![]() |
1 Attachment(s)
gata am terminat clio :D sa imi spuneti cum e
|
mie imi place... dar nu vreau wide kit... mai incerci o varianta? fara sa-l latesti ? te rog frumos :) as arata belea dar irealizabil :D
|
1 Attachment(s)
Solenza :D
|
2 Attachment(s)
spate ct 14 msn
|
o sa mai fac onk odata spatele
a iesit km prea negru dar voi incerca sa fac cevas sa nu mai fie in falu asta ..... ma stadui si io p aciule kt pot ... |
A ramas cum am stabilit.
Masinile care urmeaza a fi preparate trebuie sa fie personale sau a lu` mamica si/sau taticu` sau in cel mai rau caz a lu` vecinu`(facut cu aparatul foto nu gasite pe net) Comentarii sa fie mai putzine,eventual decat cele ale proprietarilor de poze. Numa` bine ! |
3 Attachment(s)
a venit vremea sa imi faceti si mie masina :D
am pus poze k`lumea |
renault clio tunat
1 Attachment(s)
aceasta masina este doar inceputul[/b]
|
asa mai merge :D
|
clio tunat din lateral
1 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
pentru sandrin:
|
Re: clio tunat din lateral
Quote:
masina trebuie sa para cat mai reala,tu ai colorat tot decoru ,contrastu e la maxim,spoiler spate \"rupt\"... :roll: voi[s] trebuia sa mai inchizi capota aia de carbon (de la brightnes-parca asa se scrie :P :D ) fi si tu mai atent cum combini culorile ca sa iasa mai frumos |
a fost facuta in graba!!!
si in viitor sper sa fiu mai atent |
2 Attachment(s)
clio
|
Re:
Quote:
fi mai atent cu selectatul. nu te mai grabi ca nu iese treaba asa.. in ce program lucrezi tu? |
in ff scurt timp ...
NUMAI ... cei care fac parte din DESIGN TEAM ... vor avea voie .. sa tuneze .. masinile ... membrilor 4tuning .. asta ca sa evitam ... aparitia lucrarilor .. mai slabutze.... automat .. cei care roaga.. ca pozele sa fie .. tunate .. sa fie dezamagiti si etc. ne-am inteles ? nu va obositi ... ave3ti destule topicuri unde sa lucrati diferite masini ... ok .. ? |
e buna ideea... dar inseamna ca eu nu am \"lucrez\" la sectiunea asta , cum nu fac parte din... \"team\" :roll:
hai ..... termina .. stii bine ca nu la asta ma refeream .. ai inteles .. ce vroia sa spuna postu ... peace ,sant0s |
santOs
cei care nu fac parte din team au voie sa lucreze la masinile celor care le pun aici...dar eventual sa nu le posteze aici ,ci in locuri special amenajate (vezi \"Various\",\"Aici invatati sa faceti virtual tuning\"...) :roll: |
ok.. atunci o sa postez acolo :roll:
|
4 Attachment(s)
la masina mea ce poti sa-i fac? dar eu vreau un tuning care se poate totusi realiza ca as vrea sa-l pot face anul asta si ma intereseaza ceva frumos, asa ca hai la treaba \"copii\"!
hai sa va vad cat de priceputi sunteti!!! |
1 Attachment(s)
8)
|
mai bine o faceai si tu o culoare ***** :roll: PAREREA MEA :!: :!:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai pun si eu o poza ... nu stu dak v-am stresat ... da poate mai are cineva timp. thanx
|
Re:
Quote:
|
da, ok. maine pun :D. da am zis ca puteai sa-mi dai tu alta idee de spoiler ... da eu din ce am cautat aia parea \"smechera\".
|
2 Attachment(s)
poze ... pt blowwind
|
de mine se ocupa cineva? pls
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
bafta |
da e dragut dar putin mai mult poti sa fai?
eu chiar ma voi folosi de ideile voastre si cred ca in viitorul apropiat voi si pune in alicare! asa ca ...... astept |
1 Attachment(s)
cat e ceasu..???5 fara un sfert???marfaaa.... :shock:
|
1 Attachment(s)
hm...vad ca nimeni nu se baga la masina mea ...!
asa ca am facut`o eu ..... astept pareri desi as vrea sa vad cum va iese si voua ! ps: nu o sa mai lucrez pe acest topic asa ca bye bye ! |
Re:
Quote:
nu merge, mai incearca si poate te trezesti cu un cico!! |
plssssss plsssss
|
1 Attachment(s)
my car by KNOX frate esti super tare !
sa vedem cine mai face! |
1 Attachment(s)
i-a mane uite am facut si eu :D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ia mane si de la mine una :hug:
|
faceti-mi ma si mie un tuning cat de cat la slz pls .. :( aproape totzi v-ati batut joc si le faceti in graba :( :(
|
sandrin
incepi sa ma enervezi. masina ta a fost preparata de mai multi. si nu in graba,a iesit chiar misto(cea facuta de mine :P :D ) ce vrei sa iasa din soleza aia avion ?? :? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning