![]() |
nu e interesanta deloc , am sters-o , au sarit prea multi cu gura , sunt acuzat de lipsa de \"cavalerism\"
in fine asa o fi dar... daca ma imi puneam poza in mail , ma duceam la o sala de net , si postam poza pe vreo 5-6 topicuri , necenzurata , eram acuzat de..... ce ? in fine... :roll: :roll: trecem.. peste |
se poate sa fi exagerat eu, dar cred ca ea nu stie de gluma :roll: :? :roll: ...
e posibil... |
tu te-ai bucura sa te vezi gol pe net ? :roll:
|
gata, am facut rost de poza :twisted: :twisted:
NICE :shock: |
o vreau shi eu
|
imi pare rau, dar nu o pot da la nimeni
si asa au vazut-o prea multi fara acordul cui trebuie |
poza e veche antica si de demult , intrebati-l pe mpa , cat s-a rugat de mine sa-i trimit poza , si nu i-am trimis-o ..
si totusi , sunt acuzat de lipsa de cavalerism ... schimbam subiectul ? ce ziceti ? eu cred ca ploua prea mult..... :roll: |
care`i faza ?
|
Faza scurta :)
PS: sunt ud la picioare :lol: |
1 Attachment(s)
ia k o iau pe urmele lui santos si pun si eu o poza.... o recunoasteti?! :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ia k o iau pe urmele lui santos si pun si eu o poza.... o recunoasteti?! :lol: :lol:
|
normal , ca doar nu am uitat de aseara pana acum :twisted: :twisted:
|
bey !! explicati-mi si mie despre ce e vorba ca ma tot invart cu paginile astea <70,71,72> si nu inteleg, de ce este acuzat Santos de cavalerism ? :? :)
..::10x::.. |
sunt acuzat de LIPSA de cavalerism , probabil era mai bine daca puneam poza=n mail si ma duceam la o sala faceam un user nou si bagam poza necenzurata pe 5-6 topicuri...
hai sa trecem peste... ;) |
nu era bine nici asa...nu acuz si nu apar pe nimeni dar cred ca exista o anumita limita :bored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning