Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   DE UNDE CUMPARAM MACHETE SI CAT COSTA? (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/61599-cumparam-machete-costa.html)

andreea.maria88 09-06-09 21:33

Re: Macheta peugeot

Mersi mult ;)

eddycdk 10-06-09 06:17

Re: Macheta peugeot

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2394425)
incearca sa ii dai un PM userului eddycdk , poate te ajuta el

mersi radu! ;)
Quote:

Originally Posted by andreea.maria88 (Post 2394418)
M-am uitat prin hypermarketurile astea, dar nu am gasit decat in 4 usi si pe mine ma intereseaza neaparat sa fie in 2 usi. Dar cumva ai idee daca se poate personaliza o macheta, si unde anume ? Nu conteaza daca e in Pitesti, vin si pana acolo. Ideea e ca vreau sa o fac identica cu cea reala ;)

ti-am lasat PM!

verde009 11-06-09 15:23

Re: De unde cumparam machete si cat costa?

Corvette c6 - galben
MIni cooper -galben

1/24 la real-vitan, 120 ron

Dark Side 11-06-09 19:24

Ce producator era acel Corvette?

verde009 11-06-09 19:27

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2399945)
Ce producator era acel Corvette?

Burago cred :???: oricum sigur ori burago ori maisto:D

semjke 17-06-09 12:59

Caut si eu de vreo 2 ani machete pentru Chevrolet are cineva idee pe unde pot gasi? Am incercat la hypermarketuri dar nu sunt de gasit.. :(

coman razvan 17-06-09 13:13

Pe la reprezentante Chevrolet ai incercat? :(

semjke 17-06-09 16:42

Am incercat acum mai multa vreme (prin 2006) la Constanta, mi-ai dat o idee acum sa le fac maine o vizita sa ma interesez, poate gasesc intr-un final pe undeva :(

ervinbv 18-06-09 15:23

Stie careva daca la Auto Kino Brasov(dealer Subaru) se pot gasi machete?Ms

KillerINC 22-06-09 09:52

o macheta de Skoda Octavia 1 din 2000 , preferabil si alba , dar nu neaparat , la scara 1/18 sau 1/24 (desi nu m-ar deranja nici o alta dimensiune) pe unde pot gasi , si cam la ce preturi ?

canon 22-06-09 23:35

1:18 nu exista, decat 1:24...am vazut doar pe internet, insa nu si in romania!

KillerINC 23-06-09 09:30

Quote:

Originally Posted by canon (Post 2429619)
1:18 nu exista, decat 1:24...am vazut doar pe internet, insa nu si in romania!

nu ar fi problema , ca am cont de paypal valid si verificat .... dar nu am gasit nimic frumos

THUNDER77 29-06-09 21:40

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2384057)
da corect....scuze..pacat ca nu se gaseste....

Peugeot 406 am vazut eu la Auchan Pitesti 1:43 , scrie Police pe el....si e hongwell daca nu ma insel.....

Racer21 01-07-09 20:57

salut la toti, scuze daca intrerup o discutie, dar am o intrebare: (una de newbie probabil)

Stie careva dintre voi de ce nu se mai gasesc Ferrari (in special) si Maserati in colectiile lansate de firme (Bburago, Maisto, Welly etc.).Oricum ca un disperat caut de cateva luni Ferrari-uri in magazine, in special Enzo, dar nu gasesc nimic (la fel si pt maserati)

Daca stie cineva de ce se intampla acest lucru sau stie ce firma probabil necunoscuta are inca licenta pe Ferrari sau Maserati (inafara de Mattel-Hotwheels)

KillerINC 01-07-09 20:58

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2454186)
salut la toti, scuze daca intrerup o discutie, dar am o intrebare: (una de newbie probabil)

Stie careva dintre voi de ce nu se mai gasesc Ferrari (in special) si Maserati in colectiile lansate de firme (Bburago, Maisto, Welly etc.).Oricum ca un disperat caut de cateva luni Ferrari-uri in magazine, in special Enzo, dar nu gasesc nimic (la fel si pt maserati)

Daca stie cineva de ce se intampla acest lucru sau stie ce firma probabil necunoscuta are inca licenta pe Ferrari sau Maserati (inafara de Mattel-Hotwheels)

machete ferrari si lamborghini am vazut eu ieri in Rompetrol Pitesti

Racer21 01-07-09 21:13

Da, dar ce scara erau (erau cumva 1.43 sau dintr-alea mari gen 1.18?)

Si oricum eu sunt din Cluj, pana in Pitesti am mult de venit, si poate cand oi gasi eu Rompetrolu' ala toate machetutele se vor vinde :x

KillerINC 01-07-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2454239)
Da, dar ce scara erau (erau cumva 1.43 sau dintr-alea mari gen 1.18?)

Si oricum eu sunt din Cluj, pana in Pitesti am mult de venit, si poate cand oi gasi eu Rompetrolu' ala toate machetutele se vor vinde :x

incearca pe la voi prin Rompetrol ... 1:24 parca erau ... nu prea le am eu cu dimensiunile ...dar mai mari de 1:43 oricum ... parca erau vreo 2 mari de tot (1:18) ... si toate de la Bburago

Racer21 01-07-09 21:21

Cam mari (de altfel cum ma gandeam..)

Oricum, vestea buna e ca Bburago inca mai are liceta pe Ferrari
HURRAY!!! :D:D

machete13 09-07-09 19:24

Licenta pentru Ferrari Enzo 1/18 nu are decat Hotwheels si BBR

Racer21 09-07-09 21:17

Stie cineva unde se poate gasi in Cluj-Napoca sau in apropiere ceva machete IXO sau Kyosho? Dar Jada Toys?

Sau daca nu macar in municipiul Cluj, sau daca nu oriunde numai sa fie un 1/43 Ferrari Enzo (IXO sau Kyosho) sau 1/24 Ford Mustang GT-R (Jada Toys)

graffik4life 10-07-09 14:13

a vazut cineva pe la noi prin tara machete 1/24 Yat Ming , Road Signature?..daca da ..unde si la ce pret?

InSidE 12-07-09 12:38

racer daca vrei si firma....nu poti gasi macheta care o vrei tu si de la ce firma vrei tu eventual te pot ajuta sa gasesti macheta dar de la alta firma.II greu sa gasesti machet de la ce firma vrei tu

DonCorleone 12-07-09 12:53

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2474266)
Stie cineva unde se poate gasi in Cluj-Napoca sau in apropiere ceva machete IXO sau Kyosho? Dar Jada Toys?

Sau daca nu macar in municipiul Cluj, sau daca nu oriunde numai sa fie un 1/43 Ferrari Enzo (IXO sau Kyosho) sau 1/24 Ford Mustang GT-R (Jada Toys)

JadaToys din cate stiu eu se gasesc la greu la benzinariile Agip!
Multa Bafta

KillerINC 14-07-09 12:48

si totusi .... nu gasesc si eu pe nicaieri o Skoda Octavia 1u berlina ? chiar si rally ,... nu m-ar deranja :)

DTH 15-07-09 14:58

Caut si eu o Aprilia RS 125 :( are cineva si vinde sau stie careva de unde pot lua ? si un pret bun ...

Racer21 17-07-09 12:45

@DonCorleone: Merci foarte mult de ajutor! Ma voi uita prin AGIP sa vad :D

@InSiDe: Nu, nu ai inteles...eu am zis firma Jada Toys pt. ca este singura firma care produce Ford Mustang GT-R, nu ca as fi fan Jada Toys ;)

DonCorleone 17-07-09 20:51

4 Attachment(s)
Eu nu īnteleg scopul machetelor JadaToys. Vor să fie machete de maşini preparate, dar RIMS-urile sunt exagerate atāt de mult īncat tind să devină un mare KITSCH. Scara nu este deloc respectată.. cel putin la cele "1/24". Eu am un Viper SRT-10 care este 1/22 toată ziua. Interiorul penibil! Motorul de asemenea... o mare bucata "metal cromat" adică un plastic argintiu lucios. Pentru un colecţionar, fie el si de machete LOW-COST, aşa cum sunt eu.. nu prea au mare valoare.

Au īnsa şi nişte plusuri: Exteriorul lucrat foarte bine, se deschid toate componentele si īmbinările sunt extrem de fine. Spoilerele sunt 2 bucăţi separate de metal, asta face o machetă sa pară mai reală.

bmwh548 18-07-09 14:19

Nu prea e locul discutiei aici, dar au si modele lucrate foarte bine, vezi S-Klasse. Unele modele sunt exagerate, e adevarat, dar sunt si unele foarte reusite.

Madalyn Boss 18-07-09 21:42

de unde pot cumpara si eu niste jante tuning 1/18 si 1/24 sau cine ma poate ajuta ?

graffik4life 19-07-09 13:35

Nu stiu daca isi are locul aici intrebarea mea.. dar totusi incerc..
A comandat cineva de pe siteul Toy Wonders?

alexutzu 20-07-09 11:35

interesant acel site, dar...
Toy Wonders Official Web Site
$200.00 minimum order

LATER EDIT: am creat un cont acolo, se vinde en-gross...

graffik4life 20-07-09 14:54

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 2498786)
interesant acel site, dar...
Toy Wonders Official Web Site
$200.00 minimum order

LATER EDIT: am creat un cont acolo, se vinde en-gross...

aha.. ms alex ca mi-ai spus... mi se pareau mie preturile prea bune pentru unele machete:rolleyes2..poate mai vrea cineva ceva.. si ne grupam mai multi sa dam o comanda..:rolleyes2:rolleyes2

Dark Side 20-07-09 15:37

200$ ???
Nu e chiar asa o suma daca spui ca se comanda en-gross.....
Adica un GMP ajunge singur la 200$ sau doua AA-uri.....Oricum site-ul e bun pentru viitor cand se strang mai multi@ :D :) ;)

DonCorleone 20-07-09 17:54

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2499401)
200$ ???
Nu e chiar asa o suma daca spui ca se comanda en-gross.....
Adica un GMP ajunge singur la 200$ sau doua AA-uri.....Oricum site-ul e bun pentru viitor cand se strang mai multi@ :D :) ;)

Propun să ne strāngem 12 inşi şi să ne luăm aşa ceva! Cine se bagă?

Dark Side 20-07-09 23:24

Eu zic ca o macheta e mai indicata. ;)
Oricum mai misto e tot un display din acesta doar ca e static si macheta sta pe o placa cu imitatied e FIBRA DE CARBON!!!!!

graffik4life 21-07-09 01:48

Eu as opta pentru asa ceva..Mai sunt doritori?

alexutzu 21-07-09 08:55

asta am vazut-o prin bucuresti
de asemenea si cea din SCARFACE

graffik4life 21-07-09 10:47

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 2500975)
asta am vazut-o prin bucuresti
de asemenea si cea din SCARFACE

da... daca le-ai vazut in bucuresti le-ai vazut in agip probabil.. la preturi peste 200lei:rolleyes2

Dark Side 21-07-09 11:08

Nu e jada!
E Hawk bla bla bla Mint... :)))
Ceva american. :-?

bmwh548 21-07-09 12:07

Turntable imi fac singur si ies si mai ieftin cred...sunt de acord cu Dark Side, daca facem comanda ar trebui sa fie de machete; am mai vazut interesant si seturi de accesorii pentru diorame (pentru cei care nu vor sa le faca de la zero).

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning