![]() |
Re: E30 - Sgm
Quote:
Si un an nou fericit! |
Spune-mi te rog,garnitura de chiuloasa din cupru ai facut-o pt a decomprima motorul sau pt a rezista la presiunea data de turbina?Mersi
|
Quote:
Garnitura am montato din ambele motive . |
Aha,ok,mersi pt raspuns si bafta in continuare
|
cat a costat rollbarul ? partea din fata nu o ai ?
|
e rollbar de strada, doar partea din spate. Pt a monta si in fata trebuie renuntat la manere si buzunare la usi, etc. 200E a fost.
|
depinde ce nodel de rollbar iti cumperi ca ala al tau si cu partea de fata exista si fara sa scoti manere si butoane trebuie doar sa stii ce cumperi
|
Orice exista, si chiar daca nu exista se poate confectiona.
|
de unde ai luat buza fata AC si cat te-a costat?.............mersi....
eu am spatele.........:-P |
Quote:
|
De la Sese am si eu spoilerul fata. Recomand.
O sa copiez in fibra si spatele, ca nu il gasesc original. Eu am si pragurile din set. Exista si eleron in kit, dar pe ala nu il caut, ca i-am pus de MT1 |
$ ???......e vreo firma sau pers fizica?
|
Are in anunt si numarul de tel si pretul. Da-i un tel si vorbeste cu el, te rezolva.
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...mw-252017.html |
[QUOTE=salfkm;1945473]Spune-mi te rog,garnitura de chiuloasa din cupru ai facut-o pt a decomprima motorul sau pt a rezista la presiunea data de turbina?Mer.....
....... |
Quote:
|
Insesizabil, fiind extrem de mica diferenta, 2 mm in plus. Oricum va urma un pinion reglabil.
|
Quote:
|
Quote:
Bafta in continuare cu proiectul !! daca imi permiti poate iti incerc si eu masina la legalele din primavara !!!! |
Quote:
|
aproximativ 1.5 grade.
|
boss mai ai nevoie de inst ?poate pot sa te rezolv eu dak nu ai gasit
|
Da boss mai am nevoie de o instalatie completa de pe un motor care merge, fara vanos.
Imi trebuie electrica, calculator, debitmetru, TPS, senzor de temperatura apa, senzor de turatie, bobine de inductie. Vezi ce gasesti pe acolo, ideal ar fi de la un singur motor stricat cu bataie de linie, o distributie rupta, unu stricat. Poate sa fie de 2.0 sau 2.5. Te sun eu maine seara, ca de abia pe la 5:30 ajung acasa, ca incep serviciul. |
1 Attachment(s)
M-am apucat de galerie. Sper sa se materializeze in curand.
|
daca te mai interesaza am eu instalatie si calculator de 25 24v.... senzori si debitmetru nu am ;)
|
Mersi, dar vreau sa iau totul la pachet, pe bucati ma costa mai mult. Cea mai ieftina varianta ar fi un motor de 2.0 24 complet, se gaseste la 300E max (pretul lui real, nu ce abereaza unii).
|
Quote:
|
Adevaru ca fara facultate nu poti sa faci un desen cu niste cote ...
|
Re: E30 - SGM
Ce tendentios e Ford V6 asta ....
|
sal cat i dat sa o inmatriculezi p bulgaria k ma int si p mn!!
|
500E in noiembrie 2007. Am inteles ca au crescut preturile acum, s-au "bagabontit" si fratii de peste dunare.
|
2 Attachment(s)
Intrebare pt ursari : asa arata macaralele de geamuri electrice de E30 coupe ?
|
asa arata macaralele electrice de e30 fara facelift :) la facelift sunt tip foarfeca. pt a le monta pe alea iti trebuie si geamuri de fara facelift.
|
Care e diferenta dintre cele doua modele de geamuri maestre?
|
pai prinderile pe macara :)
|
Si ca cele modelul 1 merg mai incet decat modelul 2 si necesita mai multa intretinere si se strica mai usor.
|
astea sunt modelul 2? https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/104329-vand-geamuri-electrice-e30-coupe.html
Mai e nevoie de vreo piese intermediara pt a fi montate? |
Salut,spune-mi te rog pt clapetele de acceleratie individuale vei folosi potentiometrul de la clapeta ta de acceleratie care a fost pe masina sau ai un alt potentiometru pt clapetele astea?Intreb pt ca eu de cateva zile tot ma chinui sa montez un set de clapete de la motocicleta si numa nu ii dau de cap la potentiometru acela,il am si pe cel de la motocileta si pe cel al masinii,dar numai nu se coreleaza tija de la clapete cu mersul potentiometrului,poate ma poti ajuta tu cu un sfat sau ceva.Mersi si bafta iti doresc
|
In cazul motorului M20 de bmw, TPS-ul are doar 2 intrerupatoare (nu este o rezistenta variabila). Unul se inchide atunci atingi acceleratia, iar unul se inchide la WOT (wide opel throttle). O sa folosesc TPS-ul de la 2.5 24 v,care este o rezistenta variabila, pt ca o sa folosesc electronica de M50.
Concluzia : folosesti TPS-ul aferent electronicii masinii, sau unul similar cu acelasi principiu de functionare. Masori cu aparatul si vezi exact. |
Da,am inteles,la mine este cu rezistenta variabila si citeste liniar pozitia clapetei,voi incerca cu cel original al masinii atunci.Mersi frumos pt sfat si bafta in continuare iti doresc
|
scuze ca nu ti-am urmarit postul, dar vroau sa te intreb de suportul acela de cesuri... e dala universal, sau facut special?
scz inca odata... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning