![]() |
Re: Masini din Baia Mare
Quote:
@Ovidiu: Dupa sunet(cand era intreg), frane, kit(se face diferenta intre M5 si M kiturile care le vedem pe diesel`urile din oras), interior...eu zic ca e M.:-) |
@ SpeeDBreaker: Gresala mea, inseamna ca G-Power a facut S85B50 twin-turbo ..
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am bani de mertz dar n'am bani de parasolar . Acest cocalar si'a luat mertz , dar e colantat , adica iei mertz si n'ai bani nici sa'l vopsesti nici de parasolar :)))
|
Poate a avut bani,dar a preferat sa ii foloseasca altfel,si sa dea mai putin,efectul fiind aproximativ acelasi. De ce sa dea 4612364649 $,cand poate sa dea de ~10 ori mai putin...
Ma rog,eu ma refeream la colantat. Faza cu patura aia pe parbriz chiar e de tot rahatul... |
Quote:
Ionutz iti spun sincer ca tipul are 2 mertzuri are vreo 4 noul passat , are o bora un pajero si are multi bani probabil ca asta a fost optiunea lui asta e :) |
Asta nu`l face mai putin taran :P
|
tzaran ca tzaran da isi ia seat cupra cu 80 de cai doar din vazarea paturei :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand,corect se zice "vanzarea paturII". In al treilea rand,daca vinde patura aia,care se vede clar ca e model de obor,s-ar putea sa isi ia doar lanturi pentru rotile Seatului,ca tot a venit iarna. Masina in niciun caz nu si-o ia... |
Quote:
|
Pai nici eu nam nimik cu TRX dar mno eu am stiut ca , Cupra asta din bm are doar 80 CP e model pt consum :P
Hai ca radem glumim. Apropo poate nu am atatea clase ca tine de aceea nu scriu corect ma intelegi ? Si ionutz numi spune mie ca tu nu incurci pe alti cand parchezi ? oricare greseste cate odata sau de mai multe ori :) Stiu ca ai BMW E60 si e frumos dar oricare greseste cu toate ca are BMW e 60 sau Dacie 1100 :) Doar ca pe ala cu dacia isi permite lumea sa il injure la greu si pe ala cu BMW-ul nu ca poate cine stie cine coboara intelegi ?:) Mersi , Merry Cristmass ! :> |
Paco, s`o umflat creatina`n tine, si vand curu` ocupat, incepi sa scoti cacatu` pe gura ? :)
Fratica, in primul rand, daca din patura aia isi ia Leon ca al meu, calculeaza cate golfuri ca al tau isi ia ? Ma gandesc totusi, cand tu te dadeai ala inteligent si pacifist, apari cu un atac copilaresc, pe care m`astept sa`l primesc de la o zdreanta de 18 ani pe care n`am cautat`o o saptamana dupa ce`am ars`o. Uite, sunt calm. Da` promit ca data viitoare cand mai faci un comentariu stupid, te caut, te gasesc, te`mpusc in spate si *** gaura aia pana mori. Little IceCube ... nush de ce te`ai bagat in seama la vrajeala asta ... eu stiu ca te`am respectat, cu toate ca esti un papagal de copil, chiar te`am ajutat sa`ti montezi woofer`ul. Ca sa`ti arat eu nice game, buddy, little teen.ager, da`mi id`ul tau de mess sa`ti trimit o piesa :) |
Quote:
|
teen.ager , Paco ... nu va luat de TRX. la RED LINE RACING Club am hotarat sa-l ignoram ceea ce va recomand si voua. E prea mic pt a-l baga in seama. Si prea "smart" pt noi. Evitati polemicile cu el. Nu duc la nici un rezultat.
Va rugam sa va rezolvati disputele la telefon, mess sau live. Nu pe forum. Bogo4all, asteptam sa faci ce trebuie facut ;) |
Am inteles, sa traiti!
Pe bune, cel putin eu iti multimesc pentru sfat! Happy kissmast! |
Quote:
2. Ce legatura are apartinutul 4tuning`ului cu mine ? 3. Sunt sigur ca, copilu` ala de 7-8-9 stie sa injure (si nu ziceti ca nu e asa, ca am trecut prin asta) Daca voi v`ati gandit sa ma ignorati, foarte bine. Am sa va sar in sprijin, tinand cont ca aveti aceasta clauza nobila, si promit ca n`am sa va mai scriu in topic. Da` e pacat ca, incercand sa trimit un mesaj, si folosind niste vorbe mai grele, voi v`ati desprins de inteles si`ati decis ca nu sunt bun :)) Noroc cu clubul |
eu zic sa mergeti sa va dati pe canion (gutin) pe taloane si asa o sa rezolvati problema...
in fine... am vazut azi (sambata) in jur de ora 19 la farmacia cardio un mazda rx7 fc (cred) albastru cu numere de BV. stie cineva? |
ce'mi place ... v'a patruns cu adevarat spiritul Craciunului :yikes::chainsaw:
|
Quote:
Ba eu am un golf amarat luat din bani mei si eu nu fac tzaran pe unu care are masina de 6 ori mai scumpa ca a mea din invidia unei paturi :( Si apropo vorbele tale ma lasa rece, acum treci la cs si impusca acolo razboinicule.Probabil Ca esti tare de tot smardoiule :"> Nu stiam ca ai sange de ditzal in tine :)) =)) Apropo eu is asa mai de la tzara dar dece te legi tu de mamele altuia ? ce-ar fi sa ne punem si noi sa ne legam de mama ta? Eu in locul lui teen.ageer te legam dupa mine si te trageam 100 km. Hai pa fi bun si sa mergi la colindat la fetele tale :* Ai temperament de copil care asteapta craciunu cu atata speranta :)) =)) |
Cel mai tare topic! :lol: Trebuie urmarit! :twisted:
|
Pai eu sunt din Ploiesti,dar nu urmaresc topicul ploiestenilor,ca e mai misto asta din BM :)
P.S.: Baieti,daca va intalniti vreodata sa va bateti,sau sa va calcati cu masinile,sa va injurati de mame...stiti voi,chestii uzuale,puteti sa veniti pana la Ploiesti? Va bag eu benzina,ca vreau sa vad si eu :) Sau macar sa filmati si voi :D |
emh haide tu la noi :D tu iti bagi benzina si eu fac cinste cu popcornu':)
Una peste alta ... va puteti calma, in mare am prins ideea, nu va aveti la suflet :D |
Pai eu nui am treaba ,dar se leaga de cine ? de teen.ageer care are 15 ani si de mamele altora ? laso mai moale tayson !
|
dar la forumul asta nu este nici un moderator sa curete mizeriile si sa dea ban sa nu se mai scrie mizerii?
|
-mai mai ce dea masini prin orasu' asta
|
Quote:
|
Inca un urmaritor infocat de la IASI :P !
P.S Sambata 19.12.2009 Am Fost In Baia Mare nu am vazut nici unu din comunitatea 4Tuning! unde ati umblat? |
Quote:
este un loc secret unde se desfasoara cursele ilegale, dar avand in vedere ca este secret nici eu si nici macar tu nu o sa-l stii. prima data trebuie sa inspiri incredere ca nu cumva sa fii un gabor sub acoperire... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si este atat de secret,incat il stiu 2-3 insi,si te duc acolo legat la ochi? :) Atat de secret incat nici nu figureaza pe harta?? |
vazut azi dimineata in bm in mitsubishi 3000gt albastru foarte bine arata:twisted:
|
acum l-a terminat de reconditionat e 3000 gt ce a fost a patronului de la canal 7,pe margeanului in capat la depozitul de flori s-a mesterit toata vara la masina.
|
vazut un seria 7 model 99' cred preparat de alpina..foarte tare..nu am retinut exact de ce erau numerele!cred ca GB..foarte tare masinuta!
|
vazut o Supra negra cu nr de anglia...frumoasa
|
ajunsa in BM de 2 zile o sa urc eu ceva poze cu ea.
e a unui amic |
Am vazut si eu acuma seara o toyota supra neagra in satu mare . Poate ii aceeasi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning