Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

cmdbass 01-11-07 23:18

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B87PTY (Post 1177499)
VReau si eu ceva modificari la ea...pt inceput virtual...k dak nu o sa imi placa sa nu imi para rau.ms anticpiat

..........

B87PTY 02-11-07 09:40

foarte tare imi place super mult:) ma gandeam sa ii vopsesc plafonu si capota negru mat...ce spunetzi?

inferno 03-11-07 19:34

frate mai e careva pe aici sau e pustiu ca vad ca nu imi raspunde nimeni si mie :sad: :sad:

vlad_VSV 04-11-07 08:06

pleaca trenu' cumva si nu stim noi ? , alti mai au scoala,servici,etc,nu stau sa iti faca tie masinile de pe o zi pe alta , ai rabdare omule......

alexGTI 04-11-07 17:28

as avea si eu o curiozitate ... vreau sa vad cum ar arata urmatoarele 2 masini cu plafon negru : golf 5 gti 3 usi (alb) si audi s3 (alb). Ma ajuta cineva ? Multumesc anticipat

EaGle 04-11-07 19:36

sunt masinile tale? ..daca da pune poze si poate rezolvam!

Crimz-vT 08-11-07 14:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B87PTY (Post 1177499)
VReau si eu ceva modificari la ea...pt inceput virtual...k dak nu o sa imi placa sa nu imi para rau.ms anticpiat

...Jante mai intai sa pui pe masina asta .. e super masina :) ..si .. sa zicem pleoape .. stickere asha la vrajeala si dupa aia faci u un kit .. :rolleyes2

B87PTY 08-11-07 15:05

Quote:

Originally Posted by SodAbubble (Post 1189507)
...Jante mai intai sa pui pe masina asta .. e super masina :) ..si .. sa zicem pleoape .. stickere asha la vrajeala si dupa aia faci u un kit .. :rolleyes2

foarte tare...imi plAace super mult :X ms

Cristyan Heat 08-11-07 22:55

Salutare baietzi...eram curios daca se poate face ceva shi cu un RENAULT 21 GTS 88' dar dupa cerintzele mele? UN kit exterior sa se incadreze in liniile mashinii, culoarea sa rama cea originala, shi jante in 5 spitze late. Am postat deoarece am vazut ca sunt ocolite mashinile mai patratzoase gen Audi 100. Pozele le pun de indata ce termin de montat nou motor pe ea. Multzumesc shi imi cer scuze daca am deranjat!:rolleyes2

alfredo3ge 11-11-07 01:12

4 Attachment(s)
am si eu o mare rugaminte la voi , as dori sa imi puneti si mie jentile astea pe masina mea . as vrea sa imi cumpar jentile acestea dar as vrea mai intai sa vad cum da pe masina.

!Choco 11-11-07 13:22

4 Attachment(s)
imi tuneaza si mie cineva masinutza asta va rog.....sa vad cam ce idei ati avea pt ea?

VaLeX 11-11-07 13:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alfredo3ge (Post 1193832)
am si eu o mare rugaminte la voi , as dori sa imi puneti si mie jentile astea pe masina mea . as vrea sa imi cumpar jentile acestea dar as vrea mai intai sa vad cum da pe masina.

cam strambe un pic..da na..sa`ti faci si u o ideee

EaGle 11-11-07 13:53

1 Attachment(s)
Choco....nu se poate face mult pe rezolutie 640x480 :shock:

alfredo3ge 11-11-07 17:30

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1194339)
cam strambe un pic..da na..sa`ti faci si u o ideee

merci mult pentru ajutor.

sNap7 12-11-07 16:36

@ !Choco regulile acestui topic sunt :

Quote:

Poza/le postate trebuie sa fie:

- minim rezolutie 1024 x 768;
- clara/e (adica facuta/e cu aparat foto, nu cu telefonul) si nu miscata;

- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

Respectati regulile pentru a fi respectati!
Eu as incerca sa iti fac cate ceva la masina dar calitatea modificarilor facute de noi depinde in mod direct de calitatea pozelor postate de voi. Posteaza poze mai clare si la o rezolutie minima celei impuse si sigur vor aparea mai multe variante de modificari aduse masinii tale.

andrei.papoi 17-11-07 22:27

salutare baieti sunt nou pe acest forum
am un vw polo
si am de gand sa il aranjez putin am vazut ca aici pe forum lumea isi pune masina si i se aranjeaza , foarte misto ideea
eu nu am inca poze cu masina mea
pueti sa cautati voi poze cu un polo si sa il tunati un pic ?
nu vreau ceva extravagant , vreau un tuning dragutz bine gandit
astept variantele voastre
multumesc anticipat.

andrei

Ace Axel 17-11-07 22:52

nust dak se va baga cineva sa iti modifice masina dak nu pui poze cu ea, exista totusi o regula legat de asta. C pot sa iti recomand totusi este sa t uiti p topicul de "comentarii lucrari" si o sa gasesti cateva polo-uri p acolo, insa va trebui sa cauti ceva ...

ShurikeN 20-11-07 21:12

Salut

2 Attachment(s)
Salutare baieti. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o idee pentru un virtual tuning gen racing si unul ceva mai elegant pt un hyundai elantra? Sunt rabdator , asa ca astept variantele voastre. Multumesc anticipat.

EaGle 20-11-07 21:34

Quote:

REGULAMENTUL TOPICULUI:

- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real;
- masina sa nu fie pozata in lumina multa (soare) sau in intuneric si fara reflexii stridente;
- de preferabil sa se faca poze din mai multe unghiuri ca sa ne putem alege ( 2/3 fata- 3/4spate - lateral - fata sau spate).

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

Ma refer la toti! ;) Bafta!;)

streetwis3 21-11-07 19:26

6 Attachment(s)
Vreau sa-mi modific si eu masina si m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Vreau ceva clean si elegant si m-am gandit sa-i scot toate badourile(fata, spate, laterale), la spate sa-i scot deschizatorul de la portbagaj si stemele, sa-i pun un eleron de tip M si un spoiler sau cum ii zice pe luneta. La evacuare m-am gandit sa-i pun 2 evacuari duble dreptunghiulare(una intr-o partea si una in cealalta). Si in cele din urma o suspensie sport, folie pe geamuri si niste jante cromate si poate un alb ceva mai interesant, parlat sau stie eu. Va multumesc.
P.S. V-am pus si cateva poze in care am incercat eu :D ca sa va faceti o idee.

cmdbass 21-11-07 20:20

2 Attachment(s)
am facut si eu ceva pe graba :)

B3ST 21-11-07 22:08

2 Attachment(s)
Poate reusiti voi ceva. K dupa cum se vede mie nu mia iesit :sad:

andrey2003 22-11-07 08:09

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1017771)
REGULAMENTUL TOPICULUI:

In concluzie, cine vrea sa-si vada masina modificata, poate sa posteze o poza, 2, 3, N pe topicul asta, dar, OBLIGATORIU, masina din poza/e trebuie sa va apartina (voua, sau mamei, tatalui, etc.), nu a vecinului, nu poze luate de pe net, ci masina VOASTRA!

B3ST.. citeste asta te rog.. in special ce este scris cu verde..

2fast4u_DK 22-11-07 10:09

1 Attachment(s)
Am facut si io ceva :D:arrow: :arrow:

EaGle 22-11-07 15:07

1 Attachment(s)
Am facut si eu Peugeotul mai in graba, sa-ti dai o idee! Dupa mine mai bine pui niste jante de alta culoare, sau chiar albe, zic ca cele care le-am pus sta foarte bine, parerea mea.Daca le pui cromate, nu prea da bine cu masina, repet, e chestie de gusturi! Bafta si scuze daca nu am respectat toate cerintele tale!

streetwis3 22-11-07 20:56

3 Attachment(s)
EaGle, imi place foarte mult cum a iesit, insa o asemenea modificare presupune o suma mare de bani, de care eu nu dispun din pacate :sad: Oricum iti multumesc, a iesit superba.
2fast4u_DK Este exact ceea ce mi-am dorit. Mersi mult:D
Si o ultima rugaminte la voi baieti :D
Va rog sa incercati sa faceti ceva si cu spatele. As vrea sa-i scot bandoul, deschizatorul de la portbagaj si toate stemele si sa-i pun un eleron de tip M si o pleoapa pe luneta. Evacuarea m-am gandit sa o fac asemanatoare cu cea din poza dar finalele sa fie duble(patrate sau dreptungiulare). Va multumesc.

cmdbass 23-11-07 02:51

frate...lipseste semnul nike :(
sau boss :D
sorry...sunt mai glumetz de fel...macar de-ai face tu un tuning............

2fast4u_DK 23-11-07 16:43

1 Attachment(s)
Ma bucur k iti place ;)......am mai facut ceva ;)
cmdbass...nu te supara k zic asta da fiecare cu gustul lui :D mie sincer imi place peugeotu asta tunat mai finutz...;)

streetwis3 24-11-07 10:14

cmdbass ... prostia aia de pe portbagaj(daca la aia ai facut referire) asa a fost de cand am cumparat masina si nu am avut interes sa o dau jos pt ca am numerele expirate si nu circul cu masina. Si inca ceva, ma bucur ca m-ai anuntat ca ceea ce fac eu nu e tuning si astept in continuare alte posturi educative de la tine, dc nu cumva iti cer prea mult. :lol:
2fast4u_DK ... ce pot sa spun ... RESPECT si mersi pt sustinere, din nou este exact ceea ce mi-am dorit ;)

emperor5k 24-11-07 15:04

1 Attachment(s)
tunati asta :)

EaGle 24-11-07 15:14

- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; si se mai spune va rog ;)

cmdbass 24-11-07 18:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by streetwis3 (Post 1213480)
cmdbass ... Si inca ceva, ma bucur ca m-ai anuntat ca ceea ce fac eu nu e tuning si astept in continuare alte posturi educative de la tine, dc nu cumva iti cer prea mult. :lol:

daca te ducea capu` mai mult intelegeai la ce m-am referit...nu mai conteaza ...nu-mi place sa fac offtopic...

niku 24-11-07 19:03

as vrea sa o vad si eu cu plafonul negru(pe langa trapa) si cu folie pe toate geamurile dar nu foarte inchisa!!
https://img111.imageshack.us/img111/8...0006pq2.th.jpg

andrey2003 24-11-07 19:28

2 Attachment(s)
ceva rapid

2fast4u_DK 24-11-07 19:29

2 Attachment(s)
Am incercat ceva...:D:arrow: :arrow:

niku 24-11-07 19:30

ms frumos ;)

RAUL 22 25-11-07 17:11

2 Attachment(s)
puteti sai facetzi ceva si la amsina mea va rog frumos:???:
sper k nu ii o problema k ii muradar:oops:

emperor5k 26-11-07 14:30

4 Attachment(s)
acum numai e prafuita :P
sper sa iasa ceva misto

AdY9005 26-11-07 16:09

RAUL 22 , emperor5k : faceti poze de calitate ca pe astea nu prea se poate face vt ...... :rolleyes2

RAUL 22 26-11-07 17:00

Ok man revin cand am poze calumea

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning