![]() |
Re: Chat
Nu conteaza cate cluburi sunt...cum a zis si Luci...cu cat mai multe cu atat mai bine...Ideea de baza e ca oamenii sa fie pasionati si interesati de fenomen....Voi veni maine seara sa discut cu voi unele aspecte,sa va mai povestesc,ca reprezentant al club-ului de la Bucuresti, sper ca facem treaba buna acolo, iar la vara probabil ca vom veni in vizita pe la voi cu crew-ul de aici,care este intr-o perioada de crestere si dezvoltare atat cantitativa dar in special calitativa! Ne vedem maine seara,Numai bine!
|
Sa ne aduci si niste parasolare gratis asa de inceput :)) (glumeam)
|
Pentru a pune bazele unui club legal e nevoie de multa munca,acte,bani blocati pentru o perioada destul de mare ...... !
Evenimente nu se pot organiza in Targu-Jiu atata timp cat domnul Carciumaru este primar ! Ps1: Sper sa fie ceva frumos maine seara , prezent eu cu mercedesul si un prieten cu o fiesta ! Ps2: Sucul unde il bem , e al draq de frig afara !? |
Quote:
2.Fiind gorjean,as dori sa schimbam acest lucru. Poate nu va fi posibil chiar anul acesta,clubul fiind la inceput,dar sunt optimist si voi spune ca in vara anului 2010 vom organiza 402 metri si la TG. Jiu! Metode de persuasiune se gasesc. Daca nu putem convinge prin argumente concrete, apelam la pile :D 3.Si eu imi doresc sa fie frumos maine seara, sunt nerabdator in a va cunoaste,umaresc inca de la infiintare sectiunea Targu Jiu,si mereu mi-am dorit sa va cunosc,si sa ne facem de cap ca sa zicem asa :D 4. Cu sucul voi ar trebui sa stiti mai bine,eu nu stiu chiar asa multe locatii....Dantex? Tip Top? Dolce Vita? :rolleyes2 |
salutare baieti...
la celelalte nelamuriri a raspuns dragos eu va intreb un lucru legat de acel suc... McDonalds aveti? :lol: ca noi aici in bucuresti il folosim la fiecare intrunire... multa bafta maine seara |
Dal naibi de suc, e mai frumos in peco ,data trecuta a fost frumos au mai venit masini ,ne-am mai uitat la una la alta, un pahar de vorba...
|
Nu avem Mcdonalds !
GTXR , e al draq de frig afara seara ! Cand a fost in peco facuta intalnirea erau afara in jur de 30 de grade ! Vedem cati ne strangem si o sa hotaram unde bem sucu ! Eu cu prietenul meu o sa fim prezenti pana pe la 23:00 urmand sa mergem la Pestisani la club Desire (parca asa se numeste ) ! PS: Putem sa ne intalnim mai repede cu o ora ca sa mergem la o cafea in Caractere (dupa ora 21:30 nu cred ca mai prindem loc in cafenea ) ! |
prezent si eu...daca o sa pot de politie..
|
Quote:
Rog participantii la aceasta manifestare/intalnire sa se abtina de la cerculete, liniute , etc... ! Ne intalnim frumos la Agip si stam de vorba , eventual ne hotaram asupra unei locatii pentru a bea un suc ! |
dar atunci nu vin :)) glumeama ;)
|
Prezent si eu , pot sa mai iau si niste prieteni ?
|
pai daca chiar insistati atat asupra sucului(si aveti dreptate,e cam frig acum cu vantu asta)...ne intalnim la 20:00 sa putem merge in Caractere?acolo fac cafeaua buna 8)
|
DolusD stai relaxat man...in general,baietii care nu sunt dp forum,si afla din alte surse de intalnire sau pur si simplu...din intamplare...o ard aiurea,si atrag atentia
cei dp 4tuning sunt baieti cu cap...oameni care stiu ce ii asteapta daca o calca aiurea... luci aveti grija maine ce faceti...vreau sa discutati si despre organizarea clubului de acolo...nu numai sa va cunoasteti...ca e doar o intalnire pe saptamana,o sa va vedeti destul de rar...in cateva minute o sa iti trimit si acele fisiere pe mess |
Poate ajung si eu .
|
Ramane la 20:00 pana la urma ??? Eu zic ca e ok aceasta ora !
Sunteti un club legal , ma refer la inregistrare ...etc... ??? |
Nu,nu suntem un club legal...dar nici ilegal...
s-a si precizat mai devreme ca avem ca prim scop legalizarea lui |
Precizati ce si cum ,adica in Caractere sau in Agip ? la ce ora ...pe mine unul nu ma incanta sa stau la masa ,mai bine langa masina :D dar vin oricum ati hotara
|
Eu zic sa ne vedem in agip la ora 20:00 si de acolo sa plec in caractere (sau unde hotaram ) !
|
Quote:
oricum,sa va zic pe a dreapta eu nu prea as vrea sa ne ducem undeva anume....pentru ca de obicei vineri seara este agitatie mare in Caractere si nu prea o sa ne intelegem,mai ales daca o sa fim mai multi.si cam acelasi lucru este peste tot |
Asa e ai dreptate ,e vineri seara ,si nu o sa avem loc toti acolo ,stiu de data trecuta ,ne hotaram acolo ,o locatie ar mai fi la Mol ...acuma nu stiu oriunde numai sa venim si sa discutam..
|
prezent si eu...
|
Daca e vreme frumoasa, seara calduta, luna plina, trafic putin, poate ma prezint si eu cu Sasha :))
O dam in burnout ceva? Am cauciuc nou, care trebuie ars :rolleyes2 |
:bat: nu domne' stam cuminti de data asta ;)
|
Jimmi si Sasha voi stati amandoi la un calculator si scrieti unul dupa altul cate un post :) (glumeam).
Si pana la urma unde ramane ? |
Snake, te inseli. Stam si dam REFRESH din 2 in 2 secunde. Pai nu ramane sa ne intalnim in AGIP? De acolo, exista multe locatii unde sa ne imprastiem :D
|
Quote:
hai sa ne vedem cu bine la 20:00 ... ;) |
Ne vedem cu bine la 20:00 .... dar unde ?
|
Quote:
|
S-a marcat.
|
Notat in agenda. La ora 20:00 in AGIP, fara burnout-uri, cerculete si din astea. Totusi, pot sa vin sa ma plimb cu cercu'?:))
|
Cred ca o sa fie prea frig diseara sa iesi cu cbr.... Ne vedem diseara! Plec in vreo 2 ore..
|
niste jante pe 16 pentru octavia unde pot gasii si eu prin oras sau in apropiere?(marci cat de cat celebre:D,second sau noi)?
|
Paulinio cauta aici http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...nch-183-1.html
Poate gasesti ceva. |
m-am saturat sa-mi tot caut pe net,ca niciodata nu ma hotarasc sa iau ceva...un magazin,service,ceva din oras care sa aiba ceva frumos pe 5 X 112..:D,daca stie careva...
|
Eu de acolo mi-am luat .... in Tg-Jiu nu prea sunt jenti ... cel mai aproape de unde ai putea sa-ti iei ar fi Craiova.
Dar si acolo trebuie sa cauti si eu zic ca e mult mai comod sa cauti pe net decat sa umblii din service in service. Parerea mea ! |
Ne vedem la 20:00 in Agip , sper sa fim cat mai multi !
|
mai stati vre`o juma de ora pe acolo as va prind si eu? :D
|
wolverine, pentru tine stam special :D Si eu o sa intarzii putin, ca pana mananc..dureaza!
|
eu acum ies...sper sa ajung la timp...va pup
|
Asta a fost , 20 de persoane aprox. , a fost ok . Cei de la politie au vorbit foarte frumos cu noi (a venit un echipaj ) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning