Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Radare - zone de amplasare si anunturi (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/43573-radare-zone-amplasare-anunturi.html)

Cuiutz 15-04-10 15:13

Re: Radare - zone de amplasare si anunturi

Azi in Floresti .. ii agatau pe aia care nu dadeau prioritate pietonilor la trecere ..
Treaba buna zic .. oricum e dezastru la treceri .. cum stau aici .. te ia groaza pana te lasa unu sa treci.

Sebi 15-04-10 16:01

Tot in Floresti am trecut pe langa un sLogan nou si detectorul n-a mirosit nimic...detectorul un Cobra XRS9430

dan_stage28 15-04-10 23:00

Nici la mine nu da Beep,insa de cele mai multe ori atentionarea cu farurile da roade, atata timp cat radarul nu e pe o strada cu sens unic cum e Dorobantilor

werwceul 16-04-10 00:25

acu la 12 noaptea stateau pe turzii mai jos de S si mai sus de curba aia in care intr-un camioanele care coborau calea turzii.
la distanta de 500m 2 radare.
culmea, pitite de abea le vezi...ce fenomene....

Yo87_xXx 16-04-10 10:25

daca nici la 12 noaptea nu putem merge linistiti spre cluj, mai ales cand nu e circulatie deloc, atunci e aiurea de tot, tot 50 si drumul e gol:???:

loverboy 16-04-10 15:40

Azi la 16 stateau in Jucu doua radare spate in spate.. loganul BGM si mcv-ul in spatele lui...s-au pus pe vanatoare rau :x

CJ-86-UHE 16-04-10 16:26

Asa isi face Boc bugetul. Amendeaza tot ce prinde.. :-| Noi l-am ales

Yo87_xXx 17-04-10 10:18

deja imi vine sa nici nu mai ies cu masina, ca te ard de te ia dracu....si cine zice ca merge regulamentar si ca nu il ia radaru, sincer eu nu cred :lol: undeva tot o calci candva cand zici ca e liber si atunci te agata...apropo inainte erau cateva locuri spre cluj si in cluj unde stateau, acum daca bine am vazut se aseaza aiurea, aleatoriu...am dreptate?:?:

gangsta 17-04-10 17:53

Radare - zone de amplasare si anunturi

Mai nou stau si pe calea turzii pe portiunea cu hotelu comfort si in grigorescu pe pe 1 decembrie si pe Eremia Grigorescu.

vali_cd 19-04-10 10:17

Sambata am fost pana langa Teius...Nu va vine sa credeti cate radare erau....vre-o 4 era sa le musc, unul cred ca lam muscat la o depasire pe linie continua, insa cei de la politie erau coborati din masina si erau cu spatele la mine...sper sa nu fi inregistrat nimic pe camera....
Foarte urata treaba asta, insa cel mai deranjant e ca amendeaza tocmai pe cei care sunt fluenti in trafic, iar toti taxistii stau bine mersi pe unde ii taie capul, in mijlocul drumului, pe banda 1, banda 2, nu conteaza. La fel si toti cocalarii care cred ca is meseriasi daca parcheaza in mijlocul intersectiilor , daca se poate cu botul in strada sa se vada jeepul de 15 mii euro second, cu 500 mii km la bord, adus din Germania...
Eu sunt de acord sa stea cu radarele, dar sa aplice amenzi tuturor celor care gresesc, nu doar celor care isi pierd rabdarea....

Ieri mergeau prietenii prin oras un MCV cu 85-90 prin fata pe la praktiker, evident nu in misiune. Eu la fel in spatele lui, sunt curios de ce nu m-a oprit? Oare ii era frica ca o sa aiba necazuri cand mentionam in proces ca rulam cu viteza aia in spatele lui?

GMan 19-04-10 11:01

Cu parere de rau va anunt , daca nu stiati deja , ca politistii de la rutiera si nu numai au acum sporuri % din amenzi , asa ca sunt incurajati sa AMENDEZE pe oricine , oricand , si oriunde se poate ca sa-si faca salar .

RA_2fast4u 19-04-10 11:16

Sambata a fost iara actiune de marire de salarii... aaa, siguranta circulatiei. Stiu pentru ca si eu am fost oprit, pentru o idiotenie... si pana la urma mi-am luat numai amenda pentru centura... acum inteleg de ce.

Urmatoare actiune de genul am inteles ca va fi in 1 mai. asa ca capul sus atuncea ca umbla baietii ca nebunii.

RIcKO 19-04-10 18:01

Quote:

Originally Posted by vali_cd (Post 3290877)
Sambata am fost pana langa Teius...Nu va vine sa credeti cate radare erau....vre-o 4 era sa le musc, unul cred ca lam muscat la o depasire pe linie continua, insa cei de la politie erau coborati din masina si erau cu spatele la mine...sper sa nu fi inregistrat nimic pe camera....
Foarte urata treaba asta, insa cel mai deranjant e ca amendeaza tocmai pe cei care sunt fluenti in trafic, iar toti taxistii stau bine mersi pe unde ii taie capul, in mijlocul drumului, pe banda 1, banda 2, nu conteaza. La fel si toti cocalarii care cred ca is meseriasi daca parcheaza in mijlocul intersectiilor , daca se poate cu botul in strada sa se vada jeepul de 15 mii euro second, cu 500 mii km la bord, adus din Germania...
Eu sunt de acord sa stea cu radarele, dar sa aplice amenzi tuturor celor care gresesc, nu doar celor care isi pierd rabdarea....

Ieri mergeau prietenii prin oras un MCV cu 85-90 prin fata pe la praktiker, evident nu in misiune. Eu la fel in spatele lui, sunt curios de ce nu m-a oprit? Oare ii era frica ca o sa aiba necazuri cand mentionam in proces ca rulam cu viteza aia in spatele lui?

legal ....atata timp cat sunt dati jos din masina sau au pe cineva oprit au obligatia sa opreasca radarul ...deci daca erau la treaba cu alti participanti la trafic atunci ai scapat

vali_cd 20-04-10 07:20

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3292163)
legal ....atata timp cat sunt dati jos din masina sau au pe cineva oprit au obligatia sa opreasca radarul ...deci daca erau la treaba cu alti participanti la trafic atunci ai scapat

mersi de info...in czul asta pot sa dorm linistit noaptea :P

WannaDie 21-04-10 12:43

De partea cu sporurile % din amenzi nu stiu ce sa zic, in schimb stiu ca am citit pe undeva, ceva ziar, sau am auzit la tv ca au TARGET de amezi, iar pana la sfarsitul anului TARGET-ul este de 90.000.000 EURO !!!! deci atentie in trafic...
oricum ideea e ca doar in romania se pune target la amenzi... in restul lumii stiu ca rolul politiei e de PREVENIRE in primul rand, nu de SANCTIONARE !!!
oricum, traim in Romania si cam asta ne ocupa tot timpul...

Dolce CST 21-04-10 12:54

Ieri am dat nas in nas cu radaru la Colina .. avand 60-62 km/h..in cat timp imi trimite amenda acasa?

KoKozula 23-04-10 14:30

La Colina? Unde la Colina?

Eu tot nu m-am lamurit... daca ai trecut de masina de radar si nu te-a oprit... iti trimite amenda acasa sau nu ti-o trimite? Asta-i intrebarea...

gangsta 23-04-10 14:44

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 3304015)

La intrarea in parc inainte de garaje.

KoKozula 23-04-10 14:48

Doamne... unde or ajuns sa stea astia ...

Cuiutz 23-04-10 14:57

S-au pus pe treaba aiurea .. mai bine ar sta 2 echipaje prin Floresti la treceriile de pietoni .. ca e dezastru .. o saptamana ar trebui sa stea doar .. si sa ii arda pe aia care nu acorda prioritate pietonilor .. E o adevarata aventura sa treci pe trecere aici!!
Azi dimineata un jeep i-a luat pe 2 in plin pe trecere .. :( .. i-a dus ambulanta in stare f grava .. nu stiu situatia lor de acum..

RA_2fast4u 23-04-10 15:07

Ei stau ca sa dea amenzi nu ca sa previna.

Iar in legatura cu trecerea de pietoni.. eu raman la ideea ca in momentul in care esti lovit pe trecerea de pietoni cam 50% din vina e si a ta. Da sunt incompetenti si merg cu viteza... da poate nu se opresc.. dar totusi, pentru ca ei sunt idioti tu nu ti la viata ta? mai ales in situatii de genu astepti pana cand vezi ca e sigur si numai dupa aceea treci.. nu? nu te bagi ca prostu cand vezi ca vine ala ca nebunu.

BULLDOG 23-04-10 15:12

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 3304106)
Ei stau ca sa dea amenzi nu ca sa previna.

Iar in legatura cu trecerea de pietoni.. eu raman la ideea ca in momentul in care esti lovit pe trecerea de pietoni cam 50% din vina e si a ta. Da sunt incompetenti si merg cu viteza... da poate nu se opresc.. dar totusi, pentru ca ei sunt idioti tu nu ti la viata ta? mai ales in situatii de genu astepti pana cand vezi ca e sigur si numai dupa aceea treci.. nu? nu te bagi ca prostu cand vezi ca vine ala ca nebunu.

in multe cazuri daca stai pe trotuar la trecere si astepti sa se opreasca cineva, stai cu zilele si-ti creste barba pana se opreste cineva, asa ca da, tii la viata, dar nu traiesti toata viata pe partea dreapta/stanga a strazii :D

RIcKO 23-04-10 15:18

1 Attachment(s)
ia downloadati chestia asta va poate raspunde la cateva intrebari ........

werwceul 24-04-10 12:46

kokozula, cand am venit de la brasov nu erau ascunsi pe calea turzii?
pe trotuar...
sau atunci cand am venit din gilau cum stateau acolo la trolebuze ascunsi.
ei acum tre sa dea cat mai multe amenzi ca sa-si faca bani la bugetul de stat :P

KoKozula 24-04-10 18:20

Pai in capat la manastur langa colina mai nou tot vad un mcv de politie... sta acolo tupilat.. nu imi pot imagina pe cine pot prinde cu radaru ... dar ma gandesc ca ii vaneaza p-aia ce depasesc tramvaiul in statie.. sau nu acorda prioritate la trecerea de pieton(T)i ...

Dolce CST 25-04-10 00:01

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 3307007)
Pai in capat la manastur langa colina mai nou tot vad un mcv de politie... sta acolo tupilat.. nu imi pot imagina pe cine pot prinde cu radaru ... dar ma gandesc ca ii vaneaza p-aia ce depasesc tramvaiul in statie.. sau nu acorda prioritate la trecerea de pieton(T)i ...

Cica stau pt tiruri...asa se zice:-??

elnino 25-04-10 20:26

In seara asta i-am vazut cu MCVul stand in capat la manastur cum mergi spre padure. Probabil ii vanau pe cei care veneau de la mici-bere.

Off: foarte multi au fost la padure, fiind si vremea frumoasa. Se circula bara la bara la intrare in Cluj.

CSU SIBIU 14-06-10 22:22

De aproape o saptamana ii vad in fiecare dupa-amiaza cu un mwc`u pe turzii,putin mai sus de benzinaria mol.

RA_2fast4u 18-06-10 20:51

http://www.clon.ro/stiri/romania/art...00618-09240538

cu grija in seara asta. de obicei cand au actiuni din astea nu te iarta deloc.

Si tot pe acelasi subiect, in foarte multe seri i-am vazut cu dricu pe dorobantilor.

CJ-01-WOB 20-06-10 22:08

in ultimele zile i-am prins zilnic pe observator in directia sigma si in manastur imediat dupa pod cu radarul inspre cei ce vin din grigorescu .
Atentie!

bexx 25-06-10 23:45

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 3304015)

Eu tot nu m-am lamurit... daca ai trecut de masina de radar si nu te-a oprit... iti trimite amenda acasa sau nu ti-o trimite? Asta-i intrebarea...

mi se pare 6 luni de zile are dreptul sa o tina si sa o trimita cand vrea.. so.. daca e sa te prinda..

CJ-01-WOB 26-06-10 20:57

Azi radare pe A3 si pe Observator .

Sebi 26-06-10 22:57

Am prins azi langa OMV Marasti, Observator si la Colina.

oq 27-06-10 11:48

zilele trecute erau pe calea turzi la mijloc in statie... in plina zi ..deci nu se sta doar seara

The "CUP" 12-07-10 09:02

M-au prins vineri cu 132km/h inainte de Sibiu intre satul Salistea si Sacel.De cand stau astia in afara localitatii?:shock: M-au pescuit din coloana probabil eram singurul cu NR de CJ. M-a oprit dupa urmatorul sat un alt echipaj si mi-au facut proces verbal pe care am refuzat sa il semnez. Parca citisem undeva ca agentul care face inregistrarea trebuie sa iti si intocmeasca procesul verbal, dar nu mai stiu exact. Daca stiti ceva rog reply.
Duminica la intoarcere erau undeva inainte de Sebes exact dupa o colina ( stiti cum e drumul, nu se vede in fata, tot afara din localitate:evil:) si am scapat pt ca aveau alt "client". Din pacate nici un alt "coleg" de trafic nu s-a sinchisit sa faca semn cu toate ca era destul de agomerat drumul. Asta e:sad:

Dementor 12-07-10 14:14

Si eu am venit aseara tot dinspre Sibiu si am observat ca erau o gramada...de multe ori era sa calc pe bec:evil:ce naiba e cu astia?de cand au rasarit atatia?
Totusi daca te prind ca ai depasit viteza si nu te opresc aia inseamna ca ai scapat sau te poti astepta la ceva surprize peste ceva timp?

gangsta 12-07-10 15:06

Quote:

Originally Posted by The "CUP" (Post 3511699)
M-au prins vineri cu 132km/h inainte de Sibiu intre satul Salistea si Sacel.De cand stau astia in afara localitatii?:shock: M-au pescuit din coloana probabil eram singurul cu NR de CJ. M-a oprit dupa urmatorul sat un alt echipaj si mi-au facut proces verbal pe care am refuzat sa il semnez. Parca citisem undeva ca agentul care face inregistrarea trebuie sa iti si intocmeasca procesul verbal, dar nu mai stiu exact. Daca stiti ceva rog reply.
Duminica la intoarcere erau undeva inainte de Sebes exact dupa o colina ( stiti cum e drumul, nu se vede in fata, tot afara din localitate:evil:) si am scapat pt ca aveau alt "client". Din pacate nici un alt "coleg" de trafic nu s-a sinchisit sa faca semn cu toate ca era destul de agomerat drumul. Asta e:sad:

Din pacate si eu am muscat un radar in alba tot din cauza ca dragii de colegi nu dau macar un blitz ... O solutie simpla sunt statiile de tir.;)

Quote:

Originally Posted by Dementor (Post 3512593)
Totusi daca te prind ca ai depasit viteza si nu te opresc aia inseamna ca ai scapat sau te poti astepta la ceva surprize peste ceva timp?

Daca nu te-au oprit ai scapat, nu ai nici un stress.

RA_2fast4u 05-08-10 21:50

In noaptea asta plec la mare, pe valea prahovei (cluj-brasov-ploiesti-urziceni-constanta) Nu stiti mai exista ceva radare fixe pe ruta aceasta? Din cate stiu eu dupa valea prahovei pana pe la ploiesti sunt au mai ramas radarele.

STie cineva? va rog urgent ca in 2 ore am plecat.

bobo32 06-08-10 18:46

Un pic cam tarziu dar poate intereseaza pe altii pe viitor: Nu stiu exact care sunt camerele functionale de pe Valea Prahovei, dar stiu sigur ca un amic a primit de o saptamana prin posta amenda de la radar camera fixa din Sinaia (zona cu limita de 70 parca). Ah, si nu vin dupa 6 luni, cam dupa 2 saptamani a primit amenda acasa.

Daca stie exact cineva care sunt camerele fixe ramase functionale ar fi o informatie utila!

CJ-86-UHE 06-08-10 21:57

Quote:

Originally Posted by bobo32 (Post 3568593)
Un pic cam tarziu dar poate intereseaza pe altii pe viitor: Nu stiu exact care sunt camerele functionale de pe Valea Prahovei, dar stiu sigur ca un amic a primit de o saptamana prin posta amenda de la radar camera fixa din Sinaia (zona cu limita de 70 parca). Ah, si nu vin dupa 6 luni, cam dupa 2 saptamani a primit amenda acasa.

Daca stie exact cineva care sunt camerele fixe ramase functionale ar fi o informatie utila!

Cele de pe DN1 intre Bucuresti si Brasov sunt functionale din cate stiu eu. Acestea au fost montate cu mult timp inainte sa fie montate camere in restul tarii

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning