![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
Merci |
Vad ca sunt singurul care face aici manga ,spune cu ce te pot ajuta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
e super sa vad daca se poate marii un pic daca nu pot eu le poti mari tu, multumesc inca o data |
5 Attachment(s)
:arrow:salut,se baga cineva la un golf cabrio?
|
squid ma bag eu la a ta dar creca dureaza ca am treaba zillele astea
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un manga la 100nx ?Sa fie rosu cu portbagajul si capota negre, cu intercooler, si poza ceva mai mare. Sper ca nu sunt pretentios :D.Va multumesc mult.
|
3 Attachment(s)
astea sunt pozele de al masina mea
|
squid sa inteleg ca este un m3 simplu cu jante de csl si atat nu?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am crezut ca il poti face putin mai diferit.Ms oricum.
|
cu asta ma confrunt si eu, nu au bazele de m3 e46 palete de culori ca sa le pot schimba si nu stiu ce sa fac
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ti-am facut eu golful..:arrow: |
Multumesc mnc.risty foarte reusit ;) stima8)
|
Pentru mine nimic ?
|
Postul meu este mai veki decat al celui cu golfu... sorry...dar nu e corect :|
|
In primul rand nimeni NU este obligat sa faca masinile, si daca face o va face pe care vrea. Nu e dupa vechimea postului sau alte aspecte, ci dupa vointa celor de pe sectiune.
|
Quote:
O seara placuta! |
Quote:
Şi atunci de ce s-a mai deschis acest topic?Tu nu vezi ce gāndire ai in ***! Dacă nu vorbeam cu Green să īmi facă voi nici atāt , faceţi numai la cunoştiinţe şi la maşinile modificate frumos,cei ce sunt īncă la inceput vă uitaţi la ei ca la ....:-j nesimţire multă şi acum aştept să vină unu să īmi zică că nu am dreptate!;) |
Prietene, eu am vorbit frumos si daca chiar de *** grija sa sti de ce am facut golfu ala uite iti spun... am trecut peste sectiune am vazut ca un user nu a reusit sa faca si am facut eu, multumit? Suntem 3 useri care mai postam pe aici, poate unii nu mai avem timp de asta. Si mai sus mam referit ca eu nu sunt obligat sa ii fac si lui pentru iam facut altuia.
ps: Da tot eu sunt ala!;) |
Quote:
80% din cei care posteaza aici posteaza din greseala crezand ca este masiniile voastre preparate de noi de la vt nu ne obliga nimeni sa va facem voua masinile, oricum, majoritatea vor doar masina stock, ceva ce nu e greu sa cauti pe google, si daca te uiti mai bine pe sectiune este postat un site plin cu baze pentru toata placerea voastra |
Quote:
O seara placuta! Cox |
un vw golf 4 variant este baza?
|
Quote:
Si ca sa fiti multumiti de maine o sa incep eu sa fac masinile care inca nu au primit manga.. |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S: Nu am gasit jante de csl :sad: Daca gasesc , fac un upgrade :-) Ceilalti , nu disperati .. ajung si la voi dar maine , poimaine .. timp sa fie . @Milten : Nu exista baza de G4 variant , sau nu am gasit eu cel putin , sunt obosit .. daca are cineva sa o puna aici sa o facem :-) |
Quote:
Prietene,mai īnvaţă Limba Romānă , vezi că o am la semnătură apoi spui poveşti gen de adormit copii!;) NB ! |
Ati terminat ? Multumesc.
|
Quote:
si bazele se coloreaza in 2 minute CLICK |
Quote:
|
Va linistiti sau mai aveti pana va maturizati, sunteti ca niste copii mici.Treaba e clara facem mashinile cui vrem, spre exemplu eu lucrez numai in bmw, rareori fac alte marci, asa ca cei care vor manga bmw sa mi se adreseze mie si in limita timpului disponibil voi face tot ce pot, scuze pentru offtopic si ar fii cazu sa va cereti si voi ca prea mult ati deviat de la subiect
|
1 Attachment(s)
Pentru squid, mitza mi-am permis sa fac cateva modificari la ce ai facut tu pentru squid, farurile erau de seria coupe facelift si le-am inlocuit cu unele de m3 iar jantele astea sunt cele mai apropiate de cele de csl care le are squid
|
1 Attachment(s)
Pentru NXdev stai linistit nu este nicun deranj si placerea este de partea mea , sper sa-ti placa:arrow:
|
Mersi :oops:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ms seba . Am modifcat cum mi-ai spus in PM , sa iti decolorez lumina din proiectoare .. nu am putut sa iti pun numar de inmatriculare, nu se vede :(
|
1 Attachment(s)
Pentru V1RUS :-)
|
saru'mana ...ai lov iu :X
|
3 Attachment(s)
As vrea si eu alta semnatura daca se poate,cu spoilerele vopsite in culoarea masinii,pe spate difuzorul de aer negru,spitele la jante negre cu buza argintie.Emblemele de pe portbagaj daca se poate sa fie cum sunt in prima poza atasata,daca nu se poate,sa fie sigla dacia galbena.Mersi
|
Quote:
Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning