![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
3 Attachment(s)
Ornamente interior SE! :)
|
:Doo da alta viata nu...ii schimba mult aspectul bravo;)
Un singur lucru am de obiectat de ce le ai prins in suruburi? |
Pentru ca, ornamentele fiind de SE, aveau picioruse in spate! Si trebuia sa dau o gaura in aripa cat capacul de canal! :( Am facut prostie mare ca le-am prins asa? :(
|
Eu am taiat piciorusele alea si am pus o saiba de cauciuc pe distantoarele alea de metal de la centuri si se tin' in ele, dar nu are nimica nu se vede rau si oricum schimba mult aspectul. Bravo!
|
Sunt niste balarii deastea de se pun in capul holsurubului sa il mascheze. Cred ca gasesti pe la magazine la raioanele de parchet daca nu ma insel.
|
Quote:
Quote:
|
Nenea nenea, tot vad ca pui chestii de " SE " pe masina, ce inseamna defapt acel " SE " un fel de full option la matizuri sau ?
|
Da, e modelul de varf la Matiz! :)
|
Un fel de limuzină :lol:
|
Numa' un fel! :lol: Sau mai bine spus : limuzina de oameni saraci! :)
|
acum ii tine si ei de cald!
buna treaba ai facut... dak nu iti plac capacelele pt suruburi, recomand sa iei vopsea in culaorea capitonajului si sa dai cu pensula peste ele ;) nu o sa se mai observe asa evident! |
Multumesc Edi! :) O sa ii fac ceva pana la urma, timp sa am ... :(
|
1 Attachment(s)
Salut!
Daca nu te superi, intreb si eu, de unde ai luat plasticele astea? Merg cele de pe exterior, sau sunt speciale? Mi se pare ca arata mult mai bine. Mersi si bafta cu Matiz-ul :)! |
Salut! :)
Zici de plasticele de pe usile spate banuiesc! Le-am luat (comandat) de la un magazin care comercializeaza piese de Daewoo! :) Nu merg cele de pe exterior, sunt altele, speciale pentru interior! :) Cu placere si succes si tie! ;) |
super marfa masina..arata foarte frumos si intretinuta..batfa in continuare la modificat..multi km fara accidente
|
Ma Razvane...tu strangi bani de suspensie nu? d asta nu mai apar noutati aici nu? :)
|
Strang bani pe naiba! Trebuie sa schimb aripile fata si usile de pe stanga ca le-a luat rugina, asta are acum prioritate! ... :(
|
vezi macar sa iei GM genuine , ca a patit`o un prieten s-a bucurat de unele ieftine si nu prea vin la linie :(
|
Da da, de la aia iau iau! Usi pe dreapta tot de acolo am luat si sunt super ok!
|
Dacă eşti cuminte, te las să faci o poză cu un Matiz de curse :lol:
|
He he! Si al meu e de curse, intreba-l pe Manu! :lol:
|
Atunci... o să avem parte şi de ceva acţiune :twisted:
Parcă am vorbi de cine ştie ce avioane :lol: |
Senzatie majora cu 0.8 sub capota! :lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
A ajuns Zuzu la 125.000 km! In loc de tort, a primit niste poze! :lol:
|
Frumos mai e zuzu tau:lol:
Cand primeste suspensia mult asteptata?:rolleyes2 |
Multumesc!
Cred ca o sa renunt la ideea cu suspensia, ca umblu mult cu masina ... si la ce drumuri avem cred ca o sa ma satur repede de ea! :) |
TARE!!
O toba mare zgomotoasa ii trebe!! |
Quote:
Să dea Domnul să ajungă și la 250.000, la fel de tānără.;) Ps: Dacă-i pui cazan de ăla de tobă eu te dezmoștenesc ,jur! Una frumușică și sunet plăcut, nu să te aud eu de aici.:bat: |
Da, da, 25.000 are! :( Nu trebuia sa ma dai de gol! :punch:
Nu stiu daca o sa o mai tin chiar pana face 250.000! :shakefist Nu ii pun nici un cazan, stai linistit! Cand o sa ii pun, o sa fie ceva funut; oricum face destula galagie filtrul ala ... :ihearu: |
1 Attachment(s)
just for zuzu....
daca nu va place o refac:))....Am multe idei dar nu am timp:sad: |
Multumesc sefu! Mie imi place, dar e total ireala cu jantele alea asa de mari! Sigur nu mai virez! :lol: Imi place ideea de la grila ... :hug:
|
Pffff ce bine ar arata:shock:
|
Quote:
a da, sa o faci sa fie auzita un pic. multa bafta:)! |
Nu vopsesc bratul oglinzii! :D Mai vreau si negru pe ea, nu numai verde ... ca are destul! :lol: Mai jos nu stiu daca o sa o las ... ca avem niste urcari prin Brasov, de dai cu pragul si asa sus cum e (de exemplu la mine la facultate)! O toba mai zgomotoasa ... pe viitor da! :-P
|
Culoarea "tipa" un pic dar in rest e ff tare :) sa`l stapanesti sanatos in continuare
|
Multumesc! Asa am vrut eu culoarea (nuanta), sa fie diferita de celalalte matizuri verzi! :oops: Este bagata perla alba ... de accea este asa! :-P
|
Oricum! te prinde culoarea :) este faina oricum si masina in sine este facuta cu gust, ce pot spune, in Slobozia, am vaz de ceva timp un TICOzaur verde...dar verde... dala de te orbeste :)) zici ca e fosforescent, chiar irita ochiul rau de tot, dar vorba aia :) atrage mai rpd priviri decat o culoarea banala ( alb negru rosu inchis etc. :D)
|
1 Attachment(s)
Da, o prinde culoarea bine! Uite diferenta ... :oops:
p.s. E aceiasi masina in toate pozele! :lol: |
Stopurile le lasi asa? Inroseste-le semnalizatoarele si lasa cel de marsalier asa alb. :D
Bafta la examene |
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning