![]() |
Re: E36 - Project MHT
niste cauciucuri noi, ati incercat??
sau ati schimbat intre timp opincile alea?? |
Quote:
Te rog nu mai fi asa arogant ! |
din cauza ambreiajului ??? de la ce firma sunt luate si cati dinnero daca se poate spune? :)
|
Quote:
|
Quote:
si era un apropo la poza de acum ceva pagini cu cauciucurile de pe masina, stilul ras daca sunt aceleasi cauciucuri nu e de mirat, dar daca zici ca sunt schimbate, se schimba situatia si in plus.... era de astepta la un ambreiaj sport care in principiu functioneaza ca un buton ON / OFF |
Nu mai sunt cauciucurile alea poza era facut in vulcanizare...
O vorba celebra horica SOARTA :D:D:D:D:D |
:-) Chiar ca celebra. Masina de maine intra in revizie totala, plus alte mici modificari.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Astazi MHT ul a primit o suspensie LOW :) un cadou de "8" martie pana la urma a trebuit sa o ridicam mai mult pentru ca atingea in aripi
Masina a ramas pana la uram ca in ultima poza dupa cum se vede pare ca atinge dar nu :) |
1 Attachment(s)
Păi înseamnă că a incurcat data de ziua "fomeeiii" cu ziua bărbatului :lol::lol:bvo horia să o stăpâneşti sănătos !;)
@Şi un edit cam later ,dar mai bine acum decăt niciodata nu? |
moama da chiar ai lasat-o pe burta:) arata criminal ... ce suspensie e?
|
Quote:
|
marfa rau...si cu borbet alea da bine bine.
salut mecanicul care a efectuat montajul!!!!! cezar DTM |
e clar...inainte sa pleci cu masina stabilesti pe unde sa o iei k sa nu incerci gropile
|
asta da drop
ce suspensie este?? fa si tu o poza cu rotile bracate |
Momentan am lucruri mai importante de facut decat sa-mi pun melci si radiatoare pe masina. Probabil ca odata s-odata imi voi face si damblaua asta, dar momentan chiar am altceva mai important.
|
Quote:
DAR eu sunt sigur ca in starea asta nu poate sa mearga cu masina.Nu are unde sa lucreze suspensia.Ii atinge in aripi cu siguranta,asta daca lucreaza suspensia vre-un pic.Ca sa poata sa o scoata la capat,pentru mers zilnic, ii trebuie niste cauciucuri un pic mai intinse,si unghiuri negative pe fata. Acum trebuie sa caut suspensie mai joasa de -8 :sad: :lol: |
welcome to the club.te invat eu toate gropile din berceni dak vrei :)) eu le-am luat pe toate
|
Quote:
|
In seara asta am mers, este ok, doar o obiectie.....slalom pe soselele din bucuresti.:-(
|
Quote:
tie cam frica :D |
Quote:
|
dute si fa curse de pilotaj de la titi aur :):):):)..k acolo esti doar acceleratie, frana, stanga si dreapta....:):)
nu esti sanatos oricum...la craiova am o surpriza 4 tu >:) |
am citit tot thread-ul de la inceput pana la sfarsit , si nu pot sa zic decat "WOW" .... bafta in continuare cu proiectul, si poate ne vedem la craiova duminica , sa o admir si LIVE, ca la pitesti in toamna nu prea am avut timp ... am venit tarziu , si am vazut masina de departe
|
Quote:
:lol::lol::lol: Baaaa pune mana la treaba in *** k iti dau 2 perechi de palme sa mergi cu ea la Craiova!!! P.S.: Asta e o matza dintre cele mai frumoase din Bucuresti;)..totusi rotile parca nu`si au rostul acolo...defapt jantele:???: |
Quote:
|
:shock:
Quote:
pacat , multa lumea si-ar fi dorit sa vada MHT-ul acolo |
Daca vremea tine cu mine, poate reusesc sa-i termin revizia si cine stie.....poate ne vedem la Craiova.
|
Quote:
|
Am fost si la Craiova, desi am zis ca nu voi fi prezent....obosit, nervos si inca multe alte chestii cu asa zisa cursa, care sincer a fost de tot ......
|
am si eu cateva poze cu MHT-ul pe Aeroport si la Bucovat ... o sa le urc aici mai pe seara duap ce termin de descarcat la ele
|
3 Attachment(s)
Quote:
@Horia:Îmi pare rău de cele întămplate,sper ca enk si ceilalţi ce au mai avut probleme să îşi revina căt mai repede ;) !bft |
Quote:
|
hey hey CRAIOVA hey hey tot asa :) :) :) :) :)
|
Quote:
|
Am vazut ca ENK era ok cand am plecat din Bucuresti, insa la Craiova a ajuns fara capota si cu nasul un pic stramb, nu stiu ce s-a intamplat cu el, iar de MHT nu stiu nimic! Oricum, bafta! :D
|
1 Attachment(s)
Un mic incident am intrat intr un 407... poate daca nu avea stopurile date cu lac negru nu il nimeream asta este SOARTA :)
PS. pana sa fac accident kid2006 a bubuit motorul la mazda, eu am pocnito, opc ul simeringul de la palier si ambreaj, o pisica 318is a blocat cutia in a 1 a toti de la noi ! |
Dupa cum ai zis si tu...SOARTA. Lasa ca ne facem noi mari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning