![]() |
Re: BZ 88 CVM
Intr.un cuvant modificari simple de efect si de bun gust!
Bravo..jos palaria! Sa o vedem finalizata! Numai bine. |
frumos,intresante pragurile.
ce motoras ai folosit pt stergator?ca tare bine ai sta;) |
Foarte foarte frumoasa masina...
Stii ce ii mai lipseste?.... Un garaj!!! |
In sfarsit le-ai pus.3,4 saptamani mam abtinut sa nu le pun:oops:
Asa un felictari oficial si din partea mea.Foarte frumoasa masina:lol: |
Quote:
|
Ce bara ai pe faţă?... Frumoasă maşina!
|
Quote:
sika scuze ca zic asta... dar jentile albe erau mult mai mistod ecat astea cu multe stipe si gri:( |
Nu nu...tot astea pozele insa ardeam de nerabdare sa le vad postate:oops:
|
Timoneria folosita pentru shtergator provine de la un Citroen BX, iar motorashul e de Dacie. Intr-adevar Andi, am nevoie de un garaj, dar din pacate...
GJ 64 GAB, barile sunt facute de mine din fibra de sticla... |
Quote:
|
Eu iti urez spor la treaba dog99, dar te anuntz k vei avea foarte, foarte mult de modificat, mai ales in partea de interior a mashinii... Iti trebuie foarte multa rabdare. Poti folosi si timoneria de Oltcit. E asemanatoare si mult mai usor de procurat.
|
Quote:
|
Cu multa placere!
|
tare rau masina, felicitari :D
|
Ms Cannavaro! Astazi vin in Ploieshti.
|
Superba,felicitari!
|
felicitari pentru modificarile aduse masinii ai grija de broscoi....;)
|
Ms frumos baietzi!
|
La pasajele spate a lucrat cumva Adrian Yli ? prea asemanatoare :D:D
|
Nu, pasajele mele sunt facute inainte de a-l cunoashte pe Adrian... Mi-ar fi placut sa-mi las mashina pe mana lui, deoarece este un meseriash desavarshit... Oriqm shi tipul care mi le-a sudat mie mi le-a scos foarte bine.
|
Cum ma asteptam,din nou modificari,si din nou reusite! E cumva diesel :D ? masina e pe la tine pe la bloc,poate dau si eu o tura sa o vad!
|
N-am nr. tau ca ne intalneam :(
|
Frumos broscoiul l-am vazut in dimineatza asta parcat in fata blocului la tine si ma gandeam sa o admir mai de aproape dar ma gandeam k ies vecinii si aruncau cu cartofi dupa mine:P.cea mai frumoasa dacie din Buzau...bafta in continuare
|
Intr-adevar, mashina a stat cam tot timpu' in parcarea din fata blocului in ultima vreme... Sper sa ma lase vremea sa o termin cat mai curand.
Cannavaro, dak imi spuneai mai devreme, iti dadeam nr shi ne gaseam. oricum, nu au intrat zilele in sac... cu alta ocazie. |
Bravo! Superba masina... nu-mi vine sa cred ce ai putut face dintr-o dacie 1310 :) Tot respectul bravo!
|
Ms replatek! Vezi tu... datorita oamenilor ca tine care iti apreciaza munca realizezi ca nu munceshti degeaba...
|
Meserie masina,pare mai masiva fata de o dacie normala...
p.s: pune o poza cu botul masinii sa se vada toata bara.bafta |
Momentan nu am...
|
1 Attachment(s)
Haideti domn sef ca incercam sa dam de dumneavoastra de o gramada de timp:lol:
|
Multzam Emin3m, dar dak ai timp, fa-mi te rog shi unu' orizontal pentru desktop... cel mai froomos pe care potzi u sa-l faci... :) Ms inc-odata!
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
Waaaw!... place la mine... :) Danke!
|
1 Attachment(s)
:oops:
Scuze de intarziere8) |
decat sa pui fumul ala in spate mai bine aveai grija de capota:)) ca te da de gol
|
1 Attachment(s)
uite si de la mine una:D
|
sika, deja nu mai stii ce desktop sa alegi :D
foarte frumos ce ai facut, dar eu astept modificarile serioase, ;) , atunci sa vedem ce mai are lumea de zis:D apropo. ai dat jantele alea albe? :( |
Ms Emin3m! Da' Broscoiu' meu are tractiune fatza... :)
Ms Wlad! Nu Giuby, nu am dat jantele shi nici nu se vor da. Crazyfornova, ce are capota mea? |
Quote:
|
OK Emin3m! :)
|
Nu ma pot abtine sa nu scriu si eu aici 8)
Ti-am vazut poze cu masina pe un forum comun, si-am intrat la tine pe forum sa citesc despre masina ta......totul forumul l-am rasfoit......BRAVO TATI, ai facut dintr-o Dacie, una ffff frumoasa, FELICITARI. Nu ca rar, chiar deloc n-am vazut o Dacie modificata asa cum e a ta, frumos si cu gust. Felicitari inca odata si tine-o tot asa ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning