Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 21-01-09 21:09

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 1999629)
da fratilor o sa facem....la bancute la roman-voda acolo :D:D:D si ne dam de-a latu in parcare la kaufland :D:D:D

Ne dam dea'latu mai pe seara cand e pe terminate asha , astia care mai ramanem , mergem toti la kaufland , ne ametim putin p'acolo si apoi vedem.

Ali_ump 21-01-09 21:54

Intai intalnitiva constant intr-o zi din saptamana ...discutati problemele, sa fie o intalnire saptamanala si apoi vedetic e iese cu parcarea si cu show-ul ! Pentru o prima intalnire ,...eu zic ca ar fi ok sa fie si doar intalnire de expo intre pasionati, fara prea multa galagie.
Parerea mea,,,,voi decideti;)

scturoag 21-01-09 22:30

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1999789)
Intai intalnitiva constant intr-o zi din saptamana ...discutati problemele, sa fie o intalnire saptamanala si apoi vedetic e iese cu parcarea si cu show-ul ! Pentru o prima intalnire ,...eu zic ca ar fi ok sa fie si doar intalnire de expo intre pasionati, fara prea multa galagie.

Pai prima intalnire o sa fim doar catziva 5-10 masini maxim , sa vorbim sa ne planificam ce si cum :)

buddy_lexx 21-01-09 22:34

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1999789)

asa am zis si eu... sa merem toti intro sambata ,duminica..can e lumea mai libera...
ca daca ne adunam mai multi intr`o parcare sigur o sa starnim(bn..cei care au masinile modificate) interesul oamenilor si poate or sa se gaseasca doritori care sa vina la intalnirile saptamanale si uite asa va puteti face rost de membrii in roman

BobG 21-01-09 23:00

kre-i asta ba dragos???

scturoag 21-01-09 23:01

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 1999995)
kre-i asta ba dragos???

care asta ? :)

Ali_ump 22-01-09 10:04

Maine seara avem un invitat de la Roman cu un Opel Omega !!! Motor 2.5 benzina tractiune spate.
Poate va hotarati mai multi sa veniti. De la 19:00 incepand!

BobG 22-01-09 10:06

gata oameni buni...ramane cum am stabilit....la vara facem intrunire si la Roman :D:D:D

Ali_ump 22-01-09 10:07

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 2000692)
gata oameni buni...ramane cum am stabilit....la vara facem intrunire si la Roman :D:D:D

Asteptam cu nerabdare;)

scturoag 22-01-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2000689)
Maine seara avem un invitat de la Roman cu un Opel Omega !!! Motor 2.5 benzina tractiune spate.
Poate va hotarati mai multi sa veniti. De la 19:00 incepand!

L-am trecut si pe el pe "listuta" pentru meetingul de la vara , desi nu il cunosc , dar l-am vazut prin oras de cateva ori , frumusica rau masina , si am vazut ca o cam alearga. :|

Ali_ump 22-01-09 10:35

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2000729)
L-am trecut si pe el pe "listuta" pentru meetingul de la vara , desi nu il cunosc , dar l-am vazut prin oras de cateva ori , frumusica rau masina , si am vazut ca o cam alearga. :|

Te astept si pe tine cu Jag -ul la Piatra Neamt:)

scturoag 22-01-09 10:43

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2000770)
Te astept si pe tine cu Jag -ul la Piatra Neamt:)

Poate am sa vin si cu jag-ul , insa putine sanse , nu prea mi-o da din 2 motive : 1.Are treaba cu masina toata ziua , Bacau , Iasi , Bucuresti
2.Ii e cam frica , ca ii a mamei masina si ei nu prea ii convine sa ma vada la volan.
Oricum cu Toyota am sa vin sigur , si poate am sa reushesc sa aduc si jag-ul , daca nu , ai sa il vezi cand mai vii prin roman , e unul singur vishiniu , are la nr : B 41 CWH , si am sa il aduc si la meeting.

VladM 22-01-09 16:15

Stie cineva ce motor are Ibiza ala din Roman,ala rosu cu geamuri fumurii,facut frumusel. Ca so luat aseara la intrecere cu Golful ala 3 verde modificat,si se tinea chiar prea bine dupa el ?:D

morpheusmaster 22-01-09 16:16

Aline...care Omega??? Alba sau albastra? ca am inteles ca sunt 2 mai nou :)

Lateredit: Hopaa...chiar incepe sa se miste treaba si in Roman?

Ali_ump 22-01-09 16:22

Aia alba ...sper sa pot pune poze de maine seara.
Se misca treaba ..trebuie dora putina promovare ...si cativa oameni...cu masini care sa faca promovarea asta!

scturoag 22-01-09 16:31

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2001543)
Aia alba ...sper sa pot pune poze de maine seara.
Se misca treaba ..trebuie dora putina promovare ...si cativa oameni...cu masini care sa faca promovarea asta!

Deci , eu am facut lista cum v-am promis , nu o sa va vina sa credeti , cum nici mie , dar m-am gandit eu de ieri pana azi , si am gasit cam 57 de masini tunate mai mult sau mai putin oricum , orice masina cat de putin "tunata" e bine'venita , pentru ca e prima oara si o sa avem nevoie de masini.
Acum sa ii contactez pe proprietari , si sa vedem care poate sa vina si care nu , oricum , sunt constient ca din aia 57 , e imposibil sa vina toti , oricum , e bine ca am gasit multi , ca din aia macar 15-20 o sa vina sigur.
Iar acum am sa caut numarul de telefon a lu' Razvan Anania, sa il sun si sa ii aduc la cunostinta sa stie si el sa nu ii spunem pe ultima suta de metri , am sa postez dupa ce vorbesc cu el , in jumatate de ora maxim.

morpheusmaster 22-01-09 16:34

57 masini??? De unde drq ai scos tu atatea masini nu stiu =)) dar is maxim 10 masini TUNATE/MODIFICATE in Roman...restul nu stiu de unde leai scos...tiam zis si aseara...nu suna lumea degeaba. Nu o sa populam parcarea cu masini care au xenon/folie/jante/cip...trebuie ceva mai mult...putini da buni decat multi si stock :) Daca te mai las 2 zile scoti 100 masini? :))

scturoag 22-01-09 16:56

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2001566)
57 masini??? De unde drq ai scos tu atatea masini nu stiu =)) dar is maxim 10 masini TUNATE/MODIFICATE in Roman...restul nu stiu de unde leai scos...tiam zis si aseara...nu suna lumea degeaba. Nu o sa populam parcarea cu masini care au xenon/folie/jante/cip...trebuie ceva mai mult...putini da buni decat multi si stock :) Daca te mai las 2 zile scoti 100 masini? :))

Dar si 26WRC are masina stock , oricum , nu sunt stock maa
uite niste exemple de cele mai tari/frumoase de pe la noi:
-2x Subaru WRX STI
-BMW M3 ( 2008 )
-Renault Megane F1
-Subaru WRX
-Chrystler 300c
-Chrystler PT CRUISE
-Opel Calibra (ala din FAVORIT tunat full aproape)
-BMW 318i E46 ( NT 18 AMA)
-BMW 318i Compact M-Power (Ciordel)
-Alfa Romeo 156 (Pantelimon - sunt vreo 2 poze cu ea pe threadu' asta , una neagra tunata bine)
-Alfa Romeo 147 Facelift (Parvoiu - NT 33 GEO)
-Fiat Brava (Jder , una rosie , are turbo electric , evacuare full , jante cromate , xenon , amortizoare sport , folie )
-Fiat Seicento (Morpheusmaster)

Deci astea mentionate mai sus is cele mai tari masini de pe la noi(NU le-am pus in ordine care si cum e mai tare ) , si o sa mai vina alti care au doar jante , folie , evacuare , xenon , oricum , orice masina cate de putin tunata e bine-venita. pentru primul meeting , e bine si asha :)

Scarto 22-01-09 17:00

Hm .. nu e bine :D Cred ca e bine venit orice pasionat de masina, fie cu dacie, fie cu BMW M3 .. nu doar aia cu masini tunate ...nu? :)

scturoag 22-01-09 17:03

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 2001668)
Hm .. nu e bine :D Cred ca e bine venit orice pasionat de masina, fie cu dacie, fie cu BMW M3 .. nu doar aia cu masini tunate ...nu? :)

Da , stiu , problema este , ca la noi nu prea sunt asha ceva , ce am spus acum cateva posturi , trebuie sa ii chemam odata , si sa prinda ideea , sa ii facem ca tuningul sa ii atraga , asta e ideea , sa se invete ca tuningul nu e foar o toba si un filtru , e mult mai mult decat atat si nu am refer la iteme.

VladM 22-01-09 17:09

Da pantelimon nujt dak mai are alfa :)

scturoag 22-01-09 17:10

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2001695)
Da pantelimon nujt dak mai are alfa :)

ba da , o mai are , problema e ca el e plecat in afara , si nu stiu cum sa il contactez , si daca il contactez, sper sa fie in tara cand o sa fie meetingul:)

VladM 22-01-09 17:15

1 Attachment(s)
Hmmm....avea tata numarul lui,cand vine tata acasa am sa ma uit in agenda:) Si o poza din Alfa lui Pante,de pe vremea cand era a lui Matei :)

scturoag 22-01-09 17:17

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2001712)
Hmmm....avea tata numarul lui,cand vine tata acasa am sa ma uit in agenda:) Si o poza din Alfa lui Pante,de pe vremea cand era a lui Matei :)

Asta e poza cu interiorul , pune niste poze cu exteriorul daca ai te rog frumos.

morpheusmaster 22-01-09 17:18

https://www.220.ro/ebuUTrAILc/Oaia-Ghiavol.html Oaia ghiavol =))

scturoag 22-01-09 17:23

Cine ma poate ajuta cinve in legatura cu: un prieten d'ameu are un BMW 318i FACELIFT(145bhp) a incercat odata sa faca burn-out si a spus ca a rupt planetara , cand tinea frana(de picior) se blocau toate rotile , si daca stie cineva sa ii spuna cum poate sa rezolve sau cum poate sa dea burnout , nu in plecare , sa stea pe loc.

nck_xx 22-01-09 19:59

Hai sa va mai spun eu o niste masini modificate: Opel Calibra NFS....si nu e doar folie, filtru, si xenon ci are si un bodykit si am inteles ca e lucrat si sub capota.....am observat ca are in geam si abtipildul 4Tuning si mai era si o alta Calibra albastra HMI dar am observat ca a inceput sa o dea in kitch cu ea....are vreo 10 abtipilduri care imita gaura de glont si alte prostii cromate pe bara fata
Dragos acel M3 2008 de care zici tu nu e acela condus de o tipa?:D

VladM 22-01-09 20:02

Calibra NFS nujt dak mai exista,proprietarul a botito` de cateva ori f bine :)) am mers si eu cu masina aia si nu prea are nimic la motor...

scturoag 22-01-09 20:02

Masini am gasit destule , acum sa vedem de autorizatii , am vb cu mama , si maine se intereseaza de ele , sa ne obtina o autorizatie pentru "expo" cum aveau si cei de la OPEL sau cei de la TATA la statuie :)

Ma poate ajuta cineva cu intrebarea de mai sus , in legatura cu burn-out-ul pls ! :)

nck_xx 22-01-09 20:04

Am reamintit'o din cauza ca am vazut'o inainte de craciun.....stiu ca soferul era un pic cam nebun si avuse cateva accidente am inteles ca a omorat si un motor

L.E.: Am gasit ceva pe net despre burnout'uri
* Rear Wheel Drive CarsDo a Basic RWD Burnout.
* Hold down the brake hard.
* Nail the gas.
* Release the brake.
* Use a line locker. A line locker is a device that modifies a car so the brake pedal only engages the front brakes. This dangerous and usually illegal device makes burnout on RWD cars easier and more dramatic. A line lock is a solenoid (fancy name for a switch) that gives you some extra buttons in the drivers seat to control your brakes. To do a burn out with a line locker installed:
* Step on the brakes.
* Push the line lock button.
* Release the line lock button leaving your front brakes on and disengaging your back brakes, leaving those wheel free to spin, burn and make smoke.
* Push line lock again to release the front brakes and move forward.

26WRC 22-01-09 20:23

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2002253)
Masini am gasit destule , acum sa vedem de autorizatii , am vb cu mama , si maine se intereseaza de ele , sa ne obtina o autorizatie pentru "expo" cum aveau si cei de la OPEL sau cei de la TATA la statuie :)

Ma poate ajuta cineva cu intrebarea de mai sus , in legatura cu burn-out-ul pls ! :)

pai explicatia e simpla, nu are autoblocant! fara blocant nu poti face bunout!

BobG 22-01-09 20:27

bai baieti...in roman ink nu a ajuns fenomenul asta...degeaba va chinuiti... doar braescu ce are cea mai rasarita masina din roman... dupa urmeaza anania cu ceva modificari la subaru....si cam atat....de tunning nu putem vb in roman deocamdata...doar dak noi cei de aici kre suntem prin cluburi promovam asta si acolo....in curand imi voi achizitiona si eu masina....si o voi face pe gustul meu...dar... faza e k nujt dak va prinde asa ceva vreodata in roman :D numai bine !!!!

nck_xx 22-01-09 20:31

BobG daca te intereseaza sunt mai multe masini decat cele mentionate de tine, al lui Braescu (sincer nici nu stiu care e) si ale lui Anania.....cum a zis si Dragos mai sus ca daca stai sa le aduni ajungi pe la 50

VladM 22-01-09 20:33

Skilodu sunt multe masini tunate in roman,opelu ala alb e super tare,subaru lu anania,si golfu lu braescu e ok,si calibru lu ala care o avut pisicuta aia decapotabila din favorit,si mai sunt destule masini...

BobG 22-01-09 20:34

masini kre ce ma?? kre au geamuri fumurii si/sau jante....si alea sunt masini modificate??? hai fratilor sa fim seriosi....vb de prostii...sau te referi k vara mai vin astia de prin afara cu o masina modificata si fac senzatie acolo si gata sunt masini tunate?? :)) mai baiete...stiu despre ce vb...asa k.... si nu mai vb de masini modificate dak nu stii Golful 2 portocaliu al lui Braescu kre a luat diferite cupe la competitiile de tunning....ok???

BobG 22-01-09 20:35

bai fratilor sunteti nebuni...deci plm...ok...vreti sa fie....dar nu sunt frate masini acolo...deocamdata nu sunt...intelegeti???

morpheusmaster 22-01-09 20:35

Quote:

Originally Posted by BobG (Post 2002329)
bai baieti...in roman ink nu a ajuns fenomenul asta...degeaba va chinuiti... doar braescu ce are cea mai rasarita masina din roman... dupa urmeaza anania cu ceva modificari la subaru....si cam atat....de tunning nu putem vb in roman deocamdata...doar dak noi cei de aici kre suntem prin cluburi promovam asta si acolo....in curand imi voi achizitiona si eu masina....si o voi face pe gustul meu...dar... faza e k nujt dak va prinde asa ceva vreodata in roman :D numai bine !!!!

Frate daca am adopta situatia in varianta ta nu o sa fie niciodata nimic...;)...restul nu mai comentez...

BobG 22-01-09 20:36

a si opelul ala al cu tribale gen dragoni pe el (actibilduri) e chici frate....dak ai fi stat sa studiezi atent masina ai vedea k nu e asa stralucita cum crezi tu...

VladM 22-01-09 20:36

Skilodu degeaba incerc eu sa te conving ca sunt ca tu tot pe a ta o tii... si da,e ok masina lui braescu :) dar a lui anania e ceva ;)

BobG 22-01-09 20:37

n-am zis sa adoptati nimik...intelegi?? faza e k dak vrei cu adevarat sa ai masina klumea...tre sa investesti bani in ea...ceea ce la roman chiar nu prea a prins .... intelegi???
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2002362)
Frate daca am adopta situatia in varianta ta nu o sa fie niciodata nimic...;)...restul nu mai comentez...

All times are GMT +2. The time now is 19:54.

- Copyright 2026 4Tuning