![]() |
Re: Ghetto Tuning
sall....dupa cum vad...ma gandesc k si vopsesti total masini
m-ar interesa pt un golf 2 o revopsire totala gri metalizat cv...si astupat niste gauri ramase d la bandouri p usi+tras capota peste faruri.... un pret daca poti sa-mi zici pls cu totul d la u(vopsea,pregatit masina pt vopsit si etc) mrs |
nu stiu ce m-a dat de gol ca fac vopsitorie integrala, pentru ca nu fac vopsitorie... de nici un fel.
pot sa te ajut cu prelungirea peste faruri si rezolvat cu bandourile. bodo, ti-am raspuns. |
1 Attachment(s)
Quote:
cat ma costa portbagajul ca la bmw e36 din poza?... facut tot de tine |
o prelungire capota logan bad boy look cu tabla ?
|
3 Attachment(s)
prima incercare pe capota de ibiza, rezultatul mai jos.
restul aveti pm. |
2 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru toata munca de pana acum! Se vede ca pui suflet... O intrebare tipica:) Bad Boy din capota ( sau doar pleoape) pentru un Fiat Bravo modelul nou se poate face? M-ar interesa in viitorul apropiat si niste prelungiri de spoiler fata + spate, daca se poate si praguri...
|
1 Attachment(s)
salut si mersi de urarile de bine
pot sa-ti fac asa ceva. ti-am dat pm cu pretul. |
salutare!foarte buna treaba faci.niste pleoape ptr renault 19 phase II? as vrea sa stiu cum "cad" si un pret eventual :-)
|
6 Attachment(s)
difuzor custom seat leon 1P
capota virtuala de fiat bravo din postul de mai sus, transpusa in realitate. |
2 Attachment(s)
Super om, la fel ca si manopera;) vi-l recomand cu toata increderea, chiar nu ma asteptam sa iasa atat de bine:D
|
evazari fata spate dacia 1310 ? un pret te rog .....
|
1 Attachment(s)
poza spion cu seat ibiza marca ghetto .. varianta vopsita
Felicitari posesorului dar si lui Ghetto |
A iesit capota la Bravo exact ca in vt-ul facut. Minunat ! :D
|
2 Attachment(s)
Salutare..ceva de genul , la un bimmer E36 te bagi? :D
Thanks şi aştept P.M |
ghetto scuze ca nu am mai dat pe aici dar de cand am vopsit`o nu am avut "voie" sa o spal sa se usuce lacul bine revin cat de curand cu poze si o sa ne vedem si cat de curand pentru ce am mai vorbit, emblema spate, bari si praguri ... bafta si up up up
|
un eleron py matiz,ceva de bun gust,nu sa sara in ochii asa rau poti face?
|
1 Attachment(s)
deci...una la mana...foarte frumoasa prelungirea la 206...dar faza kre m-a lasat: " :yikes: " knd am vazut ca golfuletzul tau are hidraulice...tot respectul agent smith ! :D
|
4 Attachment(s)
mersi mult
sa pun si eu niste poze de azi..... |
1 Attachment(s)
si de la mine una in treacat :P
|
5 Attachment(s)
Ti-am vazut si eu masinutza p'acolo;) dar pe tine nu te-am prins...pana una alta, in parcare, zacea a mea italianca proaspat scoasa de la vopsitorie:D
|
neaparat sa-i faci farurile negre
poze cu suzuki-ul Sandrei, faruri Joey Mode & Debadged Look Ghetto Style ! Urmeaza bvarile de SSS si prelungirea haionului ;) https://img166.imageshack.us/img166/5420/dsc0206.jpg https://img201.imageshack.us/img201/7430/dsc0207x.jpg https://img2.imageshack.us/img2/8725/dsc0217.jpg https://img26.imageshack.us/img26/7216/dsc0218b.jpg https://img515.imageshack.us/img515/9312/dsc0225.jpg |
Un bad boy pe un fiat 500 model 2008 s-ar putea ? problema e ca are semnalizarea in partea superioara a farului
|
foarte tare si fiatu si suzuki.
TIR ti-am raspuns. de maine se reia activitatea la ghetto tuning, care in ultimele 2 sapt a fost concentrata pe golful rosu demo car :) |
ghetto s`ar putea maine sa nu ajung nu stiu sigur ... dar decat sa ramana ca vin si sa fiu neserios ... deci nu stiu ... sper sa nu te incurc ... bafta
|
2 Attachment(s)
pt un fiat linea o prelungire peste faruri iti pun si 2 poze cum as dori .. astept un raspuns daca se poate si cat m ar costa?
|
da, se poate face fara probleme. da-mi add pe [email protected] si discutam
sau la telefon 0722.767.964 |
oki !bafta
|
2 Attachment(s)
smith : o rugaminte , un VT cu un bad boy pe care ai putea sa-l faci masinii din atasamente (model mai ciudat putin) ? si un pret pe PM daca se poate
|
1 Attachment(s)
pot sa-ti fac modelul asta daca iti place, ai pm cu pretul
|
Felicitarile mele pentru MASINUTA si pentru participarea la salon !!:idea:
PS: Criminala suspensia aia !! ;):arrow: |
3 Attachment(s)
bad boy look pentru e39 cat costa?
|
4 Attachment(s)
Darius DMS ti-am raspuns
suport 3 ceasuri skoda fabia. |
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
inca nu a inviat nene cosmine! azi e vinerea mare!!!!in care Iisus a patimit cel mai mult! ! !
|
probabil ca pleaca prematur in vacanta, si vroia sa fie sigur ca transmite tot de pe acum..
cosmine mersi la fel, sa ne auzim cu bine dupa sarbatori. |
Prematur plec si eu, iti doresc sarbatori fericite si tot binele din lume! dar cu inviatu' mai am inca 40 de zile dupa paste:D
|
14 Attachment(s)
mersi blondule, toate bune si tie!
si o lucrare destul de ampla care a avut loc la ghetto tuning nu cu mult timp in urma, dar nu am putut s-o prezint pana la 4tuning days. capota + haion golf 4, probabil multi stiti masina... enjoy |
4 Attachment(s)
aripi spate cielo editia 2
|
Salut! Am montat un intercooler mai mare si a ramas mica bara :) Se poate modifica cea originala? Masina este un Opel Astra coupe. mersi
|
salut
da, cred ca putem face ceva... da-mi add sa discutam: [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning