![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
foarte tare :)) dar de ce trebuia urcata masina in camion si nu pe o platforma :)) k io zic k era mai simplu
|
ala e camion de paine nu?? cum ai urcato...numai u stii...eu zic ca ai pus masina cu fata pe platforma si cu spatele pe un motostivuitor cva...sau atzi ridicato voi :))...glumeam :D
|
Quote:
|
-Si in scurt timp vor veni si pozele cu noua infatisare a masini.....sper sa va placa....
|
asteptam cu interes ;)
|
come on !!!!!!!! :)
|
13 Attachment(s)
Azi a fost cea mai tare zi de pana acum, am luat-o de la vopsit, am adus-o si ne-am apucat de ea, mi-e groaza sa ma apuc sa va scriu tot ce s-a facut azi la ea, va giniti in poze..
cert e ca am terminat cu vopsitoria si am inceput echiparea :) mersi mult axe,florica and the team :P cam asa a iesit eu sunt mai mult decat multumit de ea |
Felicitari si hai cu ea pe strazi!E belea!
|
foarte misto culoarea :)
|
ai intrat in linie dreapta
|
bv man super tare a iesit vopseaua :D tine-o tot asa
|
superrrr. parca mai stiu un bmw culoarea asta .. snk ? :) sau e diferita
|
Mamaa cum curg mesajele:lol: !
|
Quote:
|
bravo pustiu~! abia astept sa iesi in lume!
|
Si asta e vopsit mult mai bine decat e36 .... ft frumoasa culoarea.
|
vorba ta radu, ce cur sexyyyy are :D
|
Felicitari pt. carnet si bac.S-o stapanesti sanatos si iti doresc succes in continuare mai ales cu actele si ai grija de ea.Culoare iti fura ochii buna alegere
|
-Am promis ca aceasta masina sa darame standardele Calitate/Pret si vreau sa va arat ca si cu putini bani se poate face treaba buna.....asta "daca vrei" dar mai ales vreau sa va spun ca este ultima masina pe care o fac...asa de la A.....la Z.
-Voi da atentie la fiecare detaliu ca si cum ar fi masina mea...pt ca sincer i mi este dor de un E30..... |
Marfa culoarea.. Acum.. Bafta la echipare.. ;)
|
masina arata superb.. e tareeee.. bv santos bv florica bv axe si tutuor celor care au contribuit. oricum nu am cuvinte.. e doar.. geniala. tine-o tot asa santos..
|
Jmecherie rau culoarea ...si masina e mortala ...bravo santos si tuturor care au ajutat la creerea ei ....
|
in sfarsit , we got color :) . Arata foarte bine , deabia astept sa o vad echipata. Mult succes in continuare
|
Frumoasa culoarea!!! ma asteptam sa iasa ceva frumos.... Pacat k sunt din ce in ce mai putini cei care se pricep intr-adevar sa reconditioneze o masina....Eu si cu prietenii mei vom continua... Toata stim pt voi!!!!!!!!!!!!
|
ft frumos santos.. criminal.. felicitari tie si tuturor care sau ocupat de acest e30.. bv .. sa ai grija de el si de permis .. >:D< bafta
|
arata super santos !!! felicitari..
stiu cum e sa muncesti la o masina...so refaci...; mult succes in continuare |
mersi mult, chiar e greu ..
|
Floricica ... :D vreau si eu filmul frate.. :D
sa aud si eu motoru :D again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again :D |
salut . bv man . e superba culoare . si e vopsita superb . hai mai rpd cu ea . sa o vedem pe la show-uri ..alea alea :peace: e30 pwr
|
hai k t astept p strazi, dute naibi ! felicitari santos si florica & co
|
felicitari tinere ma bucur ca intr-un final ai terminat cu blestemata aia de vopsea care apropo da pe ea exceptional sa o stapanesti sanatos sau santos:P
|
super tare a ieshit ursul.....felicitari ptr el shi ptr carnet..apreciez ca din ce in ce mai multzi urshi sunt adushi la viatza...mult respect celor care fac asta shi in viitor sper shi imi doresc din tot sufletul ca povestea mea sa semene cu a ta...in privintza mashinilor....fiind un admirator al acestui model.
|
bv baieti, a iesit superb ;)
p.s: hai ca ai si udat-o acuma, nu mai trebe cinste:lol: :lol: |
A udat-o doamne doamne ...
De udat o udam abia dupa ce bate 2-3 ursi 2.5 12v :D |
Foarte tare arata Santose, abia astept sa o vad in realitate. Spor la treaba!
|
frumoasa culoarea , da bine pe urs :) ..in cat timp crezi ca o vei termina de echipat? ..ma refer sa faci o tura ? :-?
|
la o tura voi iesi cu ea cand se va termina echiparea...
si cum echiparea nu stiu cand se va termina .. mi-e greu sa-ti dau un raspuns :P oricum dupa echipare sunt actele. . etc parca nu se mai termina odata haosu asta |
Quote:
|
arcuri h&r rosii....asteptam sa vedem cu sta cu ele (dupa ce le montezi) :D
|
Quote:
yup, maine ii cumpar 2 arcuri spate h&r roshii ... :D desi am zis c-o las inalta sa ma obisnuiesc cu ea .. plm .. nu ma pot abtine .. :/ |
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning