sai astept la start . in rest numai de bine |
BPR,lasand cearta la o partea,chiar nu vreau sa aberam aiurea.Parerea mea ca nu au nici o sansa BLR si GTO in momentul de fata.
Te felicit pt masina,si iti doresc sa-ti indeplinesti visul.Ma gandesc ca a fost un vis acest motor. Multa bafta. |
Am scris acolo ca ,,asa vad eu treaba''...nu ma intereseaza de supararile altora....asta e punctul meu de vedere....nu eu am pus filmul cu gto si la urma urmei GTO bate si alte 16v...deci nu esti unic...
In fine...invata sa-ti vezi de ale tale..lucrurile ies mult mai bine cand ai grija de tine si nu duci grija altora.. Vreau doar sa intelegi ca unii chiar se bucura de binele altora . Incearca sa-ti imprimi ideea asta...si dai inainte |
timpul o sa le rezolve pe toate.
|
:)) succes bpr-ule
|
bafta bpr! "treaba...la noi la golf 2, lumea se bucura de binele altuia si nu se porta ciuda"...nu este adevarat...
|
poate voi aveti dreptate,dar eu raman la parerea mea.
eu unul am simtit-o pe pielea mea ,cand am luat bataie de la GTO cum uni se bucurau de parca eu aveam vreo 500 cp si ma batut un diesel amarat. au pus repede filmuletul pe vwforum si comentau ei ce cazan e masina mea. dar nu vreau sa ma mai cert cu nimeni ,hai totusi sa vedem ce va iesi la final |
vorba multa saracia omului ... hai sa o vedem pe strada BPR-ule .. si poate de 1 MAI o vedem si in actiune ..
Doamne`ajuta si spor la treaba !!! |
adevarat graiesti robert
|
Quote:
mai am de lucru mult la ea. vreau sa iasa bine nu am nicio graba. |
Quote:
ce ne-am face noi fara bpr?!nimic!:-P te pupa nenea doctoru!:lol: |
Quote:
|
Bafta boss..... :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
..bravo voua...bpr , ceva noutati?
|
Quote:
|
Bravo domne! A iesit frumos masinuta! Am vazut-o la 4Tuning Days ...
Am auzit ca ti-ai luat injectoare de Matiz! Bv bv bv bv !!!!! Cine stie, cunoaste! ;) |
2 Attachment(s)
:shock::rolleyes2:rolleyes2
|
Sefule ce-i cu capacul ala peste motor?
|
BPR ..n-ai masina...ai un bibelou :lol:
capacul ala e sa nu sara caii afara...nu vezi ca deja e un pic ridicat:-) |
nimic nou ? si eu care credeam ca deja fasaie ceva sub capota :D !
|
...ne ameninta cu o evacuare...dar vad ca s-a dat la 2 roti :sad:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning