![]() |
Re: E30 - Inca o cotoarba...
lucrezi cu africani frate acum?..:)) ala e gabi..?.........:)):))
|
Un fel de african :P gabi e :), era un pic agitat :-P:lol::lol:
|
cerbule cum se aude ma iti ating de punte sau alceva?
|
Frumos frumos...am crezut ca a disparut Thread-ul :::):)
|
Quote:
|
fratica...omu meu de cand n-am mai intrat sa vad aci treburile cum stau.Racer?sa inteleg ca e pus pe treaba nervosu tau deci...te rog dupa cum bine stii..vreau poze.Deci nu se poate dara.poze si filmulete ceva!Sa te vad la actiunes!bafta fratica..multa!
|
5 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine boss sa mor :lol: paparazzi picture's !
|
Hehe, merci pentru poze... io am fost cam puturos in ultima vreme... ;)
|
..foarte frumoasa masina..simpla dar cu gust..o intrebare am si eu:am observat la stopuri k sunt rosii si la semnalizare,desi nu par a fi hella rosii-ce ai facut cu ele? bafta in continuare cu ea!
..razvi-super pozele;) |
ii sta bine cu 17.......:P
|
Quote:
|
frumos ursachele....prea frumos
|
Quote:
P.s. "Mă gândeam şi ziceam: oare când mi se va îndeplinii şi mie acest vis E30,oare când Dumnezeule :(,sper să am şi eu parte de un e30 în această viaţă" Să ai grijă de ea Zamburic că ai adus-o super bine,nici nu speram să ajungă atât de bine la final,luând în considerare cum arăta la început ,felicitările mele boss!Cine ar spune că nu arată ok sau alte chestii de genu ori înseamnă că e prea îngâmfat ori nu ştiu ce să zic ! |
Quote:
|
Quote:
|
Uite-l si pe Zamburic cu cotoarba lui...adica a mea :)))
Arata bine rau ! |
1 Attachment(s)
Masina este de vanzare , astept oferte, se vinde fara faruri, fara filtru de aer... masina mai are mici defecte, la combinatii pretul masinii este de 6000 euro...
|
Quote:
|
Quote:
|
normal ca e....a muncit atat ca sa o vanda...dar a mai avut el o tentativa si s-a razgandit.....
|
Quote:
|
Quote:
dai comanda si pleaca baiatu in DE si iti aduce ceva tipla....;) am fost acum 2 sapt si am vazut unul visiniu.........belea... |
Modificari urs
Aripa stg fata (nou) Aripa dr fata(nou) Pasaj aripa stg spate(nou) Pasaj aripa dr spate(nou) Acoperit maner usa stg/dr spate Prag stg(nou) Prag dr(nou) Tragar Bara fata/spate M tech 2(fibra) Laterale+praguri M tech 2(plastic) Podea reparata Fusta spate completa Geamuri electrice (4 buc) instalatie Parbriz(nou) Rola motor(nou) + inca una care tb schimbata Motor 2.5 M50 E34 (192cp) Radiator E30 318is (de tropice)(nou) Cutie viteze ZF Grup 3.64 LSD Cardan flansa mare Tobe( e36) cap coada Oglinda interioara M Technic Volan M technic I Rezervor Interior Sport BMW(scaune+bancheta+fete usi+perdeluta spate)( cu defect scaun sofer) Fusta fata 90 + proiectoare Cablu baterie 325i Arcuri Weitec fata/spate 60-60(noi) Amortizoare Jambe groase Discuri fata+spate Zimmermann ventilate + perforate(noi) Placute frana fata+spate ATE Caseta directie servo E36(sh) ( tb schimbata) Capete bara E36 Servo frana E21 (sh ) tb schimbata – o am Conducta frana dreapta fata Etrieri fata Consumabile( ulei+filtru benzina+filtru ulei) Bord Suporti Motor E36 (noi) Bucse bascule fata M3 E30 (noi) Flanse amortizor(noi) Bielete de directie(noi) Bucsi punte spate(noi) Bucsi bascule (noi) Pivoti (noi) Cabluri frana de mana ( in portbagaj ) ;) Tampoane motor (noi) Cal schimbator Geamuri laterale (4 buc) Cablu capota Curea alternator (noua) Electroventilator AC E34 Bara stabilizatoare Bielete antiruliu fata + spate (noi) Bucse bara stabilizatoare fata + spate (noi) Usa dreapta fata Roluit aripi fata + spate Vopsitorie totala + interior portbagaj Jante Azev 17” 8,5j fata si 10 j spate + anvelope 215/40/17 fata 235/40/17 spate ASTEPT OFERTE... |
Vinzi jantele separat? Sunt intersat daca da...imi poti lasa un PM cu pertz ceva...sunt 4x100? Le vreau pe o calibra!!! Sal!!! Bafta la vanzare desi...nu se merita la cata pasiune s-a investit!!!
|
Quote:
|
Da ai dreptate...
Bafta la vanzare si dupa parerea mea repet...nu o vinde pentru nimic in lume...am avzut-o la DRIFT la CARREFUR IN VITAN si am ramas socat...dintre taote masinile expuse acolo ursul tau era cel mai grav...nush mi s-a parut tipla....!!! Eu imi doresc urs ca al tau de la 16 ani si inca nu ma pot baga la asa ceva....nu o vinde...e mare pacat.....!!! E de nota 10 masina cum arata!!! Bafta!!! |
Interesant.N-am mai intrat demult pe aici.Interesanta e partea ca dupa atata munca si truda si indelungi asteptari masina se da!Mna e masina ta si tu decizi ce e mai bine!Iti urez spor si bafta atat in vanzarea ei cat si in achizitionarea celei noi zamburic!
|
si eu am vb cu el pe mess .... si lam facut nebun ... sa speram ca se razgandeste ...
Quote:
|
Şi cu banul jos cu,cât o vinzi,de curioziate:( că ai muncit prea mult la ea ca să o vinzi când e forţă :rolleyes2
P.s. Vei cam plânge tu după ea,părerea mea;) !Baftă încă odată. |
1 Attachment(s)
Nu stiam de unde cunosc masina...
Acum vreo luna sau 2 ai trecut pe langa mine(tocmai parcasem masina) pe Alunisului, spre Giurgiului... si ma uitam luuuuung dupa ursu` ce statea cuminte la semafor. Apoi l-am mai vazut la Vitantis. Arata superb.... :rolleyes2 |
...Se pare ca BMW-urile inca mai atrag fete!cat e vorba de BMW...sa fie fortza!BMW4EVER!
PS:mai gandeste-te zamburic.E pacat de ea frate.multa munca stiu threadu de la inceput si stiu toate modificarile masinii de aici.A fost lunga vremea sa ajunga aici.N-O DA! |
Quote:
|
Quote:
|
asa fratica.........isi revine omuletu rapid.
PS;sper ca nu s-a suparat caludia pe mine pt cele zise!Era doar o remarca.....BMW atrage atentia oricui indiferent cat de vechi e!Este o vorba care zice..........BMW este ca un vin de esenta nobila.....cu cat e mai vechi cu atat e mai bun si mai rafinat!Respect! |
:)):)):))....diliu mai esti.....:))...tine frate masina, lasa dracu vanzarea aia ca o sa regreti cand o sa o vezi la altul pe strada.......
|
Aşa buos,e o bijuterie de maşină ;)ceva îmi spunea că o vei ţine !;)
|
salut...de ce scrie la semnatura ca are 231 de caluti ursu?
|
Motor 3.0l M54.
|
aaa ....ok mersi..... inteselesem ca e vb de un m50 2.5
|
Unul din ursii de colectie de la noi.Un exemplar superb....bafta multa in continuare cu el.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning