![]() |
Re: mashini de prin botosani
da ii nevasta lui Tabu ....... mie imi place mertu arata bine
|
Eu pana acum l-am vazut cu masina asta doar pe el. Pe ea (Mona) o vad cu q7-le.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
frumos ... nu am ce zice ... :oops:
|
is curios al cui o fi:-?..
|
Quote:
pakat ... era cv sa avem si noi un R8 in Bt ... |
chiar daca ramanea in bt,tot pleca....mai stiti acel ferrari nu?a stat in botosani dar a plecat....
|
Quote:
R8 o luat o groapa in fata la directia muncii si avea janta dreapta fatza rupta in doua , acolo a reusit si fratemiu sa taie un cauciuc , ca e groapa si are cuta calea ferata de tramvai . Oricum cred ca era doar vizitator si cel mai probabil venise pentru o nunta ca era sambata la nunta :P reporter cancan ma face mama , bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Mai face careva o poza ceva pe forumul asta ? k eu ink nu am avut parte de nici o sedinta :D
|
Quote:
|
Eu abia de vineri (sper) pot sa ma prezint cu ea la pozat. Maine dimineata intra in service pentru vopsit toata caroseria:D
|
Quote:
|
eu abia am ajuns de la iasi si plec la tg mures...deci joi,,, vineri sunt disponibil pt o sedintza dak o sa poata maD :D
|
Stiu ca e cam tarziu cu poza... Dar totusi... O poza cu R8-ul pe timp de zi
:D EDIT: Aaa... Si salut toti userii 4Tuning Botosani ;) https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=16919 |
1 Attachment(s)
In sfarsit am scos si eu poza de pe tel. A fost in oras acu vreo 2 zile, da l-am mai vazut mai demult. Cayman S;)
|
oare ce vant la adus pe aici:-?
|
Eh ,a venit si el sa bea o cafea pe la noi ,nu stii ca asa e la fitze:P
|
Supra aia am vazut-o si eu asta iarna la Botosani,a fost in Roman masina.
|
chiar nu a facut nimeni o poaza cu Dodge-ul Magnun?:(..thoamne ce frumos era:Djante de 22",cromate,masina neagra cu geamuri jumurii:X..o adevarata masini da gangsteri:D
|
fumurii*:)))
|
poate erau aprinse geamurile :))
|
Da, foarte frumoasa masina. Am vazut-o si eu, dar nu i-am facut poza:( Mie mi s-a parut ca avea niste pene de motan pe capota. Cred ca a lovit o camila.:D:D:D
|
=)))..taceti ma k poate sar supara persoana respectiva si asha k a avut multe pe cap;))
|
aveti noroc k am gasito pe mobile.de :D http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
|
Nu se supara. Nu intra chatei pe forum. Are si el cont, da nu mai stie parola:D
Esti sigur ca aia e? Seamana, dar nu cred ca ar fi aceeasi. La pretul asta ar putea fi. Cine nu ar da 10000 E pe o asemenea masina? Ma refer la cei ce au de unde sa dea. L.E.: Ce frumos se vede forumul. Aceeasi imagine la semnatura la toti.:) |
Chiar asta era si modelul vazut? Cu aceleasi jante ?! :)
|
Jantele sunt identice dupa parerea mea, dar nu sunt sigur ca ar fi exact aceeasi masina.
|
este exact acelasi;)..dak va uitati mai jos scrie k masina este din Bucuersti,Romania asta in ciuda faptului k majoritatea masinilor de pe mobile.de sunt din germania sii..tot numere de america are..mai exact din Arizona:D P.I.M.P.
P.S.-chiar se vede frumos toti usherii cu aceeasi semnatura;) |
Am vazut ca deja se aduna masinile de sute de cai prin orasul nostru. De ceva vreme a mai aparut un M3 e46 pe langa XAN si de vreo o saptamana este si un M5 e60. Astazi insa m-a surprins o noua aparitie. Un Mercedes CLS ** AMG. Daca are cineva o poza de confirmare cu una din aceste 3 masini, il rog sa o posteze.
P.S.: Nu mai vorbesc de Hummer-ul H2 pe care cred ca il stie toata lumea. |
mah cu M5-ul pot sa te ajut eu,in primul rand sa confirm k chiar este un M5 la noi e60,am si poza dar este la un prieten..si AMG-ul cred k lam vazut..dar M3-ul cel nou nu prea stiu de el..este cumva gri metalizat:-?..numai bn:)
|
M5-ul este M5 100%. AMG-ul nu stiu din surse sigure, dar dupa cum arata parea a fi. M3-ul este gri metalizat cu numere straine. Nu pt mine am nevoie de poze, ci pt cei de pe aici care nu le-au vazut. Eu doar AMG-ul l-am vazut o singura data, in rest ///M-urile.... In primul rand eu doar am vrut sa anunt pe forum ce masini se mai plimba pe strazile orasului nostru. Bafta;)
|
m3-ul e cu nr de anglia cu volan pe stanga si a costat 5000 lire. pomana
|
Quote:
|
Re: Masini de prin Botosani
AMG-ul e cumva alb:-?
|
Quote:
|
Asta ma gandeam si eu. Oare ce o fi vrut sa zica cu volanul pe stanga...?!
AMG-ul mi se pare ca era gri. |
Se referea ca desi are numar de Anglia ,aceasta masina are pe stanga, cum e in restul Europei :)
|
masini vazute aseara prin BT:D:Porsche Carrera 911,Infiniti G35,Ford Mustang:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning