![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
1 Attachment(s)
Quote:
|
foarte tare imi place super mult:) ma gandeam sa ii vopsesc plafonu si capota negru mat...ce spunetzi?
|
frate mai e careva pe aici sau e pustiu ca vad ca nu imi raspunde nimeni si mie :sad: :sad:
|
pleaca trenu' cumva si nu stim noi ? , alti mai au scoala,servici,etc,nu stau sa iti faca tie masinile de pe o zi pe alta , ai rabdare omule......
|
as avea si eu o curiozitate ... vreau sa vad cum ar arata urmatoarele 2 masini cu plafon negru : golf 5 gti 3 usi (alb) si audi s3 (alb). Ma ajuta cineva ? Multumesc anticipat
|
sunt masinile tale? ..daca da pune poze si poate rezolvam!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salutare baietzi...eram curios daca se poate face ceva shi cu un RENAULT 21 GTS 88' dar dupa cerintzele mele? UN kit exterior sa se incadreze in liniile mashinii, culoarea sa rama cea originala, shi jante in 5 spitze late. Am postat deoarece am vazut ca sunt ocolite mashinile mai patratzoase gen Audi 100. Pozele le pun de indata ce termin de montat nou motor pe ea. Multzumesc shi imi cer scuze daca am deranjat!:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
am si eu o mare rugaminte la voi , as dori sa imi puneti si mie jentile astea pe masina mea . as vrea sa imi cumpar jentile acestea dar as vrea mai intai sa vad cum da pe masina.
|
4 Attachment(s)
imi tuneaza si mie cineva masinutza asta va rog.....sa vad cam ce idei ati avea pt ea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Choco....nu se poate face mult pe rezolutie 640x480 :shock:
|
Quote:
|
@ !Choco regulile acestui topic sunt :
Quote:
|
salutare baieti sunt nou pe acest forum
am un vw polo si am de gand sa il aranjez putin am vazut ca aici pe forum lumea isi pune masina si i se aranjeaza , foarte misto ideea eu nu am inca poze cu masina mea pueti sa cautati voi poze cu un polo si sa il tunati un pic ? nu vreau ceva extravagant , vreau un tuning dragutz bine gandit astept variantele voastre multumesc anticipat. andrei |
nust dak se va baga cineva sa iti modifice masina dak nu pui poze cu ea, exista totusi o regula legat de asta. C pot sa iti recomand totusi este sa t uiti p topicul de "comentarii lucrari" si o sa gasesti cateva polo-uri p acolo, insa va trebui sa cauti ceva ...
|
Salut
2 Attachment(s)
Salutare baieti. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o idee pentru un virtual tuning gen racing si unul ceva mai elegant pt un hyundai elantra? Sunt rabdator , asa ca astept variantele voastre. Multumesc anticipat.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Vreau sa-mi modific si eu masina si m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Vreau ceva clean si elegant si m-am gandit sa-i scot toate badourile(fata, spate, laterale), la spate sa-i scot deschizatorul de la portbagaj si stemele, sa-i pun un eleron de tip M si un spoiler sau cum ii zice pe luneta. La evacuare m-am gandit sa-i pun 2 evacuari duble dreptunghiulare(una intr-o partea si una in cealalta). Si in cele din urma o suspensie sport, folie pe geamuri si niste jante cromate si poate un alb ceva mai interesant, parlat sau stie eu. Va multumesc.
P.S. V-am pus si cateva poze in care am incercat eu :D ca sa va faceti o idee. |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva pe graba :)
|
2 Attachment(s)
Poate reusiti voi ceva. K dupa cum se vede mie nu mia iesit :sad:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut si io ceva :D:arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu Peugeotul mai in graba, sa-ti dai o idee! Dupa mine mai bine pui niste jante de alta culoare, sau chiar albe, zic ca cele care le-am pus sta foarte bine, parerea mea.Daca le pui cromate, nu prea da bine cu masina, repet, e chestie de gusturi! Bafta si scuze daca nu am respectat toate cerintele tale!
|
3 Attachment(s)
EaGle, imi place foarte mult cum a iesit, insa o asemenea modificare presupune o suma mare de bani, de care eu nu dispun din pacate :sad: Oricum iti multumesc, a iesit superba.
2fast4u_DK Este exact ceea ce mi-am dorit. Mersi mult:D Si o ultima rugaminte la voi baieti :D Va rog sa incercati sa faceti ceva si cu spatele. As vrea sa-i scot bandoul, deschizatorul de la portbagaj si toate stemele si sa-i pun un eleron de tip M si o pleoapa pe luneta. Evacuarea m-am gandit sa o fac asemanatoare cu cea din poza dar finalele sa fie duble(patrate sau dreptungiulare). Va multumesc. |
frate...lipseste semnul nike :(
sau boss :D sorry...sunt mai glumetz de fel...macar de-ai face tu un tuning............ |
1 Attachment(s)
Ma bucur k iti place ;)......am mai facut ceva ;)
cmdbass...nu te supara k zic asta da fiecare cu gustul lui :D mie sincer imi place peugeotu asta tunat mai finutz...;) |
cmdbass ... prostia aia de pe portbagaj(daca la aia ai facut referire) asa a fost de cand am cumparat masina si nu am avut interes sa o dau jos pt ca am numerele expirate si nu circul cu masina. Si inca ceva, ma bucur ca m-ai anuntat ca ceea ce fac eu nu e tuning si astept in continuare alte posturi educative de la tine, dc nu cumva iti cer prea mult. :lol:
2fast4u_DK ... ce pot sa spun ... RESPECT si mersi pt sustinere, din nou este exact ceea ce mi-am dorit ;) |
1 Attachment(s)
tunati asta :)
|
- masina sa fie curata, sa nu trebuiasca sa ne luptam cu noroi/praf si ptr ca VT`u sa iasa cat mai real; si se mai spune va rog ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
as vrea sa o vad si eu cu plafonul negru(pe langa trapa) si cu folie pe toate geamurile dar nu foarte inchisa!!
https://img111.imageshack.us/img111/8...0006pq2.th.jpg |
2 Attachment(s)
ceva rapid
|
2 Attachment(s)
Am incercat ceva...:D:arrow: :arrow:
|
ms frumos ;)
|
2 Attachment(s)
puteti sai facetzi ceva si la amsina mea va rog frumos:???:
sper k nu ii o problema k ii muradar:oops: |
4 Attachment(s)
acum numai e prafuita :P
sper sa iasa ceva misto |
RAUL 22 , emperor5k : faceti poze de calitate ca pe astea nu prea se poate face vt ...... :rolleyes2
|
Ok man revin cand am poze calumea
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning