![]() |
Re: Machete stock!
Quote:
ar fi fost misto, dar nu merge decapotat, pt ca are geamul acolo si rezistenta metalica...poate numai dc ii trag o modificare. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Stiu, stiu :-P ...
Pentru mine e unul dintre cele mai frumoase Ferrari cu faruri descoperite si bineinteles este produsa foarte bine de Bburago. Fa-i mai multe poze (spate, intern daca poti si cu usi deschise, motor la vedere si portbagajul deschis) ca sa o pun la cele mai frumoase machete;) |
3 Attachment(s)
vin si eu cu o macheta cumparata azi,un HUMMER H1 de la maisto 1.18
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Macar de-ar face toti poze ca tine :D :arrow:
Ferrari 550 Maranello! |
Quote:
|
|
Quote:
|
cam tare maranello.. sa`l stapanesti sanatos.. bv.. ;)
|
Hi hi...
Mi-am luat mk4 R32... :D Cel verde, macheta kit... :P Nu merge aparatul sa ii fac poze... :( |
bv.. Sa`l stapanesti sanatos.. ce scara/ce firma?
|
1/24 Maisto...
A fost kit, si l-am "construit" la masa in OMV, ca nu mai aveam rabdare... Dupa ce ca i-am pus pe angajatii benzinariei sa mi rascoleasca rafturile dupa el.. (am 1.56 - atingeam doar primele doua rafturi =)) ) Este... Aaaaah.... :D Nu zic cum |
cat a fost $ ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
POZE!!! POZE!!!! POZE!!!! + de la mine pt voi una bucatica machetutza JAGUAR SS-100 producator: NEW RAY scale: 1/43 |
5 Attachment(s)
A venit Mosu la mine cu un McLaren SLR, 1/18 , Maisto.
|
Il am si eu p`asta.. e ft misto facut.. dar tb sa`i pun scaunele si centurile la loc.. :)
|
Quote:
|
Hai, faceti ceva poze bune, cu lumina buna si le pun la cele mai frumoase machete, amandoua :D
|
3 Attachment(s)
|
Hai salut!:D Pe ce scara sunt si de cine sunt produse?
Imi plac camioanele dar inca nu am cumparat :( |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mercedes Benz Photoshoot. 1:18. Maisto. Om de zapada.
|
interesanta macheta/pozele.. pacat ca nu ai incadrat`o pe toata..
|
hm...asa arata si al meu la inceput... ;) (SL-ul)
|
am si eu un Jaguar xk8 cabrio un jaguar xk coupe audi tt - 1:24
Opel Speedster , Golf 4 cabrio Audi a2 1:43 parca si sper sa adaug porsche 911 si 350z o sa pun si cateva poze da nu stiu cand |
14 Attachment(s)
pozeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
scz de off...dar cam cat costa o mashina din asta si unde as putea gasi???
|
3 Attachment(s)
Attachment 410579
Attachment 410580 Attachment 410581...inca un camion....si doua harley....pacat de calitatea pozelor...deh,doi megapixeli.... Peterbiltul 379(rosu)e Matchbox si e 1/60,Kenworth T600(alb) e Ertl si e 1/64 si Mack (verde) tot Ertl si cred ca e undeva pe la 1/68.Motocicletele sunt Maisto. |
Quote:
Ex: Masito 1/18 = 80-100 RON Solodo 1/18 = > 100 RON Masito 1/24 = 30-50 RON si asa mai departe...:D (sper ca asta ai vrut sa stii) |
2 Attachment(s)
|
baieti, va recomand magazinul de la cocor etaj 3. am cumparat azi 3 machete de acolo, din pacate toate drept cadou pentru altcineva. oricum, au o varietate destul de mare de machete de metal. also, a zis ca pe la inceputul lui februarie vor aduce si machete din plastic, kit'uri( auto)
|
Quote:
oricum am mai aflat de inca un magazin: Sos. Pantelimon, nr. 93, bl. 403A (in incinta magazinului Ultra Pro) |
9 Attachment(s)
super masinile voastre, cateva exemplare sunt chiar rare si greu de gasit.
Am si eu cateva masinute 1/24 si 1/43, o sa incep cu cele mai mari. Producator: MAISTO Marca: Chevrolet Model: NOVA SS COUPE Fabricatie: 1970 |
Quote:
|
Salut Alzisor.Bine ai venit printre noi! Interesanta macheta ta:D Are destule detalii pentru 1:24 ..bafta in continuare ;)
|
Quote:
adresa am luat-o de pe site-ul lor :-) |
am vazut si eu asa ceva in strainatate!
era 15euroi ;) faina rau! |
am mai adaugat un porsche boxter 1:24 maisto
poze mai incolo :D |
1 Attachment(s)
si eu am mai adaugat un chevrolet corvette 1957 ...poze mai incolo.. deocamdata doar aia d pe site :shock: :shock: :oops:
e tot maisto da mult mai in detaliu...si sistemu d prindere a rotilor e k la bburago si dai d volan si se invart rotile...la celalalte maisto nu merge :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning