![]() |
Re: Targu Neamt
mai ai ceva poze sau filmulete? ca am vazut ca tot ai facut
|
1 Attachment(s)
distractie si adrenalina si prin alte parti:D
|
doar am fimat...poze nu am facut
|
credeam ca ai facut poze...
|
ce ziceti...le facem o vizita baietilor din piatra..vineri,9 aprilie?:rolleyes2
|
da nu ziceati ca pe 10 aprilie ne intalnim la voi in oras?
|
Quote:
|
nu stie nimic de acident de azi?
|
Quote:
|
am inteles ca a fost unu' pe centru' :lol:
|
Aaaaa,ma gandeam ca v-au ajuns blestemele la unu de pe forum :D:D .O noapte cat mai linistita la toti
|
voi cum va intelegeti cu baietii din roman ? ( adica ... si ei sunt prin zona si daca e sa ne adunam mai multi ... ) am dat cu parerea doar atat sa nu pare ceva de rau ...
|
nu avem dusmani prin roman...pot veni si ei daca e...cu cat mai multi cu atat mai bine
|
totul se va petrece la voi in oras ..deci faceti voi un apel (invitatie)....daca vor sa vina ..e bine ..daca nu ..asta e :D...bafta !
|
Da lamuriti-ne cum e cu data de 10? Ati stabilit ceva ...detalii? Ca sa stiu ce comunic si eu mai departe?
|
din cate sa stabilit ... o sa ne intalnim la voi in orash ...langa zimbrarie sau pe acolo ...si vom vedea ce facem ...un gratar ...care vrea sa se dea la o liniutza ...numai sa fie frumos afara ..cam asa a ramas ...
|
Eu sunt din Piatra:)
|
scuze :D...eu din pascani ...deci ne intalnim pe data de 10 aprilie ..pe la ora 2 in tg neamt ....
|
cine a zis ca organizeaza ....propun ...sau dau cu parerea sa ne intalnim la stadion in tg neamt si sa mergem toti acolo unde ziceti ca o sa stam :D
|
Asa ar fi bine ..nu toti stiu sa ajunga! Dar vrem detalii!
|
ali ...ceea ce stiu eu tiam spus ...asteptam detalii mai consistente de la cel care organizeaza :D
|
Quote:
|
din cele 3 orase care se vor aduna ....poate are cineva un aparat foto ceva mai performant ...sa facem cateva poze sa le avem acolo ... rog sa anunte daca isi ia cineva angajamentul asta ... multumesc ;)
|
incearca sa postezi toate ideeile intr-un singur post...evita dublu post sau chiar triplu;)
|
Scuzati absenteismul......nu am mai avut net.
Daca va e mai usor eu personal va astept incepand cu orele 12:00 pana la orele 14:00 in parcarea Stadionului din Targu Neamt (pt cei care nu stiu zona Zimbrarie) si vom merge coloana spre Zimbrarie. Cei care stiu zona Manastirii Neamt (Zimbrarie) pot merge direct acolo.....va fi cineva si in zona respectiva. Pentru cei inca nelamuriti va stau la dispozitie cu nr ...0740 55 33 98 VA ASTEPTAM 10.04.2010......................."SA CRESTEM MARI" |
Bun asa ! Vor fi prezenti cei care nu ajung la Timisoara Week endul acela!
|
la stadion cred ca nu ajunge parcarea..e micuta... e mai bine pe la zimbrarie pe acolo
|
Quote:
|
ok... n-am stiut
|
Daca o sa parcam corect eu cred ca o sa incapem,dar voi cunoasteti mai bine parcarea:D.
Scuzati-l pe LGandrew a confundat messengerul cu topicul:lol: |
Ali_ump se poate o confirmare din partea baietilor din Piatra?
"SA CRESTEM MARI" 10 APRILIE 2010 orele14 Vis-a-Vis de ZIMBRARIE (zona Manastirea Neamt) primul gratarel pe anul acestea si bine.inteles nelipsitele liniutze VA ASTEPTAM |
Ali_ump se poate o confirmare a baietilor din Piatra?
"SA CRESTEM MARI" 10 APRILIE 2010 orele 14:00 Vis-a-Vis de ZIMBRARIE (zona Manastirea Neamt) primul gratar pe acest an si bine.inteles ...liniutzele VA ASTEPTAM |
Eu o sa anunt lumea si cine are de mers merge. Vin si eu cu mare placere asta daca nu cumva plec la Timisoara la eveniment!
In acest sens am deschis si un topic pe sectiunea Piatra Neamt si eventual mai postati si voi acolo la fel detalii , etc https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ie-2010-a.html |
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
din cate am vazut politia din targu neamt ne-a facut cadou de paste un logan mcv cu radar cu nr B 19 YXV...asa ca aveti mai multa grija:D
|
Quote:
|
Quote:
|
are si pascaniul un mcv ... nu iam retinut numarul dar stiu ca e unul singur
|
O singura data pe an e Pastele - o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara... si al tau! Paste fericit!
|
diseara de inviere la 8 vine cineva??? exclus MCV urile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning