![]() |
1 Attachment(s)
noah...asta-i a mea... s-o vad pe-a ta...
|
provoaca-ne dar daca vine Oxide cu bomba lui ne-a rupt...... :cry:
Edit: chiar a pus-o in timp ce scriam eu :shock: :shock: :shock: :shock: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
P.S:Oxide facem un battle ? |
dap...k...tzi-o ieshit super nissanu`...bv...te shtii.... :wink:
|
posteaza u poza...te las sa alegi...k?
|
1 Attachment(s)
noah...uite...yo propun poza asta cu Ferarriu` F 430...am ales Ferarri pt k yo consider k nu-i asha de ushor sa tunezi unu...acuma un Bmw sau ceva ii ushor...noah...sa te vad la Ferarri...
|
el se referea sa faceti un battle cu Z-urile.(asa cred ;) )
anyway.....dak faceti cu z-urile...desi am putine sanse sa gasesc materiale...vreau si eu ragaz de 1 zi sau...poate asta seara.... :roll: |
k...imi convine cu Z-urile...deci astea raman nu?
|
Re:
Quote:
|
nush ce-i pm-u`...accept provocarea ta(cea cu Z-urile)...dupaaia facem un battle cu Ferarri-u`?(asta-i provocarea mea...)
|
Re:
Quote:
|
k..il ashteptam shi pe el...pe maine sa fie gata Ferarri-u`...seara...
|
Re:
Quote:
|
yo-s de acord...deci concursu` asta ii deschis pt toata lumea de pe forum...n-am nimik in potriva...
|
yo am terminat deja mashina numa` fac finisari... :wink:
|
Deci sa ne intelegem....facem un battle intre maskt | knox | madskilz | oxide...deseara sa avem toti nissan-urile terminate....ferrari-ul il lasam pentru mai tarziu,dupa ce terminam cu 350z-ul.De acord?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
anyway...am reusit sa o termin si eu..cam in graba :roll: :? |
Il asteptam si pe knox si dupa aia facem battle-ul :wink:
|
1 Attachment(s)
sper ca nu se supara nimeni dc am incercat si eu :roll:
|
noah...ce naiba?frate...da park era vb k pe diseara sa avem Z-urile gata...ii klar...numa` maine incepe sesiunea de votare...hai knox...urca Z-u` in seara asta pls(normal...dak l-ai terminat....)...
|
1 Attachment(s)
oxide, uite am facut eu masina asta
P.S. nu cred ca ai ce sa faci mai mult de atat la o masina ca ea :lol: |
shtiu..
|
poate facem un battle ... daca reusesti sa o tunezi si tu :D
|
nope...n-am chef...am renuntzat la ideea cu Ferarri-u`...l-am facut shi yo...da n-am chef amu`...
PS:uitatzi-va la Various...am facut un Ifinity G35...vreau pareri... :wink: |
1 Attachment(s)
ok... daca n-ai chef atunci astept sa accepte altcineva provocarea asta
|
k...accept provocarea...postez mashina mai tarziu...k repar cateva gresheli... :wink:
|
2 Attachment(s)
noah...uite k se poate mai mult de atat... 8)...let`s battle... :2gun:
|
ok fa poll
|
nush sa fac poll... :oops:
|
nici eu :oops:
hey, cine ne ajuta si pe noi ?? vrem un poll :(((( edit: aa stai putin ca eu nu sunt gata :D nu mi-am pus semnatura |
1 Attachment(s)
ready 8)
|
1 Attachment(s)
gata si eu
|
concurs
1 Attachment(s)
salut.ce ziceti...va bagati ....nu provoc pe nimeni..se baga cine vrea.....o sa o pun si io mai incolo pe a mea :D
|
vt
1 Attachment(s)
E prima masina \"preparata\" de mine ... Si akum spuneti miile de defecte :lol:
|
1 Attachment(s)
M-a provocat un tip pe numele lui de scena hori_cutz_tuning , sa preparam un lexus ..
Am acceptat provocarea lui. Rog pe cei din DT (toti cei din design team) sa comenteze lucrarile noastre. Cred ca pana diseara le vom termina amandoi. Asta e masina la care lucram :twisted: |
Re:
Quote:
|
re
Tng-ule sa faci bine sa castigi :PP lucreaza bine sa fi castigator :P e nasol ca faceti amandoi parte din acelasi usergroup :P bafta voua :P
|
Re: re
Quote:
Acum am ajuns acasa...si ma apuc.. am facut cam 60% |
re
man mie mi se pare ca face parte si din virtual tuning..apare si acolo :P oricum as vrea sa castigi tu :P
|
da...pai aia cu virtual tuning n-are treaba :P
problema e ca e aproape 12 .. si nu m-am apucat de treaba ms pt sustinere :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning