![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
sunt unii cu cnishte gusturi de inebuneshti ... dar e o mare diferentza intre kitch si styling ..
|
Quote:
am vazut prin vitan, au mai multe culori de "discuri"... albastre/rosii :chainsaw: |
Vreau si eu un Vlovo ca ala....au ramas gainile de la tara fara cotetz...
|
Quote:
oricum daca le-as avea eu, as vopsi partea aia cu negru si ar induce in eroare ca are niste jenti bestiale ... ;) iar referitor la volvo ... stti ca e cea mai sigura masina ... :lol: |
1 Attachment(s)
is prea multe (aprox 100 poze cu kitch tuning luate de pe daciaclub) asa ca uploadez o arhiva si o deschideti voi sa va minunati
cred ca 1-2 n-au legatura cu subiectul ca le-am uitat din greseala puteti sa selectati voi cele care va displac cel mai mult si sa le postati |
Le-am luat am ras cu lacrimi ! Cea mai tare este Dacia aia rosie cu abtzibild in luneta "Dacia cu Motor" !! Dar toate is criminale am invatat ceva din asta sa nu imi las niciodata aparatul foto acasa !!! :D
|
1 Attachment(s)
iaca una de prin constantza ;)
|
da ma..penala rau:)))am vazut`o si eu
|
mai e si nova aia cu bot de peugeot si cu bara de 407 ... sunt o gramada :D
|
corcituri :D
|
Cred ca este un atelier pe la voi prin Constantza ..... Kitch Shop ... Bucurestiul este plin am unu pe strada cumpara Dacii d'astea Obosite si le "modifica" cu autocolant si mai scrie si Florin Tuning pe ele. Si colac peste pupaza le mai si vine la supra pretz ... cat poate sa fie de penal .... In curand vin cu poze :wink:
|
eh` ... atunci numele a fost ales foarte potrivit ... kitch shop ... :lol: :lol: :lol:
|
|
aia pictata nu e kitch .. e ceva deosebit :)
|
bling bling for girls
:):) |
Quote:
|
chiar ca loganu` ala ii bling bling 4 girls .. :D
|
1 Attachment(s)
e prea tare loganu asta :) parerea mea
|
mai e pus la funny styling ;) :)
|
hahah, logan flower power :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ma poate lamuri si pe mine cineva cei asta?
|
INCREDIBIL :writers_b : n-am mai vazut asa ceva pan' acuma
unde ai vazut-o ? :) e reala ? :) buhaha are 2 volane :peace: |
Quote:
|
E pe bune poza?
As avea o teorie (daca poza este pe bune)... Fata masinii este poza numarul 1. La volanul pozei nr 2 sta cineva care va invartii de volan intr-o directie iar cel de la "volanul" poze 1 va trebuii sa compenseze. Simuleaza "fugitul" de fund a masinii... |
mda .. si dak are motor si in spate e bestial ... :))))
|
poza cred ca este pe bune. nu gasesc nimic care sai tradeze autenticitatea. totusi este o masina de pe vremea comunistilor, cine stie ce idei aveau sa faca cu ea......oricum foarte ciudata chestie. am gasit poza aici, in arhiva de pe daciaclub.ro. totusi nu stie nimeni nimic despre asa ceva?
|
cine stie ce prototip a fost si ala la vremea lui ...
si lasat in paragina ... |
ma adevaru-i ca una ca asta mi-as dori. drifturi in prostie si la 10 la ora fara ros cauciucuri fara nimic :D
|
dar atunci ce farmec mai are ? :lol:
|
mi-as face asa ceva dar pacat ca n-am unde sa ma dau cu ea... ca pe drumuri publice n-ar merge...
asta din poze cred ca apartine unei scoli de pilotaj cel mai probabil... |
lolo =)))) prea furios prea iute derapaje in gropi ...
|
pai cu aia poti sa faci derapaje si peste bordura :)
|
Quote:
da-le-n pewla mea de drifturi .. tu-ti dai seama ce cercuri faci cu ea ?!?!? era un film cu un hyunday coupe cu 2 motoare turbo care facea nishte cercuri ... vai vai .. tu iti dai seama cce cercuri faci cu asta .. tinand cont k si rotziile din spate bracheaza ?!?!? |
SORRY DE OFFTOPIC !! Super TARE !! Psycho felicitari pt drift-ul din semnatura Solenza Rullez !!! :peace:
|
da ma nice driftul din semnatura. ai prins figura. tu l-ai facut Psycho?
|
ba frate..daca panarama are 2 motoare ce face? :)))) jumate vrea intr-o parte restu opus... ca atunci cand se imperecheaza javrele :)))) :lol: doamne cel lume nebuna
|
Masina respectiva are doar 1 motor, cel de-al 2-lea volan este folosit doar pentru a intoarce rotile de pe spate...
|
1 Attachment(s)
Ce masina credeti voi ca este???
De curiozitate sa vad daca recunoasteti stilul :) |
trabant ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning