Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5688-femeia.html)

BlueEyes 19-04-06 18:00

Re: Femeia .....

cine stie dracu cata bataie sufera alea ptr k au tras cu ochiu l unu din bar ...sau cine stie cata bataie sau kare injuraturi sau tot felu de ***uri sufera ptr 100 E cerutzi d l ala ....... e super naspa ptr o fata s depinda d un baiat ... si mai ales sa fie un ditamai tzaranu cu bani si 4 clase

RA_2fast4u 19-04-06 18:17

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
cine stie dracu cata bataie sufera alea ptr k au tras cu ochiu l unu din bar ...sau cine stie cata bataie sau kare injuraturi sau tot felu de ***uri sufera ptr 100 E cerutzi d l ala ....... e super naspa ptr o fata s depinda d un baiat ... si mai ales sa fie un ditamai tzaranu cu bani si 4 clase

aha, si intrebare.... cine le obliga sa stea cu aia? nimeni? si crede-ma ca majoritatea nu sufera nici un fel de bataie si injuraturi...eu zic ca is ff putine cazurile...... si ori cum, chiar nu is curios daca nu reusesc sa se descurce altfel in viata e problema lor....poate singura bataie pe care o sufera e cu p**a peste fata :lol: :lol:

d3vilish_lips 19-04-06 19:31

......dak nu vor sa sufere sa puna mana sa faca ceva singure nu le lua apararea miki k isi merita toate soarta ....vb lui cine le obliga sa stea ....a vor bani vor fitze sa indure dak nu sunt in stare sa se descurce singure ce pelea mea ;)

BlueEyes 20-04-06 01:12

aaaaaaa clar reihan !!!!!!!! nu m-am gandit o clipa s le iau apararea !!!!!!!!!!!!ptr ce sa te milogesti l un burtos ?sau vre-un cu chelie in cap sa-ti dea niste bani pre adidasii din mall ? sau sa mergi la nustiu ce intalnire sa-si iei un shut un fund k ....ai stat cam mult la baie .....
corect ! s indure ! este soarta lor ... si-o fac cu mana lor ... mai rau este k unele se OBISNUIESC!!!
ptr rafast!-cunosc o groaza de exemple care pe strada sunt mari doamne si ...de fapt ... dk le atingi un pic pe undeva s-ar putea sa zbiere de durere din cauza loviturilor de pe sub haine =))=))...........
GURI le zice la astea FRIPTURISTE!=))=))=))

Leutzu_ 20-04-06 15:20

simplu...mama :D

aleks 26-04-06 11:05

miky, reihan, aveti mare dreptate...
eu stiu vreo cateva duzini de rapandule de genul asta, si n-am nici cea mai mica urma de mila pentru ele.
si-o iau prin dormitor peste bot, dar au figuri de nu le ajungi la nas pe strada, de parca ele ar fi inventat mersul pe jos...
asa ca... no mercy for that bitches ;)

d3vilish_lips 26-04-06 18:11

.....multumim aleks ...grupul fetelor care nu suporta ifosele si le plak betivii prekum iubitii nostrii si restu grupului anonim :lol::lol: te saluta si te asteapta la mare ;).....

BlueEyes 26-04-06 21:32

hahahahaha ce tare ai zis-o pe asta reihan .... :))))))))))))))
alex sper s poti ajunge ... se anunta bahaos prea mare:)

Mertzanik 27-04-06 12:53

Toti cica fugiti de pipitze de astea de fac bot in dormitor si p strada nu l ajungi la nas....dar ce va mai visati cu ele.....hai baieti fiti sinceri cu voi dak nu cu restu lumii.....eu sincer nu le sufar ..... dar nu le mai desconsiderati p unele dintre ele ....pe ce ??? k sunt cu cateva secunde mai destepte decat voi? k va manaca d bani si voi va dati seama prea tarziu???...faceti le voi p ele nu ele pe voi....femeia e cea mai a dracu fiinta din lume...din univers...mai a dracu decat dracu....iubiti-le unde vreti , ganditi inaintea lor si aruncati le atunci cand nu mai merita....dar p cele care merita....iubiti le unde trebuie ;)...si cat trebuie

Psycho 27-04-06 12:59

bah tuh eshti gay ?

Mertzanik 27-04-06 13:52

gay nu am fost nu sunt si poate nici nu o sa fiu vreodata...sunt doar o fata....

Psycho 27-04-06 13:57

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... buyaka ... :) ...

scuza`ma atunci :) nu a fost intentzie REA :) ... dar suna GAY :)

Mertzanik 27-04-06 13:58

poate sunt in transformare....:D

Psycho 27-04-06 14:14

lasa mah ca te faci tuh mare :) .... in principiu bine`ai venit p forum printre noi .. adevaratzii cassanova si jose armando ;) ... boala femeilor ;)

Eugen_TL 27-04-06 14:18

psycho si suntem primii care am descoperito! tu pe un topic ai crezut ca e baiat..euy pe altu! ne-a lamurit pe amandoi! :) stai sa apara si restul! :) :)

eu i-am dat si flori sunt mai sucar! :P8) mai sucar.. ma joc cu vibratoru` prin spate.... e tare rau ,sunt sucar rau de tot

Mertzanik 27-04-06 14:30

ms d primire....si apropos frumoase flori si albe cum nu imi plac :D ..iar telenovelele moartea mea....o sa fac infarct in curand k ne impanzesc....:chainsaw:

KillerB 27-04-06 14:33

Cool girl! I like your style!:twisted:

Eugen_TL 27-04-06 15:19

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
ms d primire....si apropos frumoase flori si albe cum nu imi plac :D ..iar telenovelele moartea mea....o sa fac infarct in curand k ne impanzesc....:chainsaw:

tu ca fata stii ce ai de facut! le accepti..zici ms, pupi eventual! dupa care le arunci in cos..:D baiatul isi face datoria sa le dea! restul nu il intereseaza...pe mine cel putin nu! :lol:

Mertzanik 27-04-06 15:29

uuuuuuuuuuuu......ce urat reactionezi la o gluma...sensibil....nu imi plac dar ca imi esti simpatic:D:D:D le tin la inima nicidecum la cos ...... k atunci cand zic ms o zic ...k asa cred

Eugen_TL 27-04-06 15:47

eu glumisem draga ..nu era nici o reactie naspa din partea mea! :) daca nu iti plac asta e ... iti dau un brad vrei? un tei ceva? :) :) si aici la smilies nu am gasit decat albe :) .... mai era parca un trandafir dar nu imi place mie cum arata ! 8)

Mertzanik 27-04-06 15:55

un ciuline mi-ar placea...

Eugen_TL 27-04-06 16:11

1 Attachment(s)
poftim... :D draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...

edit sant0s : esti tare rau .. ai cucerit-o .. acum du-te si da din dreapta !

Mertzanik 27-04-06 16:13

=)))))))))))))))))) ms esti un dulce

Spark 27-04-06 20:54

ceva se infiripa pe aici ... ;)

EvLSant0S 27-04-06 22:34

da, o gramada de offtopic, iar te mananca-n ..."tuningbot" ?

Mertzanik 27-04-06 23:20

le stiti voi p toate...numai p forumuri de tuning (cica) nu imi cautam jumatatea....;) bv baieti iar sunteti destepti

EvLSant0S 27-04-06 23:30

c`mon .. incepusei bine !
acum o dai in offtopic si vbesti si la plural degeaba... jignind

Mertzanik 28-04-06 12:34

offtopic....da dak se da discutia in balarii....

Eugen_TL 28-04-06 16:25

SANTOS: ca deobicei ma vezi numai pe mine! ia fa bine si uitata si la alt topic de aici unde se face off si chiar aleks a atentionat ! de cand sunt eu aici numai in mesajele mele te bagi si dai edit! frate vrei corectitudine si sa faci treaba?bv tie dar fa peste tot nu numai cu unii! fara suparare

ps: si din dreapta nu dau pt ca ... (mai bine tac ca iar o dam in ***uri si nu-i frumos)

pps: sorry sefu de OFF ! am sa incerc sa nu ma mai manance in ....;)

Psycho 28-04-06 18:20

draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...

hahahahaha bah du`te draq k eshti cu capu` sa mor yo :))

needBrain 01-05-06 23:16

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
poftim... :D draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...

edit sant0s : esti tare rau .. ai cucerit-o .. acum du-te si da din dreapta !

looooooooooooooooooooooooooooooool :))))))))))))))) esti sef pe cuv meu :))))))))))

dar santos are dreptate,in ritmu asta ai de asteptat muuult si bine

Mustang 02-05-06 06:54

Quote:

Originally Posted by Psycho
draga mea, am fost atat de r3t@rd@t incat am stat 30 de minute sa caut pe google.com poze cu CIULINI si l-am ales pe cel mai frumos ...

hahahahaha bah du`te draq k eshti cu capu` sa mor yo :))

man...u must be outta yo' mind :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 02-05-06 21:20

gata, va rog, fara offtopic, se pare ca in sf. a inteles .. ideea ..

aleks 06-05-06 03:14

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Cum definiti femeia ?

eu gandesc asa:
cea mai frumoasa creatura ....
totodata cea mai a dracu creatura (daca vrea)

si btw:
e vreunu pe aici care poate sa inteleaga creaturile astea ? :P

p.s: cand zic creatura ma gandesc la ceva divin .. la ceva frumos
nicidecum la monstruletzi urati or stuff like that
asa ca nu-mi sariti in cap.
ia sa vedem ce aveti de zis :)

ia sa revenim la ideea initiala...
cum definim femeia?
si... cum o intelegeti fiecare?

d3vilish_lips 06-05-06 10:54

......ar trebui cu grija ;)....

needBrain 06-05-06 12:25

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
......ar trebui cu grija ;)....

muhahahahhaa,traiasca reihan :D

d3vilish_lips 06-05-06 14:13

......ce v`ati face voi fara mine :lol::lol:.....aoleu kum suna :oops: simt k ma pashte bataia ....urati`mi pashte fericit! :lol::lol::lol:

aleks 07-05-06 04:58

dak il mai apuci pe the next one :D:D:D

EvLSant0S 07-05-06 12:13

Quote:

Originally Posted by aleks
ia sa revenim la ideea initiala...
cum definim femeia?
si... cum o intelegeti fiecare?

cum definim femeia? why bother ? ....

si .. cum o inteleget fiecare ? cine intelege femeile ? trebuie luata ca atare si aia e .. :) cu cat schimbi cat mai multe p saptamana cu atat mai bine .. .(punct) ai o rel. max. 2 chipurile .. stabila.. si in rest. . tzoc poc .

needBrain 07-05-06 18:29

amiiin!!!
ce rost are sa pui suflet si apoi s-o vezi cu altu pe strada sau....pur si simplu sa se suceasca subit....ce rezolvi?nervi,dezamagire....intr-un cuvant INUTILITATE

cat despre ce este femeia.pai ce este?inainte vroiam sa aflu dar nu mai sunt asa de curios.exact cum a zis santos:femeia trebe luata ca atare!!!(sa stii santose ca pt replica asta ai o bere d la mine)
cat despre relatiile tzaca-paca...pana la un anumit punct sunt cele mai bune.aici e putin cam cum e cu jocurile de noroc.TREBE SA STII CAND SA TE OPRESTI

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning