![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Quote:
|
Nici un accident in ultima perioada? Pfff ce frumos ar fi sa fie adevarat si sa nu se mai fi intamplat nimic pe strazile Nemtene
|
accident mortal la bodesti miercurea trecuta....... un logan s-a izbit intr-un stalp... martorii zic ca a incercat sa evite o persoana in stare de ebrietate care se afla in zona carosabilului si a pierdut controlul masinii ..in urma accidentului soferul a murit nevasta lui este incoma la iasi iar copii la piatra la spital poze nu am avut cu ce sa fac..
am gasit si pe net.... http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?...&articol=22954 |
Accident ieri spre seara si la Oslobeni, un Opel a vrut sa vireze stanga in dreptul Caminului de batrani , iar din spate un Mercedes clasa A s-a angajat in depasire si a fost ,,directionat'' in afara partii carosabile oprindu-se intr-un copac.Nu au fost victime...
|
ai vorbit exact ca un gabor :lol:
esti gabor ? :lol: |
Quote:
|
Sa stii ca esti si foarte modest, nu numai sofer profesionist:lol:
|
Quote:
|
Nu ai cum sa ma vezi in paginile urmatoare, si nici nu ai sa ma vezi vreodata la sectiunea: Accidente !
Ai grija ce iti doresti... Poate iti sapi groapa chiar tie ! |
Quote:
|
17 ani si 2 luni !!! :lol:
|
Nu mai poluati acest topic !!!
|
acum 10 minute pe pod la orion, pe sensul de mers spre ceahlau, 5 masini avariate... se pare ca gheata s-a instalat devreme :(
|
Quote:
|
Numai in Piatra ? nimeni,nicaieri nu pastreaza distanta...
|
Quote:
|
50% din aglomeratie se datoreaza tot soferilor....ca sunt o gramada care abea tin covrigu in mana si mai dau si prioritate in sesurile giratorii si multe altele care ingreuneaza traficul.....cel putin cu sensurile astea unice bagate acum sa vezi cat stai in fata la unic si ce inghesuiala e acolo pina ce ajungi sa intri pe Dacia....
|
Quote:
|
Quote:
stai linistit ca merg si incet cand e vb de zapada si alea alea......zilele astea am mers destul de linistit mai ales ca am "slicuri" pe masina |
oooo... Mihai... bravo, ai luat carnetul :D:D:D:D
Cand ? :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
De ce ai dat QUOTE la post-ul lui joker ?!?
sa inteleg ca el a facut accident ?!? :O |
Quote:
|
Pai asa stiam si eu... ca are golf 3 :D
|
Quote:
|
Quote:
nu cred ca era neaparat nevoie sa dai quote la postul meu |
Quote:
|
Quote:
|
Poti k sa mergi linistit si preventiv tot timpul, dar daca se gaseste un bou care sa intre in tine!!!....mai ales in oras ca e aglomerat si e cam greu de evitat...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ar fi bine daca e asa cum zici tu....Din cate se aude vreo doua firme de asigurari is in prag de faliment si multi se judeca cu ei ca sa-si scoata bani....una din ele e CARPATICA..
|
Astra asig...ce e cu ea?
|
De ASTRA nu pot sa-ti zic mare lucru, doar ca de fiecare data la accidente trimit si comunicari la politie, pentru a li se comunica toate detaliile cum s-a produs accidentul...!!!
|
Quote:
|
si din cate stiu astra trimit toate masinile undeva pe la CUT sa le repari :))))
|
Quote:
poti so duci la ce service vrei tu cu conditia sa fie autoriza RAR |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning