![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
da ms am primit mesaju de la tine insa nu mai iau acum alta evacuare o am pe aia de m3 mai tre modificata si o pun, oricum nu aveam atatia bani pt evacuare , ms oricum
|
da am fost acolo, dar mi s-a parut cam aerian , adk nu stia ce e m3 si asta ma pus pe ganduri , nus ce sa zic si nu ce sa fac...ramane sa vedem unde o sa ma duc pana la urma... tie cosmin ce ti-a facut la masina? ai poze ceva? mi-am facut traseul cap coada la o calibra (baiatul a facut cred ca vreo 3 coate perfect,mi-am ales diametru tevii si tot...per total am fost multumit.si pretul a fost ok. pe fosta calibra imi montasem la PILOT acum vreo 3 ani o toba finala.si pe finala+montaj am dat 600RON(acum 3 ani) |
frumoasa masinutza bro, de abia astept sa o scoti pe strazi sa ma faci o tura
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ai mai rezolvat problema cu evacuarea? :-s
|
astazi o sa duc masina si cred k duminica sau luni o iau :) abia astept
|
astept sa`i dai o nota la noul motor...la cum se comporta...si daca "mananca asfaltu"
|
app mi`a spus cineva ca nu se mai poate omologa alt motor pe masina daca nu are aceiasi capacitate...si nush ce criterii...asa este? :-s
|
Quote:
|
DE ASEARA MASINA E PE STRADA ! SUNT FOARTE MULTUMIT DE MASINA ! TRAGE BINE SI SE COMPORTA FOARTE FOARTE BINE IN DRIFT (PIPEREA CINE STIE CUNOASTE ) Cu ocazia asta pot sa zic inca o data k suspenisa TEIN merita toti banii.Si sunetul masinii este exact de M3 se aude superb dupa parerea mea.O sa pun niste poze azi cu ultimele lucruri
|
Daca ai timp pune si un filmulet sa auzim cum se aude motorul ... :) .. astept sa vad pozele si dupa imi spun parerea :) ;)
|
mate. .sa iesim sa facem treaba aia :D
|
felicitari mate te-am vazut cand ieseai din pipera pe barbu vacarescu :D dar era inaltata de fata? sau misa parut mie
|
3 Attachment(s)
chiar era inalta k era setata sus :) azi am lasat-o jos si ma asteptam sa se lase mult mai mult, sa vedem poate s-o mai lasa cu timpul...sper,Sunetul insa imi place la nebunie :D
|
super.. inseamna ca o vedem/auzim la romexpo TIBCO 20-22 iunie? :D cerce ceva ?
|
nus...vedem...
|
sa nu pui si u un filmulet cu sunetu:)
|
nu am momentan nmk, cand trea filmat nu a fost nimeni pe faza :) dar o sa fie si o sa pun
|
Sa pui o poza cand e "pe burta la maxim" :)
|
pai din pacate cum e in prima poza aia e maxim acum....:(( tre sa vad poate gasesc la TEIN pt fata si spate niste acuri mai moi sau mai scurte k altfel nu se lasa mai jos, mai astept sa mai merg cu masina poate se mai asaza , dar momentan e doar atat :(
|
auu..pai mai bine o lasai paia veche..la ce iti trebuie reglabila daca no sa o reglezi niciodata mai sus decat acum...si mai jos nu se lasa..
|
da intradevar....TEIN Euro Dumpers e mai proasta decat arcuri FK joase si amortizoare facute...de ridicat o ridic cand am nevoie , cum ar fi sa plec la un munte sau ceva cu masina ca sa nu am dureri de cap...si de joasa oricum se mai asaza insa nu va fi tarata, si nici nu as mai putea sa o pun f jos din cauzea tobelor...
|
misto sunet`u ala zici ca e m3 :D
|
Felicitari, Razvane, a iesit super, si din punctul meu de vedere chiar daca masina nu e atat de 'lasata' esti de o mie de ori mai avantajat cu suspensiile acestea, ma refer la pachetul complet.. si nu doar de show.
Sa ai parte de ea, si ai grija, e diferenta mare de la 1.8 la 2.5 :P distractie placuta. |
Dupa cum bine zice si cineva care chiar stie cum stau lucrurile pe un alt thread, mai jos nu inseamna neaparat mai stabil, din contra ...
|
eu nu stiam ca ce ai avut tu erau daramate...mi se pare absurd sa dai 1400 pe o suspensie si sa nu ti faca masina stabila,eu ziceam doar la aspect ca arata mai bine cu cele vechi.
|
Quote:
Pai masina e mult mai stabila cu ceva performant, din ce a spus se intelege ca nu e asa de mult lasata cum era inainte.. in rest e totul ok . Felicitari Mate ! |
Quote:
|
Salutare !!! foarte simpatica pisi asta a ta... bafta la proiect si sa o folosesti sanatos fara evenimente ! e36 ...printre cele mai frumoase bmw`uri:x
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
In poza 2 de ce este spatiu acela intre aripa si semnalizare?
|
Quote:
|
ma bag si eu putin in seama dak nu-i cu suparare...dak ma dai si pe mine 2 ture cum zici promit k scriu si eu numai la subiect :-P...si apropo trebuia sa pui si tu un pachet de kent lung k atunci parea si mai joasa masina :-P.glumes.cu distanta ai intre toba si pamant nu ai probleme pe la gropile de acolo din buc?in orice caz misto masina si se vede k muca buna isi spune cuvantu.bafta in continuare
|
asteptam niste filmulete cu drifturi :D
|
Masina e grava rau de tot....bravo mate, felicitari pt ca ai reusit sa-ti duci proiectul la final
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari inca o data razvane, arata foarte bine... si sunt absolut sigur, ca e de vis pe sosea. voiam sa te intreb, pentru a face reglajul de inaltime, trebuie sa ridici masina pe rampa? sau au o chichita ceva, gen wrx sti? (scuza-ma dar chiar nu stiu) Oricum m-am uitat pe net, suspensia e super, ready for race... reglaje pentru bump damping, rebound damping.... merita toti 1400e... |
pai pentru reglajul de inaltime o ridici pe cric si dai roata jos, dupa care masori cu un cm distanta intre centrul rotii si aripa si intre buza jantei si aripa k sa ai 2 repere fixe, iar ce ai vazu tu pe WRX este EDFC Controller , care este un dispozitiv electronic care are 4 motorase ce se pun pe robinetele de duritate pentru a modifica din masina in timp real duritatea, il voi achizitiona si eu cat de curand, insa inaltimea poate fi reglabila numai la sistemele airbag suspension , sau hidraulic suspension, in rest e manual :))
Cat de curand voi lua si Upper mounts pentru ea k sa o pot cracana de fata sa stea mult mai bine de-a latu |
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning