![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
1 Attachment(s)
trabiul meu:oops:
|
Din ochiul meu de începător, nu văd umbre nici la caroserie, nici la roţi.
P.S. De ce faceţi trabanţelul? Este vreun` concurs? Informaţi-mă şi pe mine! Mulţumesc! |
nu e concurs:)eu l-am vazut aici pe forum si mi-a placut unghiul si rezolutia.si pentru ca tot imi doream sa modific un trabant .....
|
2 Attachment(s)
Primul proiect full brush inceput si (aproape) terminat. Ce zic eu ca ar mai trebui sa fac este:
-carbon o tenta mai negru. -reflexii -jante noi Voi ce ma mai sfatuiti sa fac? Thank you:D |
trebuie sa finisezi caroseria..k zici k e taiata cu toporul..nu e greu..rpd o faci..
bafta! |
1 Attachment(s)
inainte sa incerci sa faci ceva full brush incearca sa faci selectiile calumea..la roti , la imbinari tot ce inseamna imbinare e stramb (v-am mai spus invatati fratilor pen tool ca nu e greu ...apoi carbonu e ireal ............ti-am scris pe poza ce trebuie sa faci
|
Multumesc de comentarii. O sa remediez asap.
|
1 Attachment(s)
salut..am revenit si eu cu un update..
c ziceti d far?? |
ai niste parti blur la far si la prag ...jentile mi se par prea plate plus ca nu merg cu audi asta si culoarea care o are ,..baga ceva crom mai bine si scapa de partile blur cu putin sharpen
|
1 Attachment(s)
update..
cum e akuma? |
misto mrsika e foarte frumoasa masina ...... ;)
|
1 Attachment(s)
acum da.. merg de minune jentile ..bv la roata din fata ai putin stramba selectia (roata fata jos)..ti-am facut pe poza..
|
nu mi-au placut..
le-am schimbat:))) |
2 Attachment(s)
my first brush
|
2 Attachment(s)
am reincercat si eu ceva brush...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
idei.pareri.comentarii va rog ! :D:rolleyes2:idea::rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa o iei de la capat..masina asta nu se preteaza la asa ceva cel putin nu in backgroundu asta ...
|
3 Attachment(s)
un wip de la mine ...ce parere aveti
|
1 Attachment(s)
un nou wip ..ms ca nu comentati inseamna ca nu aveti ce :d
|
masina asta are nevoie de drop.....arata najpa asa
|
Quote:
|
ai rupt norma cu donoarele dupa situ ala belgian :lol: , cred k e carandmodels2 :lol:
arata bn mustangul rusesc , continua ! |
Quote:
|
ptr brush iti trebuie o imaginatie foarte bogata si o perspectiva clara a lucrului pe care il faci.Personal nu fac prea mult brush ci brush/overbrush , imaginatie este , timp nu prea este de aceea aleg variata mai rapida a virtual-tuningului.
Vad masini lucrate in cateva ore , sunt nenumarate exemple p forum , o masina 80-90% brush se face in cel putin 2-3 zile sa iasa frumos si cat de cat real. |
2 Attachment(s)
un nou wip cu bakground change
atasez si donoru ca sa se vada diferenta ..poate am noroc si nu ma mai acuza toata lumea si vede si la mine munca depusa ..nu doar sa vb aiurea:( |
Quote:
|
mai priveste odata si dc tot asa crezi , mai priveseste inca odata ..uitate la original , la a mea si la donor ..poate poate vezi diferentele :sad:
|
Quote:
|
tu nu te-ai enerva daca ai sta cu okii tintiti in calculator cateva ore bune si apoi ar veni unu si ar spune ca tu ai copiat tot mai putin grila ? tu faci o masina in 2 minute si gata asta e ..io lucrez cateva ore bune la o masina ...e o diferenta prietene
|
Quote:
|
platinium spoilerul fata e masiv tatutzu....fa`i ceva k altefel crek il poti folosi la iarna :lol: , sincer strica toata treaba , mai ai putin si termini masina si o sa iti dai seama k te-ai chinuit degeaba k nu o sa ai feedback`ul asteptat ;)
|
1 Attachment(s)
ok sorry da iti dai seama ca dupa ce stai cu okii in calc cateva ore bune o iei razna si chiar nu mai tii la gluma ...
keemoo da-mi to idee de spoiler ce sa ai fac :| ca nu stiu ...poate ma ajuti si pe mine t rog |
Cauta un chevy impala..lowride..si fa asa ruseasca..parerea mea;)
|
2 Attachment(s)
io zic ca arata mai bine acum
update cu partea de sus brush :D |
1 Attachment(s)
pentru toti cei care ziceau ca este mult c.p prin imaginea asta cred ca va demosntrez totu ...un fel de update
|
hmmmmmm , ori lucrezi cu putine layere? , din cate vad eu sunt doar 2 layere sau ma inshel ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning