Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

adytzy 21-04-09 18:24

Re: Probleme cu PC-ul

i`am dat sa schimb compatibilitatea si era ptr xp sp2, vista nu este, este doar 95/98, nt 4.0 (sp5), 2000, xp(sp2), si server 2003(sp1), care sa le aleg?

dolb 21-04-09 18:27

xp sp2... ce ti-am zis.

pHlow 21-04-09 18:39

Poate imi arati si mie un printscreen ceva cu optiunea din bios sa mai invat si eu.
Adytzy ti-am dat mai sus un link in italiana unde arata ca nu are suport wi-fi pentru Vista ci doar Ethernet(LAN). Tu de pe calc de pe care scrii acum ai Win XP? Ai incercat sa bagi firul sa vezi daca merge?

adytzy 21-04-09 18:47

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254675)
Poate imi arati si mie un printscreen ceva cu optiunea din bios sa mai invat si eu.
Adytzy ti-am dat mai sus un link in italiana unde arata ca nu are suport wi-fi pentru Vista ci doar Ethernet(LAN). Tu de pe calc de pe care scrii acum ai Win XP? Ai incercat sa bagi firul sa vezi daca merge?

routeru ala care ii in link`u ala nu`i acelasi cu ala care il am eu, akuma am incercat sa fac ce mi`a zis dolb si mi se pare ca merge ink nu sunt sigur va zic imediat...:P

adytzy 21-04-09 18:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254636)
xp sp2... ce ti-am zis.

dolb sa`ti traiasca mult si bine..a mers >:D<

baieti cum fac o retea, daca se poate, intre calculatoare, bine inteles sa fiu conectat la net in acelasi timp pt ca vreau sa transfer de la un comp la celalalt...

dolb 21-04-09 19:11

mercic.. poti folosi RADMIN ;) Bafta

pHlow 21-04-09 19:27

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254700)
dolb sa`ti traiasca mult si bine..a mers >:D<

baieti cum fac o retea, daca se poate, intre calculatoare, bine inteles sa fiu conectat la net in acelasi timp pt ca vreau sa transfer de la un comp la celalalt...

Calculatoarele sunt legate la acelasi router? Daca da, sunt deja in retea.

adytzy 21-04-09 19:42

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254807)
Calculatoarele sunt legate la acelasi router? Daca da, sunt deja in retea.

da is la acelasi router....cum fac ca sa vad de pe unu ce am pe celalt?

dolb 21-04-09 19:43

My network places :D:D:D

pHlow 21-04-09 20:34

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254852)
da is la acelasi router....cum fac ca sa vad de pe unu ce am pe celalt?

Dar nu poti sa vezi tot ce ai de pe unu pe celalt. Poti sa dai share la foldere(click dreapta, share and security) si apoi le vezi la my network places sau scrii in browser ip-ul calculatorului.(gen 192.168.1.3)

adytzy 21-04-09 20:38

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2255013)
Dar nu poti sa vezi tot ce ai de pe unu pe celalt. Poti sa dai share la foldere(click dreapta, share and security) si apoi le vezi la my network places sau scrii in browser ip-ul calculatorului.(gen 192.168.1.3)

in fine ceea ce aveam nevoie am rezolvat ms mult baieti

NONE 09-05-09 20:17

Înnebunesc :twisted::twisted::twisted: am cautat tot google-ul
si nu gäsesc o placä audio la un laptop...
se numeste asa : Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller [B-1]
asa era in Everest...HELP !! :cry::cry:ma ajuta cineva ? :( plz plz ? :(

dolb 09-05-09 22:10

da-mi marca modelul si codul laptopului :)

NONE 09-05-09 23:07

IBM ThinkPad T43 ...cred ca T43 e codu` :rolleyes2

pHlow 09-05-09 23:15

incearca aici

NONE 09-05-09 23:30

Nu merge nici cu programu` care mi l-ai dat tu, am bagat mai devreme un program, are sunet se aude tot perfect, dar dupä ce dau restart, piuie tare, si tre' sa il dezinstalezi sa se opreasca.
Programu` se numeste Vinyl Audio Codec V580c , e vre-o rezolvare ? :cry:

Sasha 12-05-09 09:14

ma poate ajuta cineva... am un document (sau ce ^%$^&^ o fi) in format TEX File, cu ce pot sa-l deschid? :? pretty pls !!!!!

kiry 12-05-09 09:31

incearca cu http://winedt.com/ :)

Sasha 12-05-09 09:40

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 2310662)
incearca cu http://winedt.com/ :)

nu merge:|:(

dolb 12-05-09 09:46

aia nu cumva e poza?

Sasha 12-05-09 09:48

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2310702)
aia nu cumva e poza?

habar nu am ce e..mi s-a spus doar ca, trebuie neaparat deschis. Eu sincera sa fiu nu am avut pana acum tangente cu TEX File... :|

dolb 12-05-09 09:49

pune-l pe mess sa ma joc cu el
sa vad ce iese

kiry 12-05-09 09:54

nu e imagine, e un fisier text mai ciudat! editarea se face in word, dar tu ai nevoie de un viewer... mai incearca si http://titanquestvault.ign.com/View....rs.Detail&id=2 daca nu merge eu ma retrag :|

Sasha 12-05-09 10:06

Quote:

Originally Posted by kiry (Post 2310732)
nu e imagine, e un fisier text mai ciudat! editarea se face in word, dar tu ai nevoie de un viewer... mai incearca si http://titanquestvault.ign.com/View....rs.Detail&id=2 daca nu merge eu ma retrag :|

error :| wtf?!

mihai134 12-05-09 10:40

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2310604)
ma poate ajuta cineva... am un document (sau ce ^%$^&^ o fi) in format TEX File, cu ce pot sa-l deschid? :? pretty pls !!!!!

Latex. l-am folosit si noi pe la facultate. e aiurea la prima vedere

Sasha 12-05-09 12:05

Rezolvat...Merci dolb again :!:

dolb 12-05-09 12:06

no problem Sasha

oldtudorhand 17-05-09 23:25

De vreo 2 zile am o problema chiar ciudata! Imi functioneaza tot ce tine de internet mai putin browser-ele(si cateodata mess-ul). Ce e cel mai ciudat este ca nu sunt probleme pe celalalt calculator legat la router(am uitat sa precizez ca folosesc router). Am bagat si cablul de net direct in PC-ul meu, aceeasi problema!! Am dat ping la IP-ul google-ului si am primit raspuns fara loss of data(si am uitat sa specific in mod special ca torrent-ul imi downloadeaza si uploadeaza fara probleme). Nu pot sa zic ca as fi un geniu intr-ale calculatoarelor dar nici atat de idiot incat sa umblu la ceva la care sa nu ma pricep si apoi sa nu stiu ce am stricat. Firewall-ul nu e de vina ptr ca am incercat si cu el oprit, chiar nu stiu ce sa zic.........singurul lucru la care ma gandesc este ca ceva(sper sa nu fie virus desi nu mi-a aparut nimic la scan)imi blocheaza anumite port-uri! Are cineva vreo idee?!(Scuzati eventuala lipsa de coerenta in exprimare dar sunt cam obosit in momentul de fata):oops:

dolb 17-05-09 23:44

ce browsere folosesti? ai incercat firefox?

oldtudorhand 17-05-09 23:59

Da, am facut o incercare si cu Firefox. Folosesc Operca ca browser, dar am si IE 8 instalat bineinteles, iar problema se aplica ptr amandoua, mai mult IE mi se si blocheaza si nu-l mai pot inchide decat din task manager. Am uitat sa specific in postul de mai sus faptul ca problema se remediaza de la sine din cand in cand ptr o perioada de timp, cum o taie pe capu'(ca si acuma de exemplu) :P.

kiry 18-05-09 07:20

folosesti Nod32? daca da incearca sa-l dezinstalezi si da-i un restart la sistem. Daca nici asa nu merge... reinstaleaza windows-ul :-s

dolb 18-05-09 08:05

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2327975)
Da, am facut o incercare si cu Firefox. Folosesc Operca ca browser, dar am si IE 8 instalat bineinteles, iar problema se aplica ptr amandoua, mai mult IE mi se si blocheaza si nu-l mai pot inchide decat din task manager. Am uitat sa specific in postul de mai sus faptul ca problema se remediaza de la sine din cand in cand ptr o perioada de timp, cum o taie pe capu'(ca si acuma de exemplu) :P.

folosesti bitorrent ceva de genu? ai ceva care iti fura banda.. ori windows updates, ori torrent , ori programe care isi fac update

oldtudorhand 18-05-09 18:37

Torrentele, firewall, windows update, toate inchise, deci nu de la asta se trage problema! In schimb am dezinstalat antivirusul(NOD)si dintr-o data a functionat. Cam ciudat sincer ptr ca folosesc Eset de atata amar de timp si n-am avut probleme........sincer, adulmec un mic virus din acela enervant asa ca vom planifica o mica reinstalare de Windows cel mai bine! Deocamdata am instalat alta versiune de NOD, sa vedem daca o sa aiba ceva de comentat..........

dolb 18-05-09 19:41

nu e exclus ca nod-ul sa iti fure banda de transfer pt ca vrea mereu sa isi faca update la semnaturi de virusi ! in fine.. e bine ca ai rezolvat! Eu iti recomand Kaspersky, desi eu .. momentan nu folosesc nici un antivirus si nu am nici o problema !:D

kiry 18-05-09 22:26

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 2330494)
Torrentele, firewall, windows update, toate inchise, deci nu de la asta se trage problema! In schimb am dezinstalat antivirusul(NOD)si dintr-o data a functionat. Cam ciudat sincer ptr ca folosesc Eset de atata amar de timp si n-am avut probleme........sincer, adulmec un mic virus din acela enervant asa ca vom planifica o mica reinstalare de Windows cel mai bine! Deocamdata am instalat alta versiune de NOD, sa vedem daca o sa aiba ceva de comentat..........

told ya :P Kaspersky nu e o solutie (e bun dar mananca muuulte resurse) nici eu nu folosesc antivirus, dar daca as folosi as opta pentru ceva free! Incearca un Nod32 free, cred ca ar fi de ajuns! ;)

minu94 18-05-09 22:29

Incearca Avira. Nod32 nu mai recunoaste virusi demult...

dolb 18-05-09 22:46

daca si KIS/KAV mai mananca resurseeeee :)

kiry 18-05-09 22:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2331452)
daca si KIS/KAV mai mananca resurseeeee :)

daca tu nu le simti, inseamna ca... ai calc bun :D :D:lol:

dolb 18-05-09 22:55

nu...chiar am calc slab ! dar am instalat pe multe pc-uri multi antivirusi iar kav a fost cel mai stabil!

shantzu 18-05-09 23:02

Aveam un hard de 80 Gb pe care aveam windu si multe poze , era plin.
Acum cateva zile inainte sa intre in Wind mi-a dat bluescreen.Am incercat sa reinstalez Windu , la fel , bluescreen.Orice am vrut sa fac imi dadea bluescreen.
L-am bagat in alt calculator si l-am scanat de buguri (varamiu stie exact ce a facut).Dupa scan parea ca merge , am dat restart la calcu in care era si merge foarte bine.
L-am scos de acolo , l-am bagat la mine si nu il mai recunostea/vedea deloc , plus ca a inceput sa ticaie ( un ticait mai gros :lol: )
Pe mine ma intereseaza sa recuperez pozele de pe el, atat. Mai am vreo sansa? Ce as putea sa fac ?

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning