Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 28-05-09 21:52

Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin

Grasu ... inca nu am primit pozele alea ...

ovidiu89 30-05-09 19:13

3 Attachment(s)
am eu niste poze mai ratacite:D

bandeanradu 30-05-09 20:00

frumos :) is curios de filmu pe care il scoateti ...intr-adevar v-ati adunat ceva lume ;) bafta si mai departe :)

DoDo NSL 31-05-09 00:07

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2366043)
am eu niste poze mai ratacite:D

ce frumoase sunt urmele de pe jos ! :oops:

DoDo NSL 14-06-09 00:32

daca tot nu a mai spus nimeni nimic p`aici ...
sa aratam si cateva secvente de la filmari !

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/XzE0BtxVKLA&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54 abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/XzE0BtxVKLA&hl=en&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54 abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

bandeanradu 14-06-09 03:37

super tare frate :x bun asa :x
arata bine asfaltu ... negru ;)

DoDo NSL 18-06-09 22:13

acum e mai negru :lol::lol::lol::lol:

Canim Danut 30-07-09 00:20

nu se mai aude nimic pe la noi prin severin?Nu se mai fac intalniri.ca de 2 sapt nu se mai strange nimeni pe acolo

DoDo NSL 30-07-09 13:24

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2521792)
nu se mai aude nimic pe la noi prin severin?Nu se mai fac intalniri.ca de 2 sapt nu se mai strange nimeni pe acolo

pai simplu....
de cand am oprit intalnirile NO SPEED LIMIT Severin pentru cateva saptamani (datorita celor care NU au nici o legatura cu clubul si vin doar sa se uite) e normal ca nu se mai face nimic ....

fara sa supar/deranjez pe nimeni , dar tot ce se`ntampla la :D era legat de noi , pentru ca mai apoi sa primim drept recompensa politia pe cap si filmari cu noi puse pe tava celor de la Rutiera ..

asa ca am preferat sa opresc putin nebunia pana voi gasi alta locatie , doar pentru NSL si pentru adevaratii pasionati !

DoDo NSL 24-09-09 11:53

2 Attachment(s)
Dupa multa absenta pe forum ...
o mica noutate de postat ..
Primul articol despre No Speed Limit Severin intr-o revista locala...
Noutatile vor urma ... montajul filmarilor despre care vorbeam in paginile anterioare este aproape de final...si o sa aratam cam cu ce ne putem "lauda" si noi...

florin_andrey86 24-09-09 12:34

bravo dodo.....tine-o tot asa,
am si eu niste intrebari:
1. cine sunt cei 3 membri de la NSL care fondeaza "SEVERIN RACING CLUB"?;
2.daca tot va laudati cu atatea masini, dece nu organizati si voi ceva?(ex: curse, prezentari, expozitii etc);
3. nu-ti e frica de concurenta?

dolb 24-09-09 12:37

4. Cine a redactat articolul ?

DoDo NSL 24-09-09 12:54

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2665413)
2.daca tot va laudati cu atatea masini, dece nu organizati si voi ceva?(ex: curse, prezentari, expozitii etc);

1. Lekio - Rolly - Avram ( pe tine nu te-am inclus pentru ca tu nu erai in club :D )
2. Sa dorit organizarea unui eveniment , persoanele implicate stiu de ce nu sa realizat.
3. Nu

Mersi pentru urari

DoDo NSL 24-09-09 12:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2665421)
4. Cine a redactat articolul ?

Redactorul :D

florin_andrey86 24-09-09 12:56

cine e LEKIO?

DoDo NSL 24-09-09 12:58

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2665478)
cine e LEKIO?

Cauc Alexandru Sebastian - SPANIA
In NSL SEVERIN asa a fost cunoscut de la inceput ... Lekio ! dorinta lui ;)

ovidiu89 24-09-09 13:44

vreau drepturi de autor pentru poze:D:D

DoDo NSL 24-09-09 14:05

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2665614)
vreau drepturi de autor pentru poze:D:D

:twisted:

Gangstah 24-09-09 14:10

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2665332)
Dupa multa absenta pe forum ...
o mica noutate de postat ..
Primul articol despre No Speed Limit Severin intr-o revista locala...
Noutatile vor urma ... montajul filmarilor despre care vorbeam in paginile anterioare este aproape de final...si o sa aratam cam cu ce ne putem "lauda" si noi...

Astea sunt cumva pozele de la petrecerea "burlacilor"...adica atunci knd am luat baxul de bere si se invartea lumea cu masinile in jurul lui?:shock:8):???::rolleyes2:?::idea::?::arrow:ori cum a iesit super..apropo a mai scos putoarea de la cauciucuri din masina ala cu audi?vedeti k diseara "poate" o ardem din nou pt k dupa cum stiti pleaca lumea la faq-ltati si tre sa le tragem o plecare de dar draq!:arrow:.....si pt cei care n-au fost acolo.............:twisted::twisted::twisted::roll eyes2;)

Gangstah 24-09-09 14:15

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2665467)
1. Lekio - Rolly - Avram ( pe tine nu te-am inclus pentru ca tu nu erai in club :D )
2. Sa dorit organizarea unui eveniment , persoanele implicate stiu de ce nu sa realizat.
3. Nu

Mersi pentru urari

Vreti "fetelor" sa nu va mai paruiti k oana zavoranu cu naomi si sa ne concentram asupra faptului k toti avem o pasiune comuna si anume masinile si nebunia pe care o atrage acest fapt asupra lui.....e loc de cluburi si de masini cat e "strada mare" de mare....:arrow:cred k imi infintez si eu asociatilor casatoritilor betivani...:shock::D:lol::lol:...si caut o baraca si imi fac si sediu k sunt mai cu mot:???:

Gangstah 24-09-09 14:16

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2215371)
au ramas membrii adevarati , care platesc cotizatiile si respecta absolut toate regulile ...
se pregatesc masinile ... dar incet incet ...
momentan :
*e36 2.5 ( a participat la curse la craiova ) care urmeaza sa fie transformat complet doar pt 402
*audi 2.2T quattro , la pregatiri la fel pt 402
*urmeaza vopsirea si montarea interiorului la calibra v6 care v-a fi pregatita doar pt expo.
*urmeaza montarea bodykitului Je Design + vopsit Leon 1m
*pregatirea altor masini ...

cum am spus mai demult , acum se ocupa altcineva de club ... Bitzu (e36`le de mai sus + e39 ) ...

pentru 4tuning days ma tem ca nu este absolut pregatit de la Severin , m3`u fiind vandut....

la craiova sa vazut ca au mers cativa membrii , dar a fost o harababura toatala acolo ...

Ce ma vrea soruta sa vopseasca leonul..sau nu se stia la vremea aia k o sa ajunga la ea?

Gangstah 24-09-09 14:24

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2665413)

Bulane nu ne mai boicota k imi rup piciorul de "fundul" tau!Cum am mai spus suntem severineni cu pasiuni comune si nu tre sa ne certam k naomi si zavoranca asa k bagati-va mintile in cap...ce eu dak am parasolar street racer (k sa fac si eu propaganda) inseamna k am alt club....sunt neutru fata de cele 2 cluburi de "columbofili" din severin dar sunt prieten cu toata lumea indiferent de rasa sau marimea organului genital...........masini multe sa avem si sa traim kt mai mult sa ne batem joc de ele!

Street Racer 4 ever & ever!!!

DoDo NSL 24-09-09 14:57

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 2665683)
Astea sunt cumva pozele de la petrecerea "burlacilor"...adica atunci knd am luat baxul de bere si se invartea lumea cu masinile in jurul lui?:shock:8):???::rolleyes2:?::idea::?::arrow:ori cum a iesit super..apropo a mai scos putoarea de la cauciucuri din masina ala cu audi?vedeti k diseara "poate" o ardem din nou pt k dupa cum stiti pleaca lumea la faq-ltati si tre sa le tragem o plecare de dar draq!:arrow:.....si pt cei care n-au fost acolo.............:twisted::twisted::twisted::roll eyes2;)

nu sunt pozele alea ... sunt poze de acum 1 luna de la filmarile pentru film ....

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 2665694)
Vreti "fetelor" sa nu va mai paruiti k oana zavoranu cu naomi si sa ne concentram asupra faptului k toti avem o pasiune comuna si anume masinile si nebunia pe care o atrage acest fapt asupra lui.....e loc de cluburi si de masini cat e "strada mare" de mare....:arrow:cred k imi infintez si eu asociatilor casatoritilor betivani...:shock::D:lol::lol:...si caut o baraca si imi fac si sediu k sunt mai cu mot:???:

nu e vorba de pasiune comuna Grasu aici .... pentru asta exista sectiune de la Propuneri Orase ;)
aici e vorba de NO SPEED LIMIT si asa o sa ramana...

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 2665700)
Ce ma vrea soruta sa vopseasca leonul..sau nu se stia la vremea aia k o sa ajunga la ea?

este vorba de Leon'ul WRC ;) scrie clar LEON 1m ... al meu e 1P ! lucrezi si tu la un magazin auto ... te faci de ras?

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 2665721)
Bulane nu ne mai boicota k imi rup piciorul de "fundul" tau!Cum am mai spus suntem severineni cu pasiuni comune si nu tre sa ne certam k naomi si zavoranca asa k bagati-va mintile in cap...ce eu dak am parasolar street racer (k sa fac si eu propaganda) inseamna k am alt club....sunt neutru fata de cele 2 cluburi de "columbofili" din severin dar sunt prieten cu toata lumea indiferent de rasa sau marimea organului genital...........masini multe sa avem si sa traim kt mai mult sa ne batem joc de ele!

Street Racer 4 ever & ever!!!

Inca o data iti repet ... fiecare cu treaba lui ..
el nu boicata cu nimic...pentru ca nu are cum ....

iar faza cu "street racer 4 ever & ever "
copie dupa "NO SPEED LIMIT.. FOREVER AND EVER" :evil:

sper ca totul sa lamurit ...
nu am nici o problema cu faptul ca in Severin sa infiintat inca un club , e dreptul fiecaruia ...
dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim uniti ... e fiecare club cu treaba lui ...

daca se vor discutii despre PASIUNE AUTO in Severin , exista sectiune "COMUNITATI LOCALE 4TUNING" - Dr.Tr.Severin !

Gangstah 24-09-09 15:03

este vorba de Leon'ul WRC ;) scrie clar LEON 1m ... al meu e 1P ! lucrezi si tu la un magazin auto ... te faci de ras?

Se oftica bulanu k ma luai de sor'sa......1m si 1p pt mine inseamna ceva ce nu pot sa scriu k zbor..........ma intelegi tu k doar iti spusai si la tel !

Grasu-bff 24-09-09 16:13

scuze de offtopic, dar parca in clubu astra trebuia sa se inscrie masini cu putere peste 100cp, sitiu k la inceput erau niste reguli...dar vad acum sigla nsl pe toate drujbele de 50cp faceti de ras sigla frate si atentie mare la stilu de a cunduce k poate va loviti la ecu :rolleyes2 succes in continuare :)))

nu vreau sa fiu rautacios dar fac si eu o constatare ...si mai am o intrebare pt dodo,dc ai asa multe masini la semnatura ?ai trecut cumva toate masinile lu taticu cu dublacomanda ? BAFTA !!!

MariusMKV 24-09-09 16:32

constatarile se fac la OPC daca ai ceva nemultumiri

DoDo NSL 24-09-09 18:38

Quote:

Originally Posted by Grasu-bff (Post 2666035)
scuze de offtopic, dar parca in clubu astra trebuia sa se inscrie masini cu putere peste 100cp, sitiu k la inceput erau niste reguli...dar vad acum sigla nsl pe toate drujbele de 50cp faceti de ras sigla frate si atentie mare la stilu de a cunduce k poate va loviti la ecu :rolleyes2 succes in continuare :)))

nu vreau sa fiu rautacios dar fac si eu o constatare ...si mai am o intrebare pt dodo,dc ai asa multe masini la semnatura ?ai trecut cumva toate masinile lu taticu cu dublacomanda ? BAFTA !!!

Alin ...
stai linistit ... nu am decat o masina din 4 care "e a lu' taticu cu dubla comanda" , plus ca nu vad care e problema ... e vreo problema ca sunt masinile "lu' taticu" ? poate unii isi pot permite sa aibe masinile "lu' taticu"

poti sa'mi arati tu masina aia de 50 cp pe care e sigla NSL ? ma`doiesc..
atentie la stilu' de a conduce? ai vazut tu UN SINGUR ACCIDENT produs de un membru NSL ? la fel ma`ndoiesc...

DoDo NSL 24-09-09 18:39

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 2666082)
constatarile se fac la OPC daca ai ceva nemultumiri

:lol::lol::lol::lol:
multumesc colegu' pentru sustinere ..

dolb 24-09-09 18:45

Quote:

Originally Posted by Grasu-bff (Post 2666035)
stiu k la inceput erau niste reguli...dar vad acum sigla nsl pe toate drujbele de 50cp faceti de ras sigla frate

pana la urma e problema noastra ce masini bagam si ce renume ii facem siglei ! Din cate stiam .. NSL e inca printre cele mai tari cluburi si nu cred ca a ras vreodata cineva sau a aratat cu degetul cineva ( bineinteles.. excludem ofticatii ). Iti propun sa iti vezi de treburile tale decat sa te frece ce face capra vecinului ! Bafta

DoDo NSL 24-09-09 18:50

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2666354)
... Din cate stiam .. NSL e inca printre cele mai tari cluburi si nu cred ca a ras vreodata cineva sau a aratat cu degetul cineva ( bineinteles.. excludem ofticatii )...

tin sa te contrazic aici dolb ...
eu stiam altceva...
eu stiam ca E CEL MAI TARE :-P

MariusMKV 24-09-09 19:10

stati linistiti ca "ofticati" d`astia am mai gasit si eu la pe buzau..
CE UAMENI !!!

DoDo NSL 25-09-09 13:52

:D:D:D:D

florin_andrey86 25-09-09 13:53

ala cu opelu corsa MH??BDY cati CP are??
nu va cunosc regulamentu, dar daca asa scrie in el trebuie respectat.
iar Gangstah(grasu hfv) are dreptate, suntem un grup de oameni cu pasiuni si hobby-uri comune ......... si pana la urma urmei, NSL - SEVERIN MAI EXISTA?? SAU A RAMAS DOAR VORBELE OAMENILOR .....

dolb 25-09-09 13:55

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2668225)
, NSL - SEVERIN MAI EXISTA?? SAU A RAMAS DOAR VORBELE OAMENILOR .....

NSL Severin exista, insa tu inca ai ramas in clasa a 3-a !

Taz89 25-09-09 13:56

buna treaba :))

DoDo NSL 25-09-09 13:57

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2668225)
ala cu opelu corsa MH??BDY cati CP are??
nu va cunosc regulamentu, dar daca asa scrie in el trebuie respectat.
iar Gangstah(grasu hfv) are dreptate, suntem un grup de oameni cu pasiuni si hobby-uri comune ......... si pana la urma urmei, NSL - SEVERIN MAI EXISTA?? SAU A RAMAS DOAR VORBELE OAMENILOR .....

Florin..
Buddy are aproximativ 70 cp...pentru masinutza aia e suficient ... oricum suna mai bine decat una de 2.0 benzina :lol::lol:

Regulamentul e facut de fiecare filiala in parte , deci... daca vreau sa bag masini de 50 cp , bag masini de 50cp ...

iar pana la urma ..
da ! NSL SEVERIN exista ..
chiar aseara am purtat o discutie destul de lunga cu Turcu , si da , NSL Severin exista !!!

DoDo NSL 25-09-09 14:00

Quote:

Originally Posted by Taz89 (Post 2668236)
buna treaba :))

bine ai venit pe forum TAZ ....

pentru cei care nu'l cunosc el este Costi , TAZ pentru majoritatea..
datorita inceperii facultatii , si respectiv plecarii mele la Timisoara :sad: el o sa ramana sa se ocupa de tot ce tine de clubul NO SPEED LIMIT - Severin ...
cu ajutoru' meu normal :lol:

Taz89 25-09-09 14:02

Ms pt prezentare ... ;)

MariusMKV 25-09-09 14:06

Multa bafta si ai grija ce faci acolo ca vin in control :D
Nu baga in seama vorbele uamenilor ca este rautaciosi..

dolb 25-09-09 14:09

Quote:

Originally Posted by Taz89 (Post 2668250)
Ms pt prezentare ... ;)

Bafta mare! ai grija de baieti acolo si care stramba din nas, arde-l !

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning