![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
azi ora 15:00 nu uitati :D !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
felicitari pt masina....e frumoasa rau,am si eu un opel vectra modificat,am stat langa tine la suceava la campionatul national de drift la proba EXPO. succes in contiunuare!!! |
Quote:
Quote:
imi aduc aminte ...doar prima zi ca a doua zi nu am mai apucat sa ajung ;)) mersi si bafta si tie si ai grija de ea ;) |
Quote:
Quote:
|
:lol: uitasem ca trebuie sa precizez si asta, sper ca cip va lamurit.
|
[QUOTE=PoToS;4115619]1.6 8 valve :P c16 nz :) :D toba face diferenta..:P asa e.:P doar ca se sparge cam des ca nu am racord flexibil:P
lasa tu racordu...ca nu e ala de vina....ii prea mica presiunea:evil::evil::evil:.....in pompa de benzina:lol::lol::lol::lol: |
[QUOTE=andutzu85;4128731]
Quote:
|
Salutare... George , 22 ani , Iasi. Masina golf 4 variant 2003 , asz(131) + soft tcm .
https://img16.imageshack.us/img16/949/dscf7923t.jpg |
welcome to the dark side, we have cookies :D
imi plac jantele, sa-mi zici unde stai, poate ti le schimb cu altele de tabla, tot negre :D |
din pacate nu mai ai sansa sa le "schimbi" ... majoritatea pieselor schimbate la masina au fost vandute ... urmeaza sa scot si jantele la vanzare cand da caldura...acum rulez fin cu jante de tabla :D
|
Foarte frumoasa masina georgica Bine ai venit :D Chiar asi fi curios sa vad masina si in realitate
|
da nu prea mai ai ce vedea... am revenit la configuratia stock , in exterior nu mai investesc din diverse motive ... m-am apucat insa de munca la interior si pe partea de sonorizare . Astept sa vina caldura sa imi creasca randamentul :D
Interior before and now: https://img600.imageshack.us/img600/7466/dscf7417.jpg https://img836.imageshack.us/img836/1081/img0109ft.jpg Tapiteria mi-a vopsit-o Ciprian ... a iesit ok insa o sa ii mai dau un strat pentru ca mai are mici defecte ... |
Quote:
|
georgica nu vrei interior alb la loc :))? ca til dau pe al meu
|
nu nu :-) imi place negru la nebunie ... sper ca viitoarea masina sa aiba interior negru de fabrica adica pentru cunoscatori sa fie de GO
|
Cryss pe unde umblii ? ti-am cautat masina toata parcare de la ERA sa iti bat cu piatra in geam :lol:
|
salut all...sunt nou pe site...defapt citesc tot ce scrieti de vreun an...dar abea azi mi'am facut si yo cont....am o dacia logan stock...sh as vrea sa intru sh yo in comunitatea voastra daca se poate :D respect all
|
evident ! si bine ai venit te rog sa faci o prezentare scurta a masinii tale sa stim si noi sa te salutam in oras cand te vedem :P
|
Si rugamintea mea si a noastra ar fi ca te rugam mult sa lasi limbajul de MiRC, Yahoo Messenger si alte chat-uri "low cost" si sa incerci sa scrii si sa te exprimi cat mai gramatical posibil! Fara sh, tz, yo, si tot asa mai departe!
Ca urare: bine ai venit! |
Bine ai venit VLD . Asculta sfaturile lui crys si totul va fi bine :lol:
|
imi cer scuze...nu am stiut...promit ca voi asculta de crys :P...masina este un logan 1.5dci...stock...a fost luata de noua de la carremil in 2006 de tata....9.600 euro :D ...a facut taxi pana acu un an...eu am luat in septembrie 2009 permisul si de atunci o conduc si eu...IS-69-TTT...
|
Si cred ca ne-am intersectat de vreo 2-3 ori! Imi ziceam "uite unu cu nr de Audi - TTT si 69 .... " :lol:
|
ce masina si ce numere ai ?:D ... sh 69 vine de la anul in care s-a nascut tata....si TTT....vine de la ...asa avea prima masina pe care a cumparat-o el :D un tico :D
|
Salut! 3 masini in dotarea firmei: un renault megane 2 coupe 1,5 2005,logan 1,5 2008si un matiz 2007 plus masina personala.Bine v-am gasit!
|
Pt categoria A ce aveti?
|
Aveti pm.
|
Sectiunea BAZAR-PUBLICITATE e mai sus ... !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sal all...mi am creat cont si am inteles k trebuie mai intai sa ma prezint si asta vreau sa fac acum.....sunt silviu,am un bmw 530D (e39) pachet M...IS 07 ZWT o parte din voi ma stiu,am fost si la era :) urez tuturor cat mai multi KM!
|
Pune si o poza te rog ...numarul suna cunoscut. Imi scapa imaginea cu masina. ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Bine ca teai gandit sa iti faci si tu cont :lol:
|
nu stiu cat folosesti carligul ala, insa strica tot farmecul kitului M, kit care isi face toti banii, mi se pare criminal:D
anyway, frumoasa foc masina! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning