Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

sNap7 04-01-10 11:14

Re: Help Thread

Brr ... albastru ?

Marius3k 04-01-10 19:00

4300-5000k e lumina cea mai alba si mai puternica. Restul e can-can. :)

adrian78bmw 04-01-10 19:05

mesteri o baie de ulei de fiat punto 93 cam gaurita se sudeaza sau?

Marius3k 04-01-10 19:33

Se inlocuieste, nu e mega-scumpa. Asta e din ciclul asa face toate, la Punto din 2001 e pare cam coapta.

BaLaurzor 06-01-10 16:14

a inceput si mie sa-mi baraie boxa dreapta fata , aia de jos , adica canta doar cand vrea ea adica dupa vibratii , si se aude de zici ca e sparta .... sa fie vreun fir sau am puscat-o ? :)) oricum nu o mai fac acum dar sunt curios

xxdadixx 06-01-10 17:11

Poate s-a dezlipit/rupt firul leonic. si mie mi s-a rupt la mai multe. Nu le-ai prea menajat. Teoretic se pot face dar nu se merita.

BaLaurzor 06-01-10 23:03

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2951843)
Poate s-a dezlipit/rupt firul leonic. si mie mi s-a rupt la mai multe. Nu le-ai prea menajat. Teoretic se pot face dar nu se merita.

le schimb:)) doar eram curios ce avea

BaLaurzor 07-01-10 13:48

care are timp si ma poate ajuta sa ma duca si pe mine maine la deva la trenu de 18:50 ca am bagaje ?

*HD_85_GEL* 07-01-10 14:08

te duc eu cu masina ta :lol:

ondin 07-01-10 14:10

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 2944426)
Nu se pot lua de tine daca ai xenon si nu ai spalator la faruri pentru ca masina nu e inmatriculata la ei,iar la noi nu specifica prin nici o lege treaba asta deci esti perfect "sanatos".

nu are relevanta locul unde este inmatriculata masina respectiva, ea trebuie sa respecte la orice control in trafic dispozitiile legale ale tarii in care circula.

marku5 07-01-10 16:16

ondin te cam inseli.iti dau un exemplu. logan inmatriculat in germania cu roti pe 17 omologate acolo nu sunt recunoscute in romania,deci ce faci vi cu rotile originale in portbagaj si le schimbi la vama ca sa nu ai probleme la noi.cat loganul e inmatriculat acolo aici nu au ce sa-i faca.

ondin 07-01-10 17:43

pai asta am spus si eu. nu conteaza ca masina este inmatriculata in Germania sa zicem si acolo poate sa circule ok asa cum este masina, in Romania sau orice alta tara unde merge masina asta, chiar daca este ok ea in Germania unde este inmatriculata, daca nu respecta normele din Romania sau orice alta tara unde circuli in acel moment cu ea, poti avea probleme cu politia daca te opreste si te intreaba de sanatate.

de aceea am spus ca nu conteaza locul unde este inmatriculata masina pentru ce briz brizuri are ci conteaza pe unde te plimbi cu ea, ca ceea ce unele tari accepta altele interzic, si viceversa.

sper ca am fost inteles acum cu privire la ce am vrut sa spun.

daca loganul este inmatriculat in Germania cu roti de 17'' si nu scrie nimic in acte de chestia asta, si esti oprit prin Romania, o sa ai de dat ceva explicatii, fie ca sunt ele in limba romana sau germana.
:)

nu ma refeream eu neapart la roti, dar uneori si astea se pun, ca euro trebuie sa circule in orice tara, :) , dar de exemplu daca mergi tu cu masina din Romania cu gume de vara iarna prin Canada, ca doar asa e inmatriculata masina, ca era vara atunci, primesti acolo in Canada o amenda super frumoasa.

la fel daca schimbi nu stiu ce becuri, ca aici se povestea despre xenon, si in Romania fiind noi mai lenti inca e ok, si mergi prin Germania, cu xenon in bec normal, poate aia se supara.

marku5 07-01-10 17:52

tocmai am specificat ca rotile sunt omologate in germania si masina si ea e inmatriculata acolo,dar daca te opresc nu au ce sa-ti faca ca esti in regula.poa sa tot zica ei ca in romania nu se accepta roti de 17 pe logan ca tu ai foi care contrazic asta.iar legat de xenon pe afara nu se leaga nimeni de tine,eu am fost cu un Astra cu xenon fara lupa si cu sticla clara,am trecut si pe langa politie seara prin oras pe unde am fost si nu m-a intrebat nimeni de sanatate si nici nu aveau ce sa-mi faca.nu aveau pt ce sa ma amendeze ca am lumina de 35W care vede prea tare,,asta nu pre cred.

ondin 07-01-10 18:04

Va asigur eu ca in orice alt stat trebuie sa respectati legea acestuia atat timp cat esti acolo, indiferent de nationalitatea ta si fara sa conteze faptul ca in propria tara acea fapta este sau nu prevazuta/sanctionata de lege, indiferent ca esti pieton sau conducator auto.

Exemplu real : la noi daca nu ai vignieta lipita pe parbriz nu patesti absolut nimic, sa fie platita, valabila si sa o ai la tine conteaza pentru validitatea acesteia, iar totul in regula, dar in Austria, daca o ai la tine in buzunar sau doar "afisata" pe parbriz, fara sa fie lipita, primesti pe loc o amenda de cateva sute de euro, pe motiv de frauda, deoarece zic ei ca poti sa o folosesti o perioada si apoi o vinzi la altcineva, etc.

Normal ca daca nu te opreste nimeni pe acolo nu ai nici o problema, dar daca ai cumva ghinionul sa stai cu ei la povesti iti scaneaza masina din priviri imediat, si orice neregula se transforma imediat in amenda.

BaLaurzor 07-01-10 23:04

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2954491)
te duc eu cu masina ta :lol:

stai la rand ca o fost dzr si nu , nu v-o dau :)) o spal si o las in curte la uscat

*HD_85_GEL* 07-01-10 23:11

eu doar glumeam...si daca mi-o dadeai nu ma urcam la volan.... ca vine altu si da in mine si apoi nu dau bine in peisaj ... ;)

BaLaurzor 07-01-10 23:13

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2956283)
eu doar glumeam...si daca mi-o dadeai nu ma urcam la volan.... ca vine altu si da in mine si apoi nu dau bine in peisaj ... ;)

te urmareste acu loganul de politie si da in tine , sa fiti chit

ONtopic : si totusi , somebody ? help ?

F.R.Sonic 07-01-10 23:38

Te-as duce eu dar mi-e plecata masina :)
Am lasat-o la Nadastie la bunamea ca am venit cu alta la Hunedoara si nu puteam conduce 2 masini:)))) ... dar te duc eu cu masina mea de imprumut daca nu rezolvi pana maine..deci stai chill ca ajungi la deva cu ceva ;)

mozolici_hd 08-01-10 09:58

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2956283)

Cum sa iti dea masina mah?Tuh nu stii ca femeia si masina nu se da :lol:

F.R.Sonic 08-01-10 17:47

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2954425)
care are timp si ma poate ajuta sa ma duca si pe mine maine la deva la trenu de 18:50 ca am bagaje ?

Ai plecat ? n-ai mai sunat!!!!!? m-ai lasat in asteptare...:???:

SpYk3 08-01-10 19:03

a plecat,l-o dus unchis-o :lol:

stilostilo 14-01-10 18:17

Mesteri! Care ma puteti ajuta si pe mine cu o presa de arcuri pentru masina?

marku5 15-01-10 10:36

are cineva drum la bucuresti?si are un loc si pt mine?

mozolici_hd 16-01-10 08:25

Am fost ieri sa intreb de asigurare la masina ca mi-a exirat si nu am mai facuto ca a fost stricata si nah...Asa,si dupa cum ziceam am mers ieri la generali(am fost pt ca toti ziceau ca e cel mai ieftin),cand am ajuns acolo ma intreaba domnisoara:
-Te ajut cu ceva?
-Da,as vrea sa stiu cat costa asigurarea la un BMW ,motor 1.6
-Pe numele dumneavoastra?
-Da(i-am spus ca am 20 ani)
-Ati avut daune?
-Nu
-Ok,1180 Ron:anger: pe an si 500ron pe jumate de an
Cand am auzit era sa lesin,:shock:am iesit afara,ma duc la Asirom.INtru acolo doamna ma intreaba daca am mai avut asigurare la ei...eu ii zis ca am avut...ea zice:
-OOO perfect,aveti reducere...:twisted:
(ii zic datele masinii apoi ma loveste din nou cu pretul...)
-Va costa 8 mil pe an si 4 mil si cva pe jumate d an...
-Si reducerea?(spun eu)
-Cu tot cu reducere....
Inebunesc,:blink:sun in stanga si in dreapta la toti prietenii mei care ii stiu ca lucra pe la asigurari si aceeasi chestie...asigurari f scumpeee.Anul trecut am dat 425ron pe un an intreg,acum la acelasi pret iti faci pe jumate de an...
Imi zice prietena sa ma duc mai in jos de BCR intr-un bloc acolo...ma duc acolo,si am dat de un birou de asigurari,intru inauntru era o femeie mai in varsta si inca o pustoaica apetisanta :X ...In cele din urma doamna imi spune ca ea lucra cu 15 firme de asigurari si imi zice pretul cel mai ieftin.Apoi imi zice: 220ron pe jumate de an si 420 pe un an intreg(ceva firma cu A..oricum crek era fantoma)...oricum pretul asta e mai aproape de realitate...azi ma duc sa imi fac ca ieri a zis ca nu mai sta ca era tarziu...PS:Aveti grija cum conduceti pentru ca asigurarea de azi inainte va depinde de numarul de evenimente rutiere...

Kedy 16-01-10 09:09

Peste drum de Artima acolo am facut-o eu 180 pe jumate de an la 1,4 nu m-o intrebat nici de daune nici cati ani am nici de cand am permis.

Marius3k 16-01-10 13:07

Astra sunt cei mai ieftini sezonul asta. Ultimele doua au fost cei de la BCR, sa vedem ce-o fi la anul. :)

BaLaurzor 16-01-10 15:20

cei mai ieftini erau carpatica anu trecut pentru masinuta mea ... deci la ce asigurari baga mai bine iti vinzi dacia si iti iei bicicleta :| ajunge asigurarea sa egaleze pretul masinii la unele :| e absurd , vom ajunge ca japonezii , masini cat un carucior de kaufland cu motor 1.2 , 1.4 maxim si cu multi caluti putere :))

p.s. daca vede ondin discutia sa va tineti bine :)))

adrian78bmw 16-01-10 15:49

se ia si in functie de varsta soferului eu zic sa le trecem toate pe pensionari si veterani de razboi

BaLaurzor 16-01-10 15:51

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2983279)
se ia si in functie de varsta soferului eu zic sa le trecem toate pe pensionari si veterani de razboi

stai calm ca daca faci asa o sa gaseasca ei o contra-masura , ceva de genu cum e in danemarca , nu ai voie sa conduci masina decat daca tot ce apartine de ea e pe numele tau : talon , asigurare , etc.

dzrhd 16-01-10 17:12

balaure nu mai zi asta p forum poate citeste vre unu si le dai idei

ondin 16-01-10 20:24

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2983210)
cei mai ieftini erau carpatica anu trecut pentru masinuta mea ... deci la ce asigurari baga mai bine iti vinzi dacia si iti iei bicicleta :| ajunge asigurarea sa egaleze pretul masinii la unele :| e absurd , vom ajunge ca japonezii , masini cat un carucior de kaufland cu motor 1.2 , 1.4 maxim si cu multi caluti putere :))

p.s. daca vede ondin discutia sa va tineti bine :)))

no, care-i treaba cu asigurarile? ca am vazut si eu discutia ! probleme cu asigurarea? mie nu imi mai trebuie nici o asigurare, cine greseste plateste si gata.

Kedy 16-01-10 22:17

I-auzi ;) zile asta la domni militienii ca e plin de ei pe toate drumurile si nu cauta altceva decat Asigurari si rovinete valabile 8)

ondin 16-01-10 22:59

eu le am in alb, in caz de nevoie completez repede cu pixul si este la zi tot.

mozolici_hd 17-01-10 01:56

Rovineta n-am avut niciodata:))

F.R.Sonic 22-01-10 12:43

Un site folositor....cred... daca vrei sa-ti schimbi jantele/anvelopele:
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html

davides 25-01-10 06:17

Salut ... am nevoie si eu de o idee ... cand am cumparat anul trecut jantele pt. golf, una era atinsa pe 2 spite c.c.a. 2 cm... M-am gandit s-o refac dar nu as incarca-o ci doar finisata sa nu se vada tare(oricum nu se vede extraordinar de tare), cunoasteti pe careva care se ocupa cu asa ceva? poate niste preturi puteti sa postati ... Normal sa fie din oras sau din deva ca nu ma duc pana la Arad pt. asa ceva ... :D ...

Kedy 25-01-10 09:17

Dadi stie vb cu el si pe mine ma intereseaza ca si eu am 2 spite atinse la o janta.

mozolici_hd 25-01-10 09:52

1 Attachment(s)
De ce nu incercati sa le faceti voi? Eu mi le-am facut pe ale mele anul trecut...Au iesit super frumoase,dar nu le-am ami dat cu lac :sad: pentru ca lacul imi inchidea culoarea si nu imi placea cum aratau cu lac...si din cauza ca nu le-am dat cu lac s-au inegrit din cauza placutelor de frana si a ploii...PS data viitoare cand le reconditionez le dau si cu lac :D

Marius3k 25-01-10 10:10

Tu cu ce schprey le-ai vopsit? Nu cu din ala pentru jante, cu lac inclus? Ai dat direct cu chrom pe ele?

mozolici_hd 25-01-10 10:50

Le-am spalat sub jet de apa,le-am sters bine apoi le-am curatat cu masina de gaurit si cu o perie montata pe ea(perie de sarma foarte fina) apoi am aplicat un strat de primer,am lasat la uscat,apoi am aplicat stratul de vopsea(nu stiu daca continea lac,oricum vopseaua stralucea destul de tare..)apoi am dat cu lac pentru jante si am obserat ca imi inchide foarte mult culoarea...adica mi s-a facut janta gri inchis in loc de argintiu...am lasat la uscat si am repetat operatiunea fara sa mai aplic lac :P

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning