![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Quote:
am nevoie de parasolare cu sistemele de prindere , si de toate manerele de prindere...daca ai parasolare sau ce ai...nu e panica ...mi le pui pe curier. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
mi am gasit parasolarele....multumesc....le aveam pe undeva printr o cutie :)
masina are acum plafon imbracat....am dat si roll cage ul jos....o sa fie vopsit in roshu....ne am plictisit de negru...momentam demontam tot . |
vine vara si toata lumea schimba cate ceva
foarte frumos bolidul,spor la treaba! |
1 Attachment(s)
Plafonul este gata , din pacate n am apucat sa i fac poze...maine caut pe cineva sa mi imbrace in folie de carbon ceva plastice de interior...sa vedem ce iese.
tot interiorul este demontat...:( |
instalatia electrica este gata , izolat tot , pozitii in semnalele fata , acum a mai ramas de montat interiorul care nu este inca gata de la tapitat....sper ca in weekend sa fie totul gata.
revin si cu poze. |
10 Attachment(s)
o parte din poze....nu e gata inca...sper saptamana asta sa fie...
|
Masina a plecat de la MARELE MAESTRU RENATO pe care il recomand oricarui impatimit...lucreaza impecabil...in sfarsit...daca are nevoie cineva de ceva pe instalatie electrica si nu numai va rog apelati cu incredere.
mai am de pus bancheta si interiorul e gata...mai sunt cateva retusuri dar in proportie de 90% e gata... |
7 Attachment(s)
interiorul aproape gata....
|
imi plac la motor culorile
|
E "piesa" roll-bar-ul !
|
e o BOMBOANA :lol:
|
5 Attachment(s)
ca tot ma plictisesc la munca o sa va prezint si restu de jucarii pe care le mai am pe acasa .
|
Dumneata lucrezi in pipera?
|
5 Attachment(s)
nu nu ...
stai ca mai am masini dar nu mai aveam poze... |
Quote:
Quote:
|
da, e al unui coleg.
|
misto baba. se vede ca ai investit bani si pasiune.
o asa masina nu o prea vad dc sa o vinzi. decat daca ai avea probleme cu banii, altfel eu unul nu asi vinde o asa masina. ce planuri de viitor mai ai, daca mai ai... |
e bine ca ai si 2 rotzi pe acolo... pune poze cu acel polo gti ca sunt curios cum arata:D
|
2 Attachment(s)
astazi a iesit de la vopsit...iti pun ce am primit , cand o vad si eu ii fac unele mai bune si le pun aici .
|
frumoasa masinutza... si cu interioru daca se poate:d(poze)
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
a prietenei ...
|
cine poate sa ma ajute si pe mine cu prinderile de sus ale banchetei de kadett !?
ofer pret maxim , rog seriozitate :))) |
Quote:
|
da, am nevoie si de cele din caroserie si de cele de pe bancheta...:cry:
|
daca tot ne plictisim , mi am comandat un regulator de presiune de benzina de 3,5 bari...consuma prea putin asa :)) , si un actuator intarit ...sa vedem cat de repede se misca baietii de la eds...:rolleyes2:rolleyes2
|
Pai nu-ti dadeam eu regulatoru' ?? ... ca tot de la ei il am si eu ...
|
Quote:
?????????????????? pai ??? de unde sa stiu ? scrie mi pe mess |
a fost frumos pe rasnov.. :D eu eram cu astra alba
astra h neagra era cu tine? |
Quote:
a fost frumos...am mers incet ca aveam un copilot care imi tot rupea diverse manere de prin masina :)) si decat sa vin cu ea bucati am preferat sa merg mai chill :) frumoasa astra...are nevoie de roti :) |
5 Attachment(s)
ceva poze de pe drum , masina s a comportat super ..nu a avut nicio problema :)) ma mir si eu ..e primul drum mai lung de 200 de km pe care il face masina de cand o am ...sau ...nu mai stiu :))
|
1 Attachment(s)
Pun si eu una de la "locul faptei". ;)
|
Multumesc Esperache.
tu nu ai fost cu masina ? sau ce face....? eu n am vazut masina aia niciodata...da mi si mie un link cu ea sa o :shock::shock::shock: |
1 Attachment(s)
N-ai pt. ce Dany; eu n-am fost cu masina pt. ca nu e functionala :sad: ... piston 3 ... "melted" ... am fost cu masina din poza ... e cea de zi cu zi ... ne-am mai intersectat in trafic de multe ori de-a lungul timpului, dar n-aveai de unde sa stii masina asta ... ;)
Link ... in afara de ce e in semnatura mea ... altceva n-am ... |
Quote:
:) de unde sa stiu eu ca tu mergi cu sufragerii pe roti :))) |
Acum ma pregatesc pt. un penthouse in "Centru' Civic" :lol:
|
Quote:
bun bun....sa ai noroc iti zic ! |
pe masina ai cerut 5500e si nu ti-a dat nimeni?
|
Quote:
:))))))))))))))))) da ...:))) un singur "client" am avut care vroia sa mi dea un bmw seria 5 din 1990 ...cu numere de Bulgaria...si sa i mai dau eu ceva diferenta :)))))))))))))))))))))) ca doar e BMW...:)) da am cerut la un moment cand chiar nu mai puteam...nu ma mai tineau nervii..acum am reusit sa o fac masina in proportie de 85% ....sper ca pana la anu sa fie 100% cum vreau eu .:rolleyes2 cand o sa fie 100% gata...atunci am sa o vand pe 5500 :)) Am inscris masina la DRIFT GRAND PRIX- 21-23 octombrie 2011 categoria Tuning , sa speram ca va fi acceptata si ne vedem pe acolo . ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning