![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Salut,
nume : Dani nick : Danny /(dadogg) locatie : Timisoara ocupatie: prin IT auto : caut o honda |
Prenume:Doru
Data nasterii:10.09.1992 Ocupatie:PC,CARS Masina:VW PASSAT 1.9 TDI B6 Hobby-uri:Elev,tuning.. |
Nume-Prenume: Oprea Alexandru
Ocupatia: Inginer Proiectant OMV-Petrom-LUKOIL Data Nasterii: 01.03.1987 Auto: Matiz User: Manson |
Nume: Tudor
Data nasterii: 10.01.1990 Ocupatie: Student/lucrator in domeniul IT Masina: Opel Manta B 1977:twisted: Dacia 1410 break 1999 Hobby-uri: tot ceea ce e pe 2 sau 4 roti(uneori chiar cu 6 sau mai multe) |
Salut.
Nume: Razvan Data nasterii: 01.01.1990 Ocupatie: Student @ UPG Ploiesti Masina: BMW E36 1.8 Hobby-uri: Condusul, pescuitul si pierdutul timpului cu prietenii |
Nume: Mihalcea
Prenume: Catalin Data nasterii: 28.06.1990 Ocupatie: - Masina: Peugeot 206 Hobby-uri: tot ce misca pe 2/4 roti :D |
Nume: Bitica
Prenume: Cosmin-Alexandru Data nasterii: 13.02.1987 Ocupatie: Sofer pe o masina de 3,5t mai exact IVECO Daily 35S10 HPI Masina: Fiat Punto mk2 2001 Dacia 1310 l din 1997 Hobby-uri: Soferia'i "boala grea":lol: |
Nume:mihnea
Prenume: ( daca vreti sa-l dezvaluiti ) Data nasterii:16.11.1995 Ocupatie: scoala:)) Masina:eu personal nu am pentru ca nu am carnet dar dabea astept sa il iau dar au parintii un clio un polo si un matiz Hobby-uri:masini fotbal pc |
Quote:
|
Data nasterii: 13.07.1978
Ocupatie: de toate Masina: Skoda Octavia II; Toyota Land Cruiser Prado 3.0 Hobby-uri: pescuitul, vanatoarea si offroad-ul |
Nume:Ciprian
Data nasteri:09.01.1986 Locul nasteri:Ploiesti Ocupatie:Sudent UPG Ploiesti, Web Advertising Hobby: pc gaming, design, auto motor and sport :D Masina: Dacia 1300 |
Nume: Iancu
Prenume: Laurentiu Data nasterii: 16-04-1993 Ocupatie: Elev,Colegiul Tehnic Miron Nicolescu , Clasa a-XI-a P.C. (Proiectant autoCAD). Masina: Mai intai permisul, abia am inceput scoala 8-| Hobby-uri: Virtual-tuning`ul , pescuit`ul , bike`areala si nu in ultimul rand sa ma invart pe langa masini. |
Nume: Cristi
Data nasterii: `93 Ocupatie: inca elev, mai am un pic si ies meserias in ale electrotehnicii, calculatoare, CAD etc... Masina: Suzuki SJ410 si inca o jumatate de masina imprastiata prin 3 locatii, si o Mobra ultra modificata pentru forest riding Hobby-uri: OFF-ROAD, experimente pe fiare, bike-ing, enduro (momentan fara motor...la mobra), |
Prenume/Prenume: Ilie Ionut Emil
Data nasterii: 15.06.1993 Ocupatie: ELEV Locatie: Bucuresti , Pantelimon Masina : Nu am :(( |
Prenume: Sergiu
Data nasterii: 4.10.1994 Ocupatie: elev Masina: N-am... in 3 luni incep legislatia; deocamdata exersez pe Aveo a lu' taicameo. Hobby-uri: pc, basket, gaming |
Prenume: Eduard
Data nasterii: 23.06.1998 Ocupatie: Impartitor de pliante:lol:... pe bune :grin: Masina: Nu am ... dar vreau sa-mi cumpar BMW e39 la 18 ani :D Hobby-uri: PC , GaminG , phpBB , scripting SA:MP , masini , drift , burnout , etc. |
Prenume: Ovidiu
Data nasterii: 13.07.1994 Ocupatie: intrat la facultate :D Masina: - Hobby-uri: Basket, alergat, privit natura. |
Re: Identitati/Despre noi 2 - prezentati-va comunitatii
Nume: Nastasa
Prenume: Eddy Data nasterii: 13.04.88 Ocupatie: self employed Masina: passat Hobby-uri: racing tuning and flipping of stupid drivers. Pe langa prezentare as dori sa deschid o idee nush unde ar putea fi postata, probabil voi fi indrumat catre pagina potrivita pe forum. Stateam intr-o seara cu un prieten si ma gandeam la o cerere in casatorie inedita pentru viitor. Ganditi-va daca si-ar dori cineva sa faca o supriza idedita intr-o adunare de pasionati intr-o parcare, un weekend meeting, in care sa fie reuniti si drifteri din comunitatea 4tuning, cu o cerere in casatorie inconjurata de mult mult fum, pe langa distractia ce vine de la sine. Este doar o idee, ce as vrea sa fie imprimata pe o camera video si in care pasionatii de tuning sa se distreze. Daca credeti ca s-ar putea organiza pe viitor o astfel de surpriza organizata frumos nu doar 2 prieteni intr-o parcare cum s-a mai incercat va rog sa incercam o idee. O zi placuta tuturor ce vor citi anuntul |
Prenume: Adrian
Data nasterii: 16.02.1993 Ocupatie: masina :d Masina: Ford Cougar 2.5 v6 Hobby-uri: my car :x |
Prenume: Domys
Data nasterii: 28.06.1995 Ocupatie: Liceu Masina: Renault Symbol Hobby-uri: Pc,Masinile,Muzica |
Prenume: Vlad
Data nasterii: 08.02.2012 Ocupatie: Student la UPB Bucuresti, Transporturi Locatie: Bucuresti Masina: Golf Mk5 Hobby-uri: Masini si iar masini :) |
Quote:
|
Quote:
|
prenumele : Alexei
an de fabr : 1975 interese: baschet schi munte fotografie automobil: ford mondeo 2 din 2002 locatie: Buc |
Prenume: Andrei Laurentiu
Data nasterii: 03.12.1997 Ocupatie: Elev Colegiul Economic Viilor Locatie: Bucuresti Masina: Nu am Hobby-uri: Masini,PhotoShop si Jocuri Pe langa prezentare vreau sa precizez ca: De cand aveam varsta de 11 ani sunt pasionat de masini,de tuning si de tot ce tine de acestea. Vroiam sa intru la liceul NR8,Iuliu Maniu deoarece am inteles ca este liceu auto,eh nu am reusit,asa ca am venit la voi pe 4Tuning pentru a ne cunoaste si vreau in primul rand sa va spun ca am un vis de mic,acela de a repara masini. Mi-ar placea foarte mult sa repar masini,am cateva machete de masini,o sa le postez sa vedeti si voi. Pai asta este tot,o zi buna si sper sa ne intelegem bine:) |
Nume:Ciotec
Prenume: Alin Catalin Data nasterii:14-07-1992 Ocupatie: Student Masina:Renault 19 Hobby-uri:NFS Underground 1,muzica,fiare,sa cheltui bani,plimbari. |
nume>ros
prenume>daniel data nasteri>18.03.1990 ocupatie>tot ce tine de mecanie masini,motoare,vopsitor....constructor...sofer... masina>opel astra f hobby-uri>msini,gratare,iesiri in aer liber,tuning,fete,cluburi,etc... ma bucur de cunostinta...;) |
prenume-Gabriel
nickname-Choco data nasterii-in vara lu` 81 oras-Arad ocupatie-tinichigiu-vopsitor auto Hobby-sport,masini,tuning,pescuit s.a.m.d masina-Honda crx del sol |
NUME:CHIAR VA INTERESEAZA
PRENUME:RARES MARIAN OCUPATIE:MECANIC MASINA:SOLENZA 1.4 DIN 2003 HOBBY:MASINI,MUZICA,SI MECANICA |
Prenume: Eduard
Ocupatie: elev Masina: intentionez sa-mi cumpar Hobby: masinile si muzica! |
Prenume: Traian
Data nasterii: 5 martie 1995 Ocupatie: elev Masina: Octavia Tour 1.9 TDI Hobby-uri: PC, seriale, benzi desenate, masini, astronomie, pescuit |
Prenume: George
Data nasterii: 12.05.1991 Ocupatie: Sofer tir Masina: Volkswagen Lupo Hobby-uri: Camioanele, mecanica camioanelor. |
Nume: Robert
Data nasterii: 19 noiembrie '95 Ocupatie: viitor student :D Masina: n-am masina proprie, dar conduc ce-avem in familie: Lupo 1.4 MPi (nu ala de 16v, ala mai puturos :))), un Vitara pe GPL (de care cautam sa ne despartim) si o duba Peugeot Expert 2.0 HDI. Duba a fost prima masina condusa pe permisul meu. Hobby-uri: masini, fotografii, gaming. |
Salutare tuturor,
Prenume: Catalin Data nasterii: 1.01.1980 Ocupatie: manager Masina: Opel Insignia 2016 Hobby-uri: PC, masini, pescuit Drumuri bune sa aveti! |
Nume- Florin
Ocupatie - muncitor Localitate- Bucuresti Data nasterii- 1.12.1980 Hobby-uri -masini, muzica si tot ce-i frumos Va salut |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning