![]() |
Re: Usergrup Dacia: cereri exclusiv de la posesorii de Dacia (poze reale)
3 Attachment(s)
aseara miam pus acest filtru de aer, azi am fugarito prin oras, merge demential, se aude demential dar mia mancat 20%, dar pentru cine vrea putere credetima ca se vede diferenta:D
|
Bmw_ManiaK - te rog sa dai si Join la sectiunea Dacia .
|
2 Attachment(s)
cam asta ar fi dacia mea
si as vrea sa mai fac un comentariu in legatura cu postul lu` badea laurentiu o dacie cu motor de 1310 si cu filtru sport o sa consume 20% cand o sa aiba 5 CARBURATOARE. |
7 Attachment(s)
Pozele:D ca am uitat sa le pun:P
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2pun si eu cateva poze cu o masina mai veche de a mea...
un logan la care mi-a placut foarte mult culoarea..., dar m-am descotorisit de ea pentru ca nu avea aer conditionat... era model 2004 ambiance mai am unul si acum... o sa revin cu poze (e albastru indigo, 1.4i laureate 2005) si bine inteles ca o sa revin cu batranica bunicului meu o dacia 1310 (LI cu 4 faruri in 5 trepte) ;););) rog un admin (dacia) sa ma sesizeze totusi si pe mine... ca am incercat alt grup si pana acum nici un raspuns:twisted: |
inca nu a aparut chestia aia cu dacia acolo :D trebuie sa pun mai multe poze or what ?
|
Quote:
daca nu inseamna ca nu ai facut cum trebuie... trebuie sa postezi aici cateva poze sau sa postezi link cu masina ta apoi sa te duci pe prima pagina sa citesti regulamentul dai clik pe siteul de acolo apoi o sa iti apara toate usergroup-urile si tu vei bifa in dreptul "[DACIA] usergroup" apoi astepti pana iti da aprobarea adminul;) |
Quote:
Pune şi tu 2-3 poze. Şi cāteva detalii despre maşină. Apoi USER PC -> Group Memberships -> DACIA -> şi scrii acolo că ai pus poze,etc. Şi dacă vrei să te apuci să modifici maşina te sfătuiesc să-ţi deschizi un nou thread. Dacă nu te descurci cu forumul te ajut eu. P.S: Tu stai pe lāngă Parcul Puşkin că ştiu maşina.. |
4 Attachment(s)
Dacia Logan 2008 Laureat . Bad boy look , portbagaj clean, kit bixenon faruri, xenon proiectoare, finala sport, folii toata masina 5%, jante replica M6, interior negru shi mai multe maruntisuri :lol:
|
4 Attachment(s)
sper sa fie suficiente, poze cu interioru si cu motoru inca nu am facut :)
|
bolidu meu :D:D
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...a-solenza.html |
Greenhullk- te rog sa dai si JOIN la sectiunea Dacia
|
5 Attachment(s)
Intr-un tarziu am dat si eu peste topicul asta.Ma numesc Alex si sunt din HD,cam asta e Dacia mea :
Dacia 1300 din 1980,initial cu faruri patrate si stopuri dinalea inguste.Prin 2006-2007 nu mai tin bine minte am schimbat masca si fusta cu faruri rotunde si stopuri "patrate".A suferit acu vreo 2 ani un mic incident cu un opel astra (a dat tata cu ea).Daune nu prea mari lonjeron indoit putin si bara din fata schimbata :).Vopsea tip "camuflaj" au aparut pete de rugina si am dat cu spray si nu se mai nimereste culoarea chiar daca are acelasi cod .Investitii in ea nu am de gand sa fac,are destui ani plus nu am bugetul necesar unei restaurari.Sunt inca tanar :lol:. Pozele sunt destul de vechi de aia apare lamaia:) |
3 Attachment(s)
Asta este masina mea dacia logan
poze |
4 Attachment(s)
Loganul meu .. o sa urmeze si un kit :d .
|
3 Attachment(s)
Haideti sa vi-o arat si p a mea!!!!Break lover...
|
5 Attachment(s)
MY CAR- JANTE PE 15 - & - BYXENON
|
2 Attachment(s)
salut...si dacia mea.....cam murdara...dar...e de la vreme
|
2 Attachment(s)
salutare! sper sa nu supar pe cineva pun si eu doua poze cu fosta mea dacie la care am tinut foarte mult o aveam de noua, sunt facute cu telefonul nu sunt asa de clare
|
MaUlIcA , marin_LSS :
Pentru a deveni membru al usergroup-ului Dacia urmaţi cāteva reguli simple: A) posesorii de Dacia postează o cerere aici, cu o scurtă descriere a maşinii lor personale B) postul va fi OBLIGATORIU īnsoţit de fotografii cu maşina personală sau de un link cu topicul de prezentare al ei C) abia DUPĂ ce aţi īndeplinit cei doi paşi de mai sus bifaţi Join UserGroup [DACIA] pe urmatorul link : https://forum.4tuning.ro/profile.php?do=editusergroups Dupa ce sunt verificate cele 3 condiţii primiţi acceptul moderatorilor şi puteţi opta sa va apara sub nick-ul vostru : Dacia Driver (click pe accelasi link - bifati in dreptul usergroupului Dacia si dati Update Display Group). |
3 Attachment(s)
salut, uitati-o si pe bijae
|
3 Attachment(s)
buna,sunt nou pe aici.sa-mi prezint si eu sageata,o dacie break din 2001,SAGEATA ALBA.TOTUL E FACUT DE MINE,DE VREO 2 SAPTAMANI,ASTEPTAM CALDURA SI CEVA BANI PENTRU INBUNATATIRI LA VOPSEA
|
5 Attachment(s)
sall . . . Dacia break din 2001 . . . :) . . .
|
3 Attachment(s)
salut:!:Dacia mea din '97.:oops:Cam murdara:oops:
|
6 Attachment(s)
O pun si pe albinutza mea aici, deocamdata sunt si eu in "criza" si viitorul proiect neinceput :shock: stagneaza.
|
SOLENZA FT / Resita / 1.4 mpi 2004
Scurta istorie: - fabricatie 2004 - scoasa din uz 2008 - reconditionata si repusa in circulatie in 2009... http://i45.tinypic.com/v2us7r.gif |
4 Attachment(s)
Model: Dacia Logan 1.4 Laureate +
An: 2006 Conducator din dec 2008 :P |
3 Attachment(s)
dacia 1310 1.4 1998
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ia-98-tei.html |
salutari tuturor posesorilor de dacie.
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m..._cu_dacia.html |
Posesor Dacia Soleza Scala 2003 Rosie...
o sa incerc sa bag si eu poze si masina zilele urmatoare... |
posesor de dacia nova an de fabricatie 1998 o groaza de bani bagati in ia si e stock poze cu ia aici https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=503
|
2 Attachment(s)
....dacia 1310 din 1995...:-)
|
3 Attachment(s)
Cele 2 Dacii ale familiei :)
Dacia 1310 L ; 1.4 benzina : cod 102.13 ; argintie Cumparata de noua in 1999 . Dacia 1310 L ; 1.4 benzina , rosie . Cumparata de noua in 1994. Dupa cativa ani de suferinta din cauza ruginii , a ajuns la RABLA in urma cu 2 saptamani (pentru Golf-ul mk6 care a ajuns in familie acum cateva zile) Din pacate cu asta rosie nu mai am poze decat pe "ultimul drum". Ozzy buna ! :) |
Usergrup Dacia: cereri exclusiv de la posesorii de Dacia (poze reale)
6 Attachment(s)
salut, ma numesc ianis si acesta este golanelul meu, un chit, folie omologata si mai sunt niste chestii minuscule. multumesc
|
3 Attachment(s)
Sunt de 2 ani posesor de Dacia Logan (1.6MPI), masina careia i-am adus cateva (nu foarte multe) modificari.
|
iamagi - trebuie sa dai si JOIN la sectiunea Dacia .
|
2 Attachment(s)
Şi bătrānica mea din 83 ..54 cp :)).Exterior nimic schimbat ..interior scaune fata + bancheta spate . In curand o sa ii fie luat locul de alta masinuta .
|
6 Attachment(s)
Sunt nou pe aici si in primul rand salutari la toata lumea. Masina mea este din anul 1976. A fost intretinuta foarte bine. Tablaria interioara este in stare perfecta, la exterior trebuie lucrat. Astept cateva sfaturi din partea voastra si ma intreb daca chiar merita sa bag bani in masina. Nu stiu daca este adevarat dar din cate am inteles politia a inceput sa cam vaneze masinile de genul.
Attachment 1412638 Attachment 1412639 Attachment 1412640 Attachment 1412641 Attachment 1412642 Attachment 1412643 |
10 Attachment(s)
dacia cs 04 roj
|
DRIFTERDACIAN - trebuie sa dai si JOIN la sectiunea Dacia .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning