![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
Foarte tare a iesit masina. Acuma proprietarul trebuie sa investeasca in niste jante mai mari.. zic eu. :)
|
arata foarte bine kit`ul...nu cred ca ar trebui jante mai mari...poate doar sa coboare garda mai jos....:)
|
Frumoasa KIA !! :)
|
@pro street remus: Superba lucrarea :clap:
Mult succes in continuare. |
Salut,un kit complet,spoiler fata,spate,praguri+evazari aripi pentru un VW Polo 6n2,cam pe la ce suma m-ar duce?multumesc anticipat!
|
foarte tari lucrarile, pacat ca sunteti asa departe....
|
foarte reusit body kitul pt kia. Felicitari.
|
fantastic kitul ptr kia ..
felicitari sincere |
foarte reusite proiectele voastre, sunt superbe...
Cu fibra de carbon lucrati? Si acum vin si eu cu problema. Este vorba de bara spate de modificat, eventual poate si fata, dar cea de spate musai..Vreau ceva deosebit, asa cum faceti voi.. Masina in cauza este un Bertone. Cum putem vb mai multe... Astept raspuns.. |
9 Attachment(s)
un 200sx in lucru
|
interesant...simplu si la obiect...poti sa-i spui la propietar sa se gandeasca neaparat la alte jante;)
|
Va iesi foarte frumos SX-ul ;););) Drift Style ;)
Adi s-a gandit deja la alte jante (mai mari si cu buza lata) , alte stopuri (la fel ca si in schita) si la un alt eleron (asemanator cu al lui Tengu de pe RX-7) Este un proiect foarte frumos... Felicitari si spor la treaba ;););) |
As dori sa fac si eu un clean look la un E36 (acoperire bandouri) si portiere "shaved",cum poate da omu' de voi?Lucrati si in Bucuresti?Merci si astept un PM
|
eu deja stau la rand sunt ''programat'' pentru kitul cutare :
http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...num=4&ct=image uitativa pana-n josul pagini :) poate spatele trebuie putin lucrat :) ca nu e ceva ideal :) |
intrebare de 100 pct: in ce oras se executa lucrarile?
|
baia mare....
|
adica pentru o lucrare trebuie sa ma deplasez la BM?
|
Quote:
apropo...daca ai si gagica din avatar si o duci cu tine cu siguranta ai un 10% discount :):):) |
pfff...garantezi tu acei 10%...
Nu era vorba de deplasat, ca nu mi-e greu, dar Buc - BM, nu e totusi asa putin. |
inca ceva: cam cat dureaza o bara de spate de facut?
|
Mai lucrati??
|
2 Attachment(s)
Cam asa ceva va arata 200 sx ul ??????????:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut.m-ar interesat un eleron pt luneta pt un citroen xsara ca cel din poza.se poate?la ce pret?
|
Quote:
|
Re: Pro Street tuning Baia Mare
8 Attachment(s)
acuma iti rezint ceva :)
|
5 Attachment(s)
nissan sx cu spoilerele montate
|
super a iesit body kitu felicitari proprietarului si mai ales celor de la pro street
|
5 Attachment(s)
in sfarsit am avut timp si de masina prietenului nostru sandu. nu de mult timp ne-am apucat de ea.
|
1 Attachment(s)
Quote:
scuza-ma ca intervin , dar bara asta nu seamana cam prea mult cu cea de pe Golf-ul ARI din Pitesti ? cel portocaliu cu negru ? poza edificatoare mai jos ... |
Faptul ca are acele lamele in prizele de aer , nu inseamna ca va fi la fel, sa vedem cind va fi gata.
|
4 Attachment(s)
scuze ca intervin eu sunt sandu titularul golfului 5
sa iti prezint ceea ce vreau sa iasa din acest golf in prima faza prezint proiect fatza cu imbinarea lamelelor de la noul scirocco a mie asa imi place.....iar daca stam sa ne uitam cine ce bara are iti arat sute de bari identice pe mk4 cum imi arati tu mie ala pe golfu 4 ..daca cineva are colectie de poze cu toate mk-urile eu am si la mk4 70% are bara aceea doar ca acolo mai ascunde si un intercooler marit si furtunele de vigoare iar la r gti asa e kitul ...iar stilul acesta nu prea il prinzi pe net pe fiecare masina :) si ulterior imi editez postul uitandu-ma mai atent nici nu pute bara lui fata cu ceea ce vrea sa iasa al meu doarca are 2 lamele el aia nu e o inovatie e o copie ceea ce facem si noi la fel...copiem ...ca nu suntem noi einstein sa inventam in asa vremuri scurte..... |
frumos... domnule sandu.. asteptam rezultatul final..sigur va iesi asa cum vrei tu
|
Quote:
thx man ....fain imi place combinatia asta cu cele 2 |
5 Attachment(s)
model in lucru
|
sall remus, am o intrebare,ai timp sa-mi faci niste pleoape pt un f15.mia spus un preten de tine ca lucrezi foarte bine si de aia apelez la tine,iti pun si o poza cum as vrea sa fie http://i49.tinypic.com/2cxyvfc.jpg e scuterul lui tuner_cata, si daca ai putea sami faci saptamana asta care vine ca mie desfacuta carena ,mi pregatita ,am luat si farurile jos,si un pret.
|
mai remi mai nu m-ai anuntat ca ai pus poze noi :)
|
Bara fata arata bine, dar capota asa va ramane?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning