![]() |
io nu inteleg ceva
de ce akimoto, mai are la semnatura si masina lui tekin? nu e cu rautate.. dar nu inteleg rostu.. |
Dupa o lunga asteptare, cei sapte pitici sunt primiti in audienta la Papa. Nici n-au intrat bine in salonul unde Sfantul Parinte ii invitase pe toti ca Morocanosul iese si, cu smerenie, intreaba :
- Excelenta voastra, am o intrebare mai delicata. - Spune, fiule! - Aici la vatican, aveti calugarite pitice, ca noi asa? Sfantul parinte cugeta : - Nu, fiule! In spate, ceilalti sase pitici isi dau coate. Morocanosul se uita urat la ei si continua : - Dar asa, in general, in Europa... exista calugarite pitice? Inca o data raspunsul a fost negativ. Ceilalti sase izbucnesc in ras. Morocanosul, vizibil enervat, le cere sa se calmeze si continua : - Dar in lumea asta mare, exista calugarite pitice? - Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici macar una! Explozie de ras in spate. - Dar de ce intrebi, fiule? Ceilalti sase, deja in delir, striga printre hohote : - A f**ut un pinguin! A f**ut un pinguin! :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
de ce nul intrebi pe el ???? :)
|
bine zici mah...cred ca imi pun si eu toate mashinile pe care le am si pe care le-am avut... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
da ati vazut ce imagine am pus eu acolo :twisted: :lol: am pus o bucata de fiat
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
altcineva o fo' la OSIM pentru codrii astia, da' cica o murit de sifilis :(
|
vai de yaragim.... deci eu mai am de invatat niste cuvinte sa mor daca inteleg ce scrieti aici :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
daca tot trecem codrii de arama... scrie in link ca ploua in stopuri..si ca farurile s'au topit...
|
Re:
Quote:
|
Stie careva sa-mi zica cum este drumul(ma refer la calitatea asfaltului) pana la Calafat in directia Timisoara-Caransebes-Drobeta-Calafat si programul bacului care traverseaza Dunarea spre Bulgaria ? :roll:
|
http://maxt.dk/archives/2005/05/12/c...-axel-f-video/
Crazy Frog....!!!! :lol: :lol: |
Re:
Quote:
pana treci de pubertate, voi face abstractie de posturile tale :arrow: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: ...vezi ca am dou vorbe cu tine :lol: :lol: |
eu nu mai zic nimic.. si legat de pubertate is multe de zis.. :baby: schimbari hormonale figuri..
pana atunci hai sa bem si sa ne bucuram de off topic :) :lol: :drunk: :drunk: |
Re:
Quote:
rcs... am pe telefon clipu si melodia :lol: ma enerveaza vrumvrumvrum :) |
mah cine ma ajuta ??? trebe mers pana la piramis ca am primit termostatu.... si nu am chef sa ma duc eu ma doare burtaaaa nu mai manc pizza de la coandii era sa mor mah ..... :evil: :evil:
|
iara te doare burta... io tiam zis sa o lasi mai incet cu efortu noaptea :D
|
Re:
Quote:
|
The world is mine :lol:
cand va dau de baut...asa ceva mic... o apa plata... :oops: |
Re:
Quote:
|
- Cum au spart chinezii siteul Pentagonului ?
- A incercat fiecare cate o parola ! :lol: Un terorist la poarta raiului. Bate la usa si iese Petrica. - Yoou maaaaan! - Buna ziua! Cu ce va putem fi de folos? - Am venit sa intru in Rai, 'ti-as pana ta. Ia Petrica listele sfinte ... - Ma nenorocitule! Tu esti ala care a aruncat in aer gara mare din Tokyo?!?!?! - Yoou maaaaan! - Tu esti ala care a aruncat in aer maternitatea din Washington?!?!?!?! - Yoou maaaaan! - Pai nu ai sanse nici cu pile sa intri la noi, ma nenorocitule! - Deci nu pot sa intru in rai?!?!?! - Nope! Ai omorit mii de oameni! Ai aruncat in aer zeci de cladiri! - Mda ... pai daca eu nu pot intra in rai ... aveti 20 de minute sa iesiti voi afara :lol: Intrebare la Radio Erevan: - Sunt o femeie de 87 de ani. Ce sa fac ca sa-mi stea sanii drepti? - Stati in patru labe. :lol: Bin Laden uitandu-se la turnul din Pisa: \"Amatori...!\" :lol: |
3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
http://www.gsp.ro/files/public/video/becaly.mp3
Becali ciobanul... FARA COMENTARII !!! Doamne ia-l ... nu-l mai chinui...!!!! :twisted: :twisted: |
ce te legi ma de becali? ca el ii sefu nostru :lol:
are maibah :)) |
ba....ce tare ii poza cu aia ce monteaza clima...buhahahhaa :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
mwuahahhaha
dodgi waiper tip ferari :lol: |
bah mai scrietzi cevaaaaaa ca mor de plictisealaaaaa !!! mai certatzi-va ceva...mai...plm stie ce...da facetzi ceva...
:) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
heya boys
|
http://www.libertatea.ro/index.jsp?p...cle&aid=121416
TRABANT DE 424 DE CAI-PUTERE !!!! :shock: :shock: :shock: |
1 Attachment(s)
un filmuletz.....
|
pacat ca drumu ala e asha de nashpa shi tremura camera in mana :?
data viitoare la 4 benzi sau...stiu eu un loc in care e drumu mai bun ca la 4 benzi...defapt...e mai bun ca oriunde...cand mai avetzi chef de o filmare...imi zicetzi shi mie shi merem. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning