![]() |
Re: KATANA TEAM
Quote:
ps. mi`au venit cadourile |
2 Attachment(s)
cam asa arata masinutza;):shock:
|
Quote:
8) |
1 Attachment(s)
:arrow: Upload la semnatura Domnii din KATANA TEAM
|
Vineri , o noua intalnire KATANA TEAM , ora 19:00 , la Stadion va asteptam |
super fain
|
Ce face berea din om si masina lui. De 2 ori sa dai in bordura cu ea si sa nu pateasca nimic. Cine zicea ca Hyundai-ul nu e masina rezistenta . :))
P.S. The power of stupidity . ( Not gonna happen again OGG ) I promisse. :D |
Quote:
n`a fost ziua ta ..ce sa mai.. dar si can mere treaba ..numa noi stim cum a fost!:D:D |
Quote:
"dansa" frumos atunci cand'ti iesea , dar ...se mai intampla , sper ca ti-a venit mintea la cap :) Quote:
apropo , unde's pozele alea ? :rolleyes2 , cu "graffurile" de pe masina mea ? :lol: |
9 Attachment(s)
inarmati cu o f mare doza de plictiseala..si o doza de creativitate ... priviti ce a iesit ... un altfel de tuning :)))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si ca sa vedeti k in katana nu`i numai joaca..mai si lucram... atasez urm poze cu masina lu VaLeX in modificari serioase:D
|
a inmatriculat-o ? da ce vrea sa faca la interior ?
|
Quote:
arata intr-un hal .. :lol: dar , sper sa iasa cum'mi doresc ... ps. vin cu grila noua acasa + spray :X , am gasit aici in Iasi :) |
Quote:
ps. SECRET ! :lol: |
mai e d lucrat la ea... muult :D dar incetu cu incetu terminam masina
|
aha:) , buddy cand ma intorc acasa ...trebuie sa discutam o chestie ;)
|
Dupa ce o inmatriculez (sper) si eu pe a mea poate stabilim si pentru ea un plan de bataie...nu de asa mare anvergura ca la Vali dar totusi...cat de cat acolo...
P.S. 1. Da ce sa mai mira lumea de jantele alea ale mele...cine-i miratul ala caruia nu ii placea stilul meu de condus :lol: 2. Poate nu iese ceva frumos din masina aia a lui Vali ca ma sukar rau...:lol: :lol: :lol: 3. HAI BAFTA!!! |
Quote:
abia astept sa ne vedem cu masinile inmatriculate , si sa pierdem zilele lucrand la ele , una alta ...asa ca in familie Claus , stai linistit ca nu e cine stie ce plan cu masina mea , doar unele mici schimbari ...ne vedem saptamana viitoare si mai povestim ... Inmatriculeaza-o si ne apucam si de a ta :) doar sa ne anunti cu ce putem ajuta ( ziceai ceva de stopuri , te ajut sapt viitoare daca vrei ...mai discutam) ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gata deacuma 5 ron surubu pe care il desfac ca moca nui bine va invatati deacuma pana atunci GREVA
|
Quote:
|
maine nu fac nika daca nu plateste 4 prezoane pe roata 4 roti deci 16 prezoane in total deci 5 ron prezonu astept bani sau nu ile pun in continuare GREVA
|
Quote:
Quote:
BACK TO WORK !!! :lol: Quote:
Quote:
|
mancam noi *** pe aici:chew: , ne luam peste picior :punch:, facem misto unul de celalt ...dar vreau sa spun la modul cel mai serios :chuckel: ca sunt niste baieti super , de la cel mai mafiot8) (buddy) , cel mai mecanic :ciggy:(pod) pana la DB:woowoo:[drift bordura] (alias shuri) , vreau sa le multumesc :bunch:, poate pentru altii nu inseamna nimic gesturile voastre , dar eu va apreciez ca atunci cand am avut nevoie m-ati ajutat :help::help: , sper sa va pot returna favorul :)
Mersi baieti :flower::flower::flower: |
Quote:
imi place cum ai zis DB drift bordura =))))))) app mi`a trecut picioru :D acu nu ne imbarliga cu vbe frumoase... da o pizza 2 acolo... 2 beri d caciula si mai vbim :))))) aa si sa le arat la baieti munca noastra de azi la opel?:D |
Quote:
ps. intoarce ca lumea pozele alea :D multam copii :D |
6 Attachment(s)
precum am spus in postul anterior... nici azi n`am stat degeaba :rolleyes2
bestia purpurie a primit shiubote noi :D jante borbet r16 multumim lu vali (fkr):peace: |
5 Attachment(s)
Quote:
+ ca nici eu n`am stat degeaba :arrow: New Black Grill |
Quote:
|
Quote:
multumesc inca odata (pod, buddy , fkr , shuri ) si pantalonilor care mi-au sustinut p*la :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|