![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
Quote:
|
si pe pagina asta noua vreau sa apara alte jante...:D
BBS-urile sunt de vanzare: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...8-9773618.html |
Si eu care tocmai vroiam sa te felicit pt cum arata cu BBS :lol: Da nu-i nimic, gasesti tu ceva care sa se incadreze in peisaj. Vrei sa optezi pentru ceva mai mare? Sau.....? :rolleyes2
PS: Ai PM |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ceva poze
|
Quote:
LE:Sa imi spui cat iti datorez pe tot in afara de stoape :) vb serios ! |
Felicitari pentru aparitia in ziar!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva pt tine, ce-am gasit prin ziar... 8)
felicitari |
multumesc tuturor, credeam k nimeni nu a vazut, duminica nu prea se cumpara ziarele:D
|
ai crezut gresit...
cred ca de vreo trei ori am citit articolul...:)) spor in continuare si hai odata cu jantele pe 18 ca mor de curiozitare.... |
Felicitari !!! 8)
|
Culoarea, capota,farurile ,barile jantele doamne este dementiala masinuta asta :shock::shock: o masina caravan care arata asa de bine nu am mai vazut.Multa bafta iti urez
|
ms frumos! va urez si eu bafta cu proiectele voastre:)
|
Re: my YELLOW ford FOCUS
Quote:
apropo sunt si omologate jantele? |
La Multi Ani Blondule, sa fi sanatos si sa ai grija de masina! :lol:
|
La multi ani Lucian !
|
La multi ani!
|
Pfff... aiurea.
S-a sters deja postul, tare. :)) |
Salut. Am trecut azi prin Popesti si ti-am vazut masinuta pe acolo...nu arata prea bine. Ce a patit?
|
urmeaza un nou look;)
P.S. multumesc pt urari:D I'm 23! |
Quote:
ce schimbi la look? la bot presupun? sau la toata masina? Bafta! |
Salut, Lucian !
Te rog, vreau mai multe impresii despre cum se simte efectiv priza de pe capota. Spuneai cu ceva posturi in urma ca se misca ceva mai bine. Se simte mai lejera la plecarile dese din loc, in trafic ? Te-ai gandit pana acum sa montezi intercoolerul in față, jos ? Mie, dupa cateva minute de trafic mai intens, da usor in nas si urmaresc sa gauresc si eu capota. Daca pentru toti arata ciudat capota, e clar ca functia intercoolerului este ajutata. Toate cele bune ! |
Quote:
Quote:
P.S. apelez la colegii de pe forum cu o mare rugaminte...cine are sa imi imprumute si mie 2 faruri pentru o saptamana? ma angajez sa le inapoiez in aceeasi stare in care le-am primit. noile mele faruri inca nu au ajuns si am unul lipsa. |
pffff super ... daca era hatch ma lasa fara cuvinte ....dar oricum e super super
|
Excelenta masina!!!E singurul focus din generatia asta care imi place.Felicitari!
|
|
7 Attachment(s)
din pacate nu am putut participa la nici un show care s-a desfasurat in ultima vreme...nici la intalnirea ford, desi mi-as fi dorit ft mult. din pacate problemele financiare au intarziat mult "treaba". Acum a intrat la vopsitorie totala...si va fi tot galbena,m dar de data asta lucios...
am mai aparut niste elemente noi :D Help...jante 18",care dintre ele??? personal ma hotarasem la EtaBeta(cele negre) dar nu sunt hotarat la culoare..galben cu interiorul spitelor negru, negru cu spitele albe sau alb cu spitele negre?? |
Mie unu imi plac cele etabeta( negre) iar referitor la culoare ar fi interesant spitele galbene cu interioru negru, deja alb e pe toate drumurile
|
bai frumoase scaunele noi (in sfarsit ai scapat si tu de gaurica aia din scaunul soferului) dar schimbale frate culoarea ca de... ros-albastru...neah... adica rosu pica bine la interior, dar albastru e in plus... Cat despre jante...baga EtaBeta cu combinatie galben-negru oricare ar fi ea...
Si vino cu poze mai repede ca suntem si noi curiosi... |
pentru moment raman asa, cu albastru in plus...nu de alta, dar mi-a mai venit o idee si sper sa o pun in practica.:D
|
Frumoasa masina.cat te-au costat scaunele tip scoica pentru ca m-au coafa si pe mine unele la cotineatza mea:P
|
blondule mai misti ceva? ne mai tii mult in suspans?
|
Am scos-o de la vopsit intr-un final, dar nu a iesit ce vroiam eu...o sa adaug nishte poze zilele viitoare, acum am net slab.
|
si tu o vinzi? :lol: am gasit-o pe autovit :-P
|
Ce se tot intampla cu blondina ta?
|
E nehotarata :-P
|
10 Attachment(s)
dupa multe luni in care am tot lucrat la ea, am asteptat faruri, bara..i-am luat jante 18"... am refacut praguri, manere...o parte din capota, la recomandarea unor prieteni, am dus masina la ultimul stagiu si cel mai important...VOPSITOPIA. "meseriasul"zice k in 2 sapt e gata masina...defapt in 2 sapt s-a apucat de ea...vopsitoria a durat 2 luni. Am mers pe ideea...graba strica treaba...dar s-a lucarat mult incet si prost. Din pacate nu a iesit la pretentiile pe care le am eu de la masina! Dupa mult Timp, Munca Si Multi Bani investiti sunt atat de dezamagt incat cred ca o sa abandonez proiectul:(
|
Quote:
|
Faruri smoked pe interior ?
Arata bine asa din poze, probabil tu-i stii defectele de asta zici ca esti nemultumit. Poate reusesti sa le remediezi , ar fi pacat , ai lucrat atat de mult la ea..Succes ! Capu sus |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning