![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
ma si mie mi-a placut intalnirea din seara asta...cel mai rau imi pare k nu am dat-o cu ffa,la-s k data viitoare ne tragem nitzel:D:)) in rest...totul mishto...baietzi d treaba,dar asteptam si restul membrilor...;)
|
Mic aditza zicea ceva d polivalenta....si eu sunt d parere k e mai bine undeva mai retras un pik...iar p la palatul copiilopr si p la polivalenta ar fi zoooooper:D
|
apropo , in bucuresti care aveti dieseluri ? :D
|
eu am renaultul 9 diesel dar km slab pt tine:D
|
poate vin eu cu aparatu knd merem la trozbal:D
|
ionutz, la tine parca nu se aude tazacanitu ala de disel si se duce frumos in ture:)), este efect dat de toba?:))pai mere de facut una mica cu ffa!
afa am eu un disel pt u! ;) |
ps. la plecare am facut si un semafor cu vio da am uitat sa plec:))!
|
lasa ca data viitoare ne iese si figura asata :)
|
si a zis careca de polivalenta cred ca e mai bine acolo pentru ca e mai retras si seara nu vin toti pe acolo... si poate reusim si ceva fum ca acum am stat prea cuminti
|
sa sti! da la mine fum decat pe teava ca din roti.......:))
oricum am vb si cu mihai cvj si el tot acolo zicea! eu tot acolo zic! deci probabil ca acolo ne vom intalni! si nu o sa mai fim cumintzi:)) |
asa mai merge putina animatie ca doar sa stam asa rugineste fieru si dupaia nu mai e bun
|
Quote:
|
da man data viitoare poate fac una mica :D cu ffa ,efectul ala e dat d toba de mijloc kre e sparta:))))))
|
Re: In ce zi a saptamanii sa fie intalnirea CD Bucuresti?
tot nu v-ati hotarat? :))
|
Re: In ce zi a saptamanii sa fie intalnirea CD Bucuresti?
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa vor arata semnaturile...bne o sa scrie undeva crazy drivers poate si pe alt fundal....da in principiu cam asa o sa arate...va place?:rolleyes2
|
arara marfa zic eu. si avem fiecare numele
|
sal! azi ar fi trebuit sa ii trmit banii lui alex gam dar a aparut o problema la banca, ori aia era dobitoaca ori codul pe care i l-am dat eu nu a fost bun!
comanda la stickere este facuta numai ca vom intarzia putin cu plata pana joi deoarece eu azi plec din tara! da semantura e discreta, merge super bine! |
da... e misto semnatura...:D si fundalu e masina mea?:)
|
da e a ta...am aleso pe a ta ca ai pus mai multe poze si aveam de unde sa aleg...
|
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari/page-164.html am mai facut si eu un golf ce parere avetzi?
|
este reusit...bravo , ai talent :D
|
ma baieti , ce e cu linistea astas p'aici ? nu mai zice nimeni nimic ?
|
Deci cum a ramas cu intalnirile regulate, vinerea la orele 21.00 in spatele salii Polivalente?
|
deci sa stabilit pentru vineri 21:00?
|
Cine imi pastreaza si mie sticker-ul pana ma intorc? :D
|
LEGAL RACING pregateste o noua competitie auto in Bucuresti.
Cateva detalii despre cursa de acceleratie pe distanta de 400-1000m Detalii despre competitia auto * Concurs de accelerare viteza ,pe distanta de400 si 1000m plecand cate doua masini in paralel,startul de pe loc, sosirea lansata.Se desfasoara pe grupe in functie de puterea motorului(cea declarata de fabricant), clasele sunt urmatoarele: A1 75cp (max 100cp) A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP Liber aici competitori se aleg intre ei indiferent de clasa din care fac parte. * Concurs de viteza indemanare, traseu virajat, jaloane, intoarceri se da startul la cate o masina contra timp. Mentiune , atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficiente respective se reincadreaza noul motor. Exemple de mod de calcul : Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Folosirea unui bloc motor intalnit pe mai multe modele, dar cu configuratii diferite nu poate determina in mod direct clasa, clasa este determinata de configuratia generala nu doar de seria blocului motor. Pentru schimbat chiulasa Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp. Exemplu la bloc motor de Dacia, daca este montata chiulasa de Renault 5 Alpine, se va inscrie in clasa corecta motorului renault astfel echipat care ofera cca 92cp. valabil si pentru alt tip de accesorii ale motorului. Organizatorul atunci cand apar cazuri speciale poate intruni o comisie tehnica si indica clasa de participare putand da derogari sau marirea clasei cand se impune. -------------------------------------------------------------8<--------------------------------------------------------------- citat din Sebastian - Legal Racing vreau sa postati pe forum cam ce masini avem la ora actuala "apte" pentru aceasta competitie asteptam sa aflam data, ora si locul competitiei. Multumesc si Bafta Cu Respekt aDytZu |
abia astept si sper sa fiu in bucuresti. poate ma bag si eu. cine se mai baga?
|
mare pacat cu clasele astea, eu ma incadrez la B dar la limita inferioara 104 caluti da si 1277 de kile :( deci slabe sanse :(
|
oricum bifez cu prezenta ca de macar sa ne simtim bine, ca nu prea sunt sanse la mine
|
eu m-as baga...:) da cu dacia...:D nu prea am sanse
|
da da macar tu te incadrezi la A1 si acolo e cat decat strans
|
cioky n bagam?
hai sa le aratam c inseamna Dacia romaneasca. tre sa le usuram si sa le facem sa fuga. n bagam ceva in el d consum. |
cioky si B-13-FFA veti forma o echipa si va veti incadra la grupa A1.
Sunteti deacord? Astept raspuns!! Sper sa fie pozitiv ;). Iar tu p_vio46 important este sa te distrezi si sa te simti bine. Poate iti vom gasi si tie pereche pentru grupa B ;) Cat despre stikere sper sa le avem pana la cursa pentru a ne putea recunoaste si ptr a putea fi recunoscuti si de alte cluburi ;) Multumesc si Bafta Cu Respekt aDytZu |
Vin si eu dar depinde cand e sper sa pot fi acolo.
|
Sa imi dati si mie mai multe detalii. Vreau si eu sa vin. Ma incadrez la E.
|
Stef cand aflu mai multe detalii te anuntz ;). Sper sa veniti cat mai multi din SV.
|
hee am revenit dupa 2 saptamani de taranie .... pot veni eu cu camera foto sa facem poze pt legitimatii si sedinta foto... o sa intru mai rar ca lucrez in ksa si calc e demontat si intru de la o sala de net .. dar oricum mai vb...
|
adytza cand va fi legala ???? ca vreau sa vin pe 2 august ma tirez la mare pan pe 8 sper ca nu vom facem nimik in timpu ala...ca as vreau sa vin si yo la toate evenimentele ca am pierdut prea mult..... am uitat rog pe toti din cd buc sa imi dea si mie id-urile lor de mess sau sa-mi de ei add : id : mihai_slim pls
|
pt grupa am am si eu un concurent ... phlow , tipul care nu are net inca...adytza stie despre ce e vorba...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning