![]() |
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
DIN Cate imi amintesc parca fahrenheit 9/11 a fost difuzat pe procinema.e un inceput totusi...
|
Parerea mea este ca numai o organizatie ,evident la fel de ascunsa ca ei , i-ar putea dobora intr-un timp scurt. Cineva care le stie toate miscarile ,cineva dintre ei ,cineva care sa se puna impotriva la tot ce fac ei. Ma gandesc la adunarile pe care le fac ... un atac "terorist" ar curatza pe marea majoritate dintre ei, executati toti fara mila . Cineva mare dintre ei tot se va intoarce impotriva lor odata si odata. (vorba aia ,vrei sa opresti o armata omoara conducatorul)
Altfel pana se trezesc majoritatea oamenilor de pe planeta vor trece zeci de ani ... Ma gandesc la tarisoara noastra ,vin alegerile imediat ... oare are rost sa ne mai obosim sa votam niste marionete ? Oare ce se va intampla cand va fi introdus euro si la noi? Ce banca produce aceste hartii? Eu sincer sunt de parere ca un stat o duce bine atata timp cat este independent din toate pctele de vedere ,nu avem nevoie de resurse de la altii,defapt nu prea avem nevoie de nimic (Romania chiar are de toate ) ; la ce plm am eu nevoie de euro,de petrolul altora,de alimente din alte tari(agricultura noastra ar putea produce mai mult decat necesar)? de ce plm trebuie o banca sa produca bani pt stat? de ce sa platesc apa de la robinet,energia cand exista resursele inepuizabile ..si cum zicea si Evlsantos la ce folos si armata si toti bani investiti aiurea in ceva ce nu ar trebui sa existe ? De ce sa platim taxe inexistente (doar fiindca asa scrie pe o hartie si cica e lege)? Si de ce dreq stam toti si ne uitam la ce salari de cct avem ,ca abia traim de pe o zi pe alta ,ca isi bat joc de noi unii pe care noi i-am ales si nu facem absolut nimic ... ne uitam la tv la roxana si suzana ca sunt mai importante. |
mi-a placut postul tau, vine din suflet :)
oare cand or sa-si puna toti intrebarile astea ? :) oricum , zeitgeist 2`u ... a rupt norma :D e mega smecher .. iar 9/11 a fost la procinema ca e soft ca si film / acuzatii / bla bla bla .. dar e un inceput .. |
Poate sa imi dea si mie cineva un linc de download bun? Ca doar e voie la filmu asta nu? Arpopo eu nu am vazut partea-2 dar din prima parte, acuma sa fim seriosi, daca am schimba toate acestea, cu ce ne-am alege? Lumea are nevoie de unul care sa ne conduca, de unde stiti ca daca i schimbam pe astia nu vin altii care procedeaza la fel?
Voi sa fiti in locul lui Bush, ce ati face? Daca stati sa va ganditi, asta e meseria lui. Asta e meseria fiecarui presedinte, daca nu ar face asta nu ar mai face nimic. nu? Nu suntem obligati sa mergem la armata. Pentru ce ar trebui sa aratam filmul mai departe e sa stie lumea, sa nu accepte orice si sa nu creada in orice prostie. Dar mai mult nu putem face. O revolutie impotriva cui? Daca nu ai treaba cu nimeni, cel mai probabil ca vei muri linistit. O casa, 2 masini, o femeie, o amanta, un copil si restul traiesti. Asa a fost pana acum si pe nimeni nu l-a deranjat. Fiecare isi face meseria, si meseria celor "de sus" este aceea sa ne faca sa credem in GOD & bla bla. Acum sa zicem ca TU trebuie sa faci sa dobori (fostele) WTC. Ai doar cateva milione la dispozitie si 1 an. Vreau ca totul sa fie distrus complet si repede, ca am nevoie de locul ala ca sa facem un club de noapte. (iei locurile de munca la cateva sute de oameni doar pt un club). P.S.: Nu vreau nici un fel de greva ca nu avem banii la dispozitie. Deci cum faci? Cum rezolvi problema? Asadar fiecare isi face meseria! Chiar daca asta inseamna sa omori 100 de gaini sau 100 de oameni. Asa e sa fie. Nu uitati sa imi dati linku de download, ca il voi prezenta si pe Zeitgeist 2 la liceu, ca asa fac maine si cu primu zeitgeist. |
eu l-am vazut pe primul,dar nu mai stiu de unde l-am luat,deci daca ati putea sa imi dati si mie link pt Zeitgeist 1 & 2,si eventual pt Fahrenheit 9/11,v-as fi pe deplin recunoscator !
|
Quote:
|
Merci frumos Eagle...Fahrenheit de unde fac rost...?
|
era pe odc intr-o vreme
|
pai...depinde pe ce hub te uiti...
|
l-am gasit acum pe enigma.evolva.ro.vezi si tu
|
Inca nici o subtitrare?
|
1 Attachment(s)
Vi se pare cunoscuta firma Bechtel ? Apare in film.
Subtitrare in romana. Nu stiu cat e de buna ...dar merge |
mda ... aia cu minunata autostrada transilvania
|
Hm.... sa fim seriosi, de ce dintr-o data incep "astia" sa vb despre asa ceva?
Eu zic ca tot "Ei" sunt in spatele acestui film. Si hitman care da un interviu aici, cum de "deodata" dezvaluie totul? Nu credeti ca cel care a facut filmu ar fi fost de mult eliminat de *Ei* ? Prea dubios, ca asta le cam stie pe toate, si ceilalti incep sa vb si sa zica tot. |
Eu am vizionat ambele partii,am ramas MUT,fara cuvinte! B3st poate e cum zici tu,ne distrage atentia de la altceva oricum inainte de filmele acestea vedeam total diferita lumea. Ce se vrea in Proiectul Venus ar fii o lume automatizata,noi doar sa stam dar nu inteleg daca vom putea reusii asa ceva,sa dispara nevoia banului,poate in 2012 se va intampla ceva sau vom progresa,cine stie.
|
2012:weirdface?? Poate 3012 ai vrut sa scrii :lol:. Pai ar trebui schimbat tot. Incepand de la cum stim sa mancam pana la cum stim sa ne inmultim. Dupa cum zice acea minte iluminata, am avea nevoie de o schimbare radicala, de o revolutie a mintii. A fost nevoie 2000 de ani sa ajungem acea ce suntem si cum, despre ce gandim(:blahblah:). Tu crezi ca in 4 ani se poate realiza asa ceva?:no:
|
ahaha in seara asta e Prigoana pe OTV. Si ce subiect de discutie are?! Zeitgeist 2. Bine..ca multe din lucrurile din film le prezinta ca fiind descoperite de el gen asasini economici, criza din America si sistemul bancar de-acolo etc.
|
Astazi, pe OTV pentru cine nu a vazut inca filmu (Zeitgeist 2), il poate vedea (nu tot, doar ce e mai important). Vizionare placuta.
|
Sunt nou pe aici si ma bucur foarte mult ca vad o dezbatere pe tema ,asta am caut pe net sa gasesc un forum dedicat acestui subiect,
https://video.google.com/videoplay?do...80303867390173 un link cu un film super bun. Vizionare placuta. mai revin cu posturi ,momentan foarte ocupat. |
Quote:
|
http://video.google.co.uk/videoplay?...55148420454993 a aparut si subtitrarea in romana.... ;)
|
|
Si pt cei pasionati de acest gen...se gaseste pe dc un film... "Illuminati" are 4 parti...dezbate aceeasi problema ca Zeitgeist...foarte explicit si bine realizat...
|
eu mi-am luat cartea Iluminatii,dar din lipsa de timp liber nu am trecut nici macar de introducere
|
Cartea nu o stiu dar filmul este....brici...si am mai vazut un film recent..."banii negrii ai lui Ceausescu"...o sa vedeti cateva nume interesante din lumea politica actuala...;)
|
Quote:
|
Cand ajung acasa o sa iti zic titlul exact de pe DC.
|
am ramas in stare de soc :shock:
partea cu religia m-a interesat ca-s musulman... si de multe ori mi-au zis multi din romania ca musulmanii sunt salbatici etc etc...ca, crestinismul nu stiu de cat timp e...acum o sa le arat filmul sa se convinga singuri ! am vazut multe minunatii cu ochii mei ! Vara trecuta am fost in Liban ca e o sarbatoare cum este la romani Pastele...ceva de genul...acolo fac de mancare ptr toti....am vazut foc arzand singur doar un fel de teava si ardea singura am pus mana pe ea m-am uitat in ea si era goalä...si am vazut multe chestii care m-au lasat socat... acum va rog sa nu o luati in nume de rau...dar Romania daca tot se mai tine dupa America...America in sus , America in jos o sa fie un macel de nedescris...Romanii se duc ei in Afganistan ca sunt cu americanii ce sunt smecheri...si daca s-or supara aia sarim toti in aer...au banii sa cumpere ce arme vor... faceti putin calcul cati arabi sunt pe lumea asta ! Siria , Liban , Afganistan , Pakistan , Dubai , Emiratele Saudite , Egipt , sunt multe nu am acum chef sa le scriu pe toate... daca s-ar unii toate ce s-ar intampla ? Arabii ar conduce lumea...dar toata prietenia e pana la bani...petrolul... acum si Romania se cearta cu Ungaria pentru Insula Serpilor ca au descoperit o cantitare mare de petrol dupa care Romania nu ar mai avea nevoie de petrol in urmatoarele 200 de ani... imi cer scuze scuze ca m-am abatut de la film... si inca o data scuze ca s-ar putea sa am si greseli gramaticale..nu am mai stat sa verific...o zii placuta tuturor... |
Exista o chestie aparuta recent,mai multi oameni de stiinta ar fi ajuns la concluzia ca ..
in 2012 odata cu schimbare polilor .. psihic vbind .. multi or s-o ia razna.. odata din cauza schimbarii rapide.. si a doua , din cauza haosului care o sa fie .. pentru ca o sa fie direct mayhem :D haos maxim !! daca astia se caca pe ei de la o criza financiara gandita si manarita de aceiasi muisti care fac totul , daramite la o miscare de genul ala, si marele haos o sa vina din cauza faptului ca lumea n-o sa stie ce i-a lovit, selectie naturala,multi or sa moara, aia slabi .. se spune ca vor fii cca 3 zile.. de haos.. dupa care.. incep sa se aseze lucrurile .. imi doresc,din tot sufletul meu , ca 2012 sa se intample,pentru ca decat sa traiesc intr-o lume de cacat cum e asta, in care lumea chiar s-a obisnuit cu legile astea de jungla ! cu .. ce conteaza ca ala moare de foame ? MIE SA-MI FIE BINE ! DE CE SA-TI FIE TIE BINE SI ALUIA NU CAND E FOARTE FOARTE POSIBIL SA VA FIE LA AMANDOI profit,bani .. etc.. egoism infect.. va faceti probleme ... ? ca daca automatizam totul n-o sa mai avem ce face? oricum automatizarea asta are loc deja .. doar ca acum .. e mai mare haosu .. ca nu mai are lumea loc de munca/bani , etc.. intr-o societate libera,fara bani .. :) n-ar exista probleme astea,cum zicea si filmu,e mega,mega,simplu creeaza ABUNDENTA ... cand ai 3 miliarde de kg de cartofi .. ptr un orash .. nu-l mai vinzi .. ca nu valoreaza nimic .. plm,varza exemplu .. dar ati prins ideea :D ei hotarasc cati bani sunt pe piata si etc... e interesul lor sa fie cat mai putini .. cu cat mai putini,cu atat mai mare sentimentul asta ca nu e destul pentru toata lumea, cu tot mai mult urca idiotenia asta cu legea junglei, cu mori sau fii omorat si etc.. e planul perfect ce-au facut ei, si sincer merita aplauze,in picioare.. e gandit la perfectie.. cu toate astea,sa le iau familiile .... |
Prin 2012 ar fi vorba ca traversam "ecuatorul" galaxiei
https://www.youtube.com/watch?v=3KCXuhFkMfA explica mai multe chesti aici. |
interesanta treaba...da' pana la urma asa se zicea si de anul 2000...sfarsitul lumii...bla bla bla.
nu cred chestiile astea... |
pentru anul 2000 era mai mult vrajeala.
ca se schimba mileniul si era ceva neobisnuit si deosebit si de acolo rezulta spaima asta ca ar putea fi sfarsitul lumii, dar nici un fapt concret, doar speculatii. depre anul 2012 se pare ca vorbeste toata lumea de la mayasi pana la oameni de stiinta deci sunt sanse mai mari sa fie cu adevarat ceva. |
si atunci cum iti explici ca si-au dat seama tocmai acum...dupa mai mult de 2.000 de ani ??
ca mayasii aia au fost demult...Dumnezeu sa-i ierte... Descoperirea asta a venit cam tarziu,si ca si cea din 2000 (care a venit cu ~1 an inainte de revelion) eu cred ca e menita sa sperie lumea...si atat. |
Quote:
|
pai si unde mai gasim noi mayasi pe planeta pamant ??
(in viata...) |
Quote:
eu nu zic ca vine sfarsitul lumii, dar oricum prea multe se intampla si coincid. clar e ceva de luat in seama nu ce a fost cu anul 2000. |
nu trebuie sa fie in viata.
la fel cum cartzile pot avea sute de ani. scrierile in piatra si pictogramele astea pot dainuii milenii. |
ma rog...sunt mai multe chestii ce nu le inteleg.
mayasii au zis ca in 2012 va fi sfarsitul civilizatiei lor,dar sfarsitul asta a fost demult (nu prea mai vezi mayasi in ziua de azi). chestia asta e facuta publica mult prea tarziu,daca se stia dinainte,de ce nu au zis mai din timp ? |
Quote:
sfatul meu e sa te documentezi, eu numai tin minte exact dar cand am citit despre mayesii astia am aflat ca ei au scris ca in 2012 va fi sfarsitul lumii a 9 sau nu mai tin minte exact cat si incepe alta. gandeste`te un pic ca si pana acuma sunt minuni ale lumii care nu le pot intelege. cum ar fi existenta piramidelor, un lucru asa maret incat oamenii de stiinta au spus ca nici cu tehnologia de azi nu e posibil sa se mai faca asa ceva, pur si simplu nu s`a inventat nici o macara sau altceva sa poata ridica o piatra din aia de nu stiu cate mii de tone. cum au reusit ei acum mii de ani sa o faca? cu sclavii care erau biciuti si pusi sa traga de pietre? asta e o prostie sa fim seriosi. cred ca a fost o civilizatie f avansata care se pare ca a disparut. cum? poate si ei s`au gandit sa faca un experiment cu particole sa vada ce s`a intamplat dupa bing bang, cum vrem sa facem si noi. :) bine astea sunt niste concluzii trase de mine asa la rece. de asta zic mai intai documenteaza`te si s`ar putea sa iti gasesti singur raspunsurile. |
ok,multumesc de ...de mesajele astea,si de ce mi-ai zis
merci de informatie :D (ca nu mai nimeream sa zic) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning