![]() |
Re: Poze masini !!!!
parca e copie din aia de 2 lei chinezeasca cum is masinile Geely...cel putin din fata e oribila....
p.s. sau poate nu am eu gusturi :))) |
a fost prima masina dupa care m-am intors ca nu l-am cunoscut. daca nu era semnul de la jaguar si scrisul "xf".. muream prost
|
da e frumoasa masina si pe langa asta o conduce o blonda
tekin pazea :lol: |
da da si pe mine ma pazeaza prietenul iei :PP
|
Zoli da ture cu M5 in orash ;).
|
Frumos M5-ul ,am vazut-o azi.
imi place si Jaguaru. |
m5 ala nou, cu nr de spania parca? mortal...:D
cat despre jaguar....stopuri combinatie de a5 cu mertz c klass nou, cu aston martin, faruri corcitura de mondeo cu renault megan, cam praf pt JAGUAR :| (parerea mea) |
asta`i model de Jag dupa ce grupul o fost preluat de Tata Motors?
|
Daca i-a luat Tata,pe ala l-a facut Mama....
|
Quote:
eu am vazut la promotor parca o prezentare de jaguar (nu am retinut modelu) si ziceau ca e copiat dupa ford (nush ce model australian) si atunci o zis si de tata ca e firma indiana si ca atat jaguar cat si tata fac parte din concernul ford |
nup.. tata a cumparat jaguar si landrover, care nu mai fac parte din concernul ford.
|
jaguar made in india :)
|
imediat o sa apara Range Roverul de 3000 euro :lol:
|
https://www.youtube.com/watch?v=ul32CIQW8xA
parca avem si noi asa ceva in arad. pe cand o confruntare? :rolleyes2 |
ii fac io pe aman2 :)) la consum poate:))
Chiar asa...pe cand o confruntare ? Honda Prelude vs Nissan 200sx :> Poate ma bag si eu la toamna (sau cand vand masina actuala) , cu un Mitsubishi Eclipse 2.4 16valve :D8) |
dacia logan 2.0 rs
https://www.youtube.com/watch?v=lYoJXg8RJX4 |
stai sa trec de morghen apoi de corrado mai am pana la nissan 200 :PPP
|
absstrakt, acum vreo 2-3 ani am citit undeva pe net ca vor scoate un Logan de 2.0 cu 136 cai. Pana la urma au scos Logan-ul de 1.6 16V, dar poate se materializeaza si cel de 2.0.
|
aia a facut`o un neamt cu piese de la clio sport are 200 cp si costurile s`au ridicat la 43.000 E :-o :D
|
O sa apara la anul Logan 1.6 de 130 cai, ceva de genu. A spus Dacia
|
zice si libertatea de azi..pentru cine vrea sa citeasca;)
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=207322 |
am condues cateva sandero, nu e diferit fata de logan ... greutatea e cam aceeasi, doar la benzinar se simte diferenta.
De nou pute a diluant in el de mori :) |
1 Attachment(s)
Oh yeah :dribble:
|
cel mai frumos ford fabricat vreodata.
|
|
ooo de ai sti tu cate recall-uri s-au facut... chiar si corrado avea ceva cu antigelul...sau ceva furtun...
|
1 Attachment(s)
Attachment 575046Calin, mai nou apari si la stiri?? :)
|
Cand o vazut ala cum arata M3'u si-a dat o palma si a intrat in sant :lol:
|
hihi :lol: :)) bine zici
|
3 Attachment(s)
Politia Piatra Neamt isi schimba imaginea . Pe strazile orasului Piatra Neamt circula prima masina de politie “tunata” din Romania. Nu se stie daca la acest aspect s-au gandit cei care au modificat aceasta masina, dar cert este faptul ca politistul care se coboara dintr-o astfel de masina niciodata nu va putea fi asociat cu denumirea de “militian” . Felicitari politiei din Piatra Neamt si tot respectul pentru cei care au dovedit ca politia nu este o institutie cu oameni plafonati profesional ci se poate aborda si o imagine prietenoasa si in rand cu lumea .
http://piatra-neamt.info/index.php/P...si-altfel.html |
super tare, mai ales pentru inceput, pot fii un bun exemplu :)
|
in prima poza vad ceva jante pe 17 cam...cu ET mic.....oare is trecute in talon? mai folie pe fatza le trebe :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cel mai brutal, agresiv, rău, fioros, etc (aţi prins ideea) SL a ieşit de pe poarta fabricii Mercedes sub apelativul Black Series. Cu 661 CP.
Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series Ca să începem cu detaliile cele mai nesemnificative şi puţin probabile să va impresioneze, trebuie să vă anunţăm că preţul modelului este de 320.000 de dolari. Pentru această sumă de bani primim multă fibră de carbon. Pe capotă, pe aripi, pe portbagaj, pe motor, fibra de carbon fiind principala componentă şi a noului acoperiş rigid ce îl înlocuieşte pe cel vechi retractabil. Aşadar la revedere mers cu vântul prin plete, bine ai venit zgomot înfundat de la motor. Dar toate aceste modificări au dus la o reducere a masei maşinii de până la 250 de kilograme, modelul cântărind acum 1869 de kilograme. Destul de multe, chiar şi pentru motorul V12 de 6.0 litri ce produce 661 CP la 5400 rpm. Pentru răcirea acestrui monstru nu mai puţin de şapte conducte de aer pleacă de la spoilerul faţă pentru a asigura un transfer eficient de caldură. În ceea ce priveşte performanţele, bolidul accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3,9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la doar 320 de km/h. sursa: promotor |
cum poate sa arate, superb!
|
mi-i se pare cam scump pt 3.9 0-100
si numa 2 locuri...na, in fn....mai bine maybach :D |
de mult timp nu am mai vazut o masina care sa arate MORTAL. pffffff.
|
3 Attachment(s)
Ce inseamna sa ai verisor bazat:mrhappy::peace:
|
Daca ii bazat de ce are numere de Spania? :lol:
|
Quote:
pt ca acolo locuieste el, ce-ai vrea sa aiba nr de ro? :P ce n-am inteles eu e partea aia cu baza...:D ce-a mai scumpa versiune e 55k europeni....(mi-au zis aia de la promotor cand s-a prezentat modelu) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning