![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
penala faza :))
nokia 5110 cu camera de 4MegaPixeli :)) |
1 Attachment(s)
GETA RIDE :D :lol: 8)
cine s`a prins ? :D |
yo m-am prins k Geta rideaza!!!! :lol:
|
nu te`ai prins :) haha :D
sa vdm si altcineva :D |
da mah... asta era intrebarea esentiala la campania philip morris... de ce rade geta....
da' sa vezi nr de telefon ce penal e.... :wink: :P :wink: |
1 Attachment(s)
:blink: cate masini sunt in aceasta poza??
|
1 Attachment(s)
no comment!
|
doar 2 masini... una rosie si una argintie.... fundalul e manarit ;)
|
Nu e manarie....poza e vero si e de la un party dedicat posesorilor de Ferrari :)
|
Iar a doua poza, e poza de grup a posesorilor de Ferrari :D
|
1 Attachment(s)
sper sa nu se supere Hondarul, dar mi sa parut tare... mai ales k este o discutie dintre o fata si un baiat :lol:
|
SpeedeR ai un + de la mine :)) super caterinca :))) =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tetter:
|
spedeeerr prea rea poza ... Hondare .... pana la urma cume .. cat e de mare .... pensia :)
|
stai sa faca rost de un subler... k tre sa fie cat mai exact ;)
|
Re:
Quote:
|
am sters doua posturi de aici ... haideti ma baieti ce naiba ....
|
1 Attachment(s)
dacedes....super mashina...
:P :lol: :wink: :P :shock: :P :wink: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Psycho: e clar... daca erau pozele tale... :lol: |
1 Attachment(s)
Ghost rider :lol:
|
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
:D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
haha tare aia cu baba care joaca cs :))
|
1 Attachment(s)
mai trebuie spoilerele sa le puna :lol:
|
1 Attachment(s)
poza facuta in data de 01.06.2005 ora 00.15 :) (NOAPTEA in timpul furtunin :) )
|
pai nu trebuia sa fie noapte ... in poza e alb .. k si cum ar fii facuta ziua :) WTF ?
|
si eu am vrut sa prind un fulger sau macar lumina degajata dar nu am apucat bv blowwind
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asta e idealul tau feminin? :lol: :lol: :lol:
|
esti bolnav .. oamenii au vazut ce le`ai facut ???
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
si m-am gandit sa fac ceva haios cu ea .. bine .. ea oricum e o poza haioasa... ca sa nu zic o poza la care ma uit si ma pish pe mine de ras |
Re:
Quote:
intre 2 ei ... cu fetzele respectivilor ... dupa aia am zis ca .... se vor ataca prea tare so .. am pus ceva mai soft / haios +ce le-am facut ? ! daruit un corp frumos ?! =)) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cred k in sfrashit daca se intrebau cum ar fii aratat daca erau femei ... .. raspunsul le`a venit .. cine este celalaltt .. ? unu e speder .. celalalt ? |
:lol: :lol: :lol: :lol: ce ma? nu stiati? saracu santos ii place sa \"ia microfonu in bot\" , mai ales pe la opera.... zona lui :lol: :lol:
si fiti atenti cum si unde ii intoarceti spatele.... a scris in ziare despre el, cum ka la parada organizata de el ( k saracul nu poate sa organizeze sau sa fie si el activ la altceva decat la parade de gay ,unde e tata lor) ca atunci cand sau aplecat politistii sa isi ia pulanele din masina, domnisoara santos tzusht! cu pleasca la poponeata lor... k deh! vroia sa aiba o seara cu tot tacamul si pt asta trebuia sa ajunga la parnaie nu?! :lol: bombonelule! :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning