![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
oricum am sa incerc sa argumentez, daca nu esti multumit, pace. Motoru' are mai multi cai si mai mult cuplu (100 + pt fiecare valoare), dar daca te uiti la specificatile mai tehnice iti dai seama ca utilizeaza doua injectoare pe cilindru, combinind avantajele de injectie directa si indirecta. Estetic mi se pare mai tuning fata de BMW si la interior e Lexus, adica lux pina incape. Daca te mai uiti la ce audio are... Daca mai vrei argumente spunemi si am sati mai dau. |
Quote:
O mica enciclopedie baiatu:D ideea era ca s au facut multe posturi "bmw e cel mai tare ,lexus e adevarat etc", daca citeai pagini din urma iti dadeai seama si cred ca postai altfel, daia ti sa cerut sa argumentezi. Acum daca tot te ai apucat ...pls go on !pe mine nu mai lamurit |
Quote:
daca tot ai nelamuriri, am sa-ti explic pe indelete, oricum retine esentialul: postezi ca sa aduci o contributie pe care ceilalti sa o poata folosi, nu ca sa creasca numarul de posturi |
Sa spunem atunci ca tu esti unu care vrea sa cumpere aceasta masina si eu sunt vinzatoru, care trebuie sa vinda Lexus si sa te faca sa spui pa la BMW.
Chiar daca litera M are experienza in tuning si F sa nascut cu acest model, nu trebuie sa ne gindim ca Lexus nnu a facut o treaba buna. Ca sa fie mai frumos concursul, as fi adaugt niste sigle, adica S si AMG, Audi si Mercedes, dar nu conteaza. 270 si 4,9 sunt numere care pasionatii de viteza au sa le aprecieze pe aceasta masina, dar si Greenpeace va multumi Toyotei, petro emisiile foarte reduse pentru categorie (290g/km). Dar sa ii lasam pe verzi la treaba lor si sa ne intoarcem la conducator, care se poate bucura cu un schimbator care in modalitatea sport schimba in doar 0,1 secunde, doar dublu fatza de o masina de F1 de acum un an. Toate gaurile care stau pe linga masina nu au doar scopul de a agata fetele, dar si acela de a raci motorul de 5 litri, 400 Cp si 500 NM. Nu sunteti convinsi? Nu conteaza, pentru ca pe pista rezultatele sunt aceleasi al BMW-ului. Diferenta se vede inauntru, nu numai la motorul care e mai dezvoltat, dar chiar inauntru, in interior. Tapiteria e constituita de piele cu culori alb, negru si albastru. Pe bord eleganza e remarcata de piese din lemn si acurile albastre de bord cu coroana cromata. Siguranta e asigurata de o multitudine de airbaguri, confortul de climatizator si de scaunele din piele cu incalzire si placerea urechilor de 13 boxe, cu incarcator de 6 discuri, care poate fi ajutat de Lexus multimedia pack, care cuprinde multe jucarii periculoase. Ma Alexutz nu stiu con sa te mai multumesc. Stop. |
Quote:
Quote:
Quote:
Legat de audio .... vezi postul meu anterior .... si as adauga ceva - Harman-Kardon. |
Si eu as adauga 2 cuvinte "Mark Levinson". ;)
|
+ inca unele:
Quote:
|
|
deci pana la urma Lexusul a castigat!
offtopic: sa ma mai lase dracu Tiff cu trustul lui , are un stil de a conduce oribil ! Singurul care are de-aface pe-acolo este Jason , conduce perfect si isi face treaba asa cum trebuie. |
Votez tot Bmw pt exterior !
|
votat BMW ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Design Exterior : Lexus
Interior : Lexus=BMW :) Putere/Motor : BMW cam egalitate .. istoria bmwului nu se compara dar .. ca design nu prea ma incanta la exterior .. fata de bmwu M3 model 2003 in 2 portiere >:) Parerea mea |
Quote:
|
Quote:
lexus zic eu ca ii da clasa la bmw cuplu mult mai mare interior mult mai elegant nu acelasi bord de 10 ani ca la bmw |
Bmw pastreaza traditia....+ La M3...
|
in romania bmw si maneaua e cel mai tare ..... :)) am votat lexus .
fiabilitate si performante , lux eu zic nu se pot compara ... asta este parerea mea personala . |
Quote:
|
+BMW M3 Sedan. in primul rand la bmw e vorba de calitatea nemteasca,in al doilea rand e mai ieftin decat lexus,in al treilea rand e mai usor ca lexus.lexusul are un demaraj mai bun decat bmw dar greutatea il trage in jos...dupa cum am vazut si la FIFTH GEAR,bmw a castigat cursa de drag. (am observat k unii au votat simplu...doar pt k asa cred ei...nu au tinut cont de sfaturile moderatorilor)
|
calitatea nemteasca... si cealalta nu e calitatea japoneza? chiar la cel mai inalt nivel. cine isi ia masina aia nu prea il intereseaza cat e de usoara sau grea sau cat demaraj are. e o masina de "directori". japonezii au facut un adversar de temut pt bmw si chiar au cu ce se lauda.
|
Quote:
Si cum spunea cineva mai sus toti cocalarii au BMW cu EMBLEMA DE M pe ele... Incerc totusi sa fiu un pic mai unicat decat restul...aleg Lexus...totusi e ceva mai exotic.. Quote:
|
nu e problema dominic, nu am nimc cu alegerea nimanui, suntem o tara libera, doar ca vreau sa isi motiveze fiecare deciziile, sa si le asume complet, nu doar sa faca post-hunting...
inca mai astept raspunsul lui... |
stiu ca sunt offtopic dar nu inteleg de ce este " Sticky " topicul asta de asa mult timp in loc sa fie de ex un topic mult mai interesant care reprezinta sa zic asa viitorul ca de ex Motoare "Clasice" vs. Motor electric
|
l-a pus administratorul forumului la momentul cand l-a deschis.
ai dreptate, e unstick acum. |
Lexus IS-F e mult mai stylish decat orice BMW si in umila mea opinie una dintre cele mai perfecte masini create vreodata.
|
Quote:
|
factorul fun - lexus :)
|
Sper sa fiu in topic cu asta chiar daca e ceva care atinge mai multe comparatii..Sunt uimit de cati aleg Lexus pt ca sunt mai putine pe strada (in RO), sa insemne asta ca RO e o tara de poseur i ? Si argumentul cu "manelistii/coconustiuce au BMW este hilar dupa mine, daca Iliescu isi ia Veyron, gata, e o masina naspa? Ce i aici, "cool wall" de la Top Gear? Alegeti ce va place voua, nu ce "da bine" la public. Si pt cei care s atat de ingrijorati de imagine, cum de aleg un Lexus? Ca doar europenii stiu (sper) mai multe despre istoria unui brand. Ma rog, fiecare alege ce vrea, e o lume libera, personal ma uit in primul rand dupa feeling ul oferit de masina, apoi performante, design, etc in ordinea asta, chiar ultima mea grija e cate mai sunt in parcare si cine detine acelasi model..
Numai bine. |
993...pai aleg ce imi place mie.. dar daca mai sunt inca 10.000 ca a mea in oras , nu numai ca incurc masina cand ma duc sa o descui , dar cum ar fi sa rasune orasul de manele din ele si sa am si eu o masina la fel si spre ex: sa vreau sa agat o tipa! poate tipa aia o sa creada..maaama asta e manelist... nu-mi place!
|
E subiectiv argumentul tau, dar functioneaza si-n cazul meu :lol:
|
Quote:
PS: iar tipele nu mai sunt asa impresionate daca ai bamveu ! |
Quote:
OT: Lexus-ul mi se pare mai agresiv, mai frumos, mai spectaculos decat M3. Singurul lucru urat la el este evacuarea. |
cum sa alegi ma lexus ati luato razna normal ca m 3
bmw e prea puternic sa se impiedice de o pietricica ca lexus (plagieaza cu nesimtire mercedes da degeaba) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cam de ce crezi tu ca Lexus este o pietricica?eu cred ca tu nu prea stii ce vorbesti... Scz de offtopic dar nu mai pot cu atitudinea asta...deja sunt la saturatie! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning